Προσφορές-Τιμές

πέρυσι έριξα 4-5 κούτες RM 32gr σε άσπρο κάλυκα psb στο πακέτο με την τσίχλα απ'έξω και την σιταρίθρα από την άλλη μεριά και 1 κούτα SIPE 32gr κίτρινος κάλυκας

μου άρεσαν όπως και στην παρέα μου δεν είχαμε πρόβλημα και "καθαρά" σκοτώματα

για ποιά φυσίγγια σου είπε €7 ;
commandos 32gr

επειδή πάντα η παρέα παίρνουμε κούτες η προσφορά αρχίζει από την 1 κούτα π.χ ένα -5%

τώρα έχει τύχει και έχουμε παραγγείλει 6.000 φυσίγγια και η τιμή ήταν ανάλογη με -10% αλλά κάποιες άλλες φορές παραμένει στο -5% ας πούμε απλά σου ρίχνει στην παραγγελία και 4-5 κουτιά παραπάνω

είναι στην κρίση του βιοτέχνη τί προσφορά θα σου κάνει

τις καλύτερες τιμές τις έχω πάρει κατευθείαν από βιοτεχνία,όταν είχα ξεκινήσει μια ομαδική για ένα γκρουπ στο FB και όχι μέσω κάποιου κυνηγομάγαζου που είναι ο μεσολαβητής και θα βγάλει κάτι

θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν έκλεισα την τιμή και της δημοσίευσα στο γκρουπ,πετάχτηκε ο μαγαζάτορας που συνεργαζόταν με την βιοτεχνία και μου είπε "που το είδες φίλε μου €5 το κουτί ; €5,5 τα δίνουμε" χωρίς να ξέρει ότι έχω κλείσει με τον ίδιο τον κατασκευαστή

υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια που δεν κατεβάζει ούτε cent είτε 1 κούτα πάρεις είτε 10.000 φυσίγγια

Κάποτε πάω σε ένα κατάστημα να ζητησω μια γνωστή μάρκα φυσιγγίων της επαρχίας..Μου λέει τα τέλειωσα αλλά δεν ξαναφερνω.Γιατι του λέω.Ελα μωρέ μου λέει υπάρχουν πολύ καλύτερα φυσίγγια να ρίξεις!!
(Υποψιν ότι συνεργαζόταν πάνω από 5ετια με τον συγκεκριμένο) .
Πέρασε καιρός κ μου λέει τον σταμάτησα γιατί έστελνε απευθείας σε ιδιώτες!!!!!!!

Τάσο σε μεγάλη παραγγελία δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να επικοινωνήσεις με την ίδια βιοτεχνία,αυτό είναι καλό για όποιον δίνει τα φράγκα και κακό για το μαγαζί που συνεργάζεται

δεν μιλάω για παραγγελία τώρα 2-3 κούτες αλλά ποσότητα να δικαιολογηθέι και η έκπτωση που είναι να πάρεις - εγώ είχα μαζέψει πάνω από 22.000 φυσίγγια και πήρα πολύ καλή τιμή ενώ ο καταστηματάρχης μου έκοβε ψίχουλα σε τόσο μεγάλη ποσότητα

όλοι φανερά ή κρυφά δίνουν σε ιδιώτες,δεν ήταν δικαιολογία για την οποία δεν ξαναέφερε τα συγκεκριμένα φυσίγγια

όλοι φανερά ή κρυφά δίνουν σε ιδιώτες,δεν ήταν δικαιολογία για την οποία δεν ξαναέφερε τα συγκεκριμένα φυσίγγια
Για αυτόν ήταν γιατί τότε ο συγκεκριμένος έστελνε σε πολλούς ιδιώτες στο νησί,το έμαθε κ τσαντιστηκε.Φυσικα δεν ήταν σωστή η τακτική του γιατί όπως λες κ συ όλοι στέλνουν.Απλα όπως το πάρει κανείς..

τα γνωρίζεις κάποιος ή τα έχει ρίξει να μας πει εντυπώσεις ; Δημήτρης Ύψηλος αν δεν κάνω λάθος
1395980_1375516426024163_1804685827_n.jpg

Τοπικός κατασκευαστής εδώ στην Θεσσαλονίκη με πολύ καλά φυσίγγια.
Το διασποράς του το δούλευα στα παπιά το απόγευμα και ήμουν πολύ ικανοποιημένος.
Επίσης τα δράμια του και τα μονόβολα είναι εξαιρετικά.

Τα φυσίγγια που λέει με κατανομέα δεν τα έχω ρίξει να σου πω την αλήθεια.
Το διασποράς που έριχνα εγώ ήταν σε διαφανή κάλυκα και 33 γραμμάρια σκάγια αν θυμάμαι καλά.

Παυλο εχει αρκετους τυπους φυσιγγιων ο συγκεκριμενος κατασκευαστης... Υπαρχουν πολλοι που λενε τα καλυτερα για τα φυσιγγια του παρολο που κατα γενικη ομολογια ειναι λιγο "φορτωμενα" αλλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω κανενα κ δεν εχω αποψη... Οι κυνηγοι των δυσκολων θηραματων παντως τα εμπιστευονται...

Παυλο εχει αρκετους τυπους φυσιγγιων ο συγκεκριμενος κατασκευαστης... Υπαρχουν πολλοι που λενε τα καλυτερα για τα φυσιγγια του παρολο που κατα γενικη ομολογια ειναι λιγο "φορτωμενα" αλλα δεν εχει τυχει να δοκιμασω κανενα κ δεν εχω αποψη... Οι κυνηγοι των δυσκολων θηραματων παντως τα εμπιστευονται...
Απο τιμεε που κυμαινονται;;ξερουμε;;;

Λοιπόν μίλησα πριν 10 λεπτά με Τριμμη

τα commandos που είναι καταπληκτικό φυσίγγι γεμισμένο στα 32γρ G3000 το δίνει €5

Παύλο καλημέρα,
Φίλος που μίλησε πρόσφατα με τον Τρίμμη, μου είπε ότι του έδωσε τιμή 5 ευρώ για τα Commando αλλά με ΜΒ ... και μάλιστα το συζήτησαν αναλυτικά γιατί ο συγκεκριμένος φίλος είναι fan της ΜΒ !!
Μήπως άνοιξες κανένα για να δεις την πυρίτιδα ?? Υπάρχει περίπτωση να γεμίζει και με G3000 και με ΜΒ ???.xm.

Παύλο καλημέρα,
Φίλος που μίλησε πρόσφατα με τον Τρίμμη, μου είπε ότι του έδωσε τιμή 5 ευρώ για τα Commando αλλά με ΜΒ ... και μάλιστα το συζήτησαν αναλυτικά γιατί ο συγκεκριμένος φίλος είναι fan της ΜΒ !!
Μήπως άνοιξες κανένα για να δεις την πυρίτιδα ?? Υπάρχει περίπτωση να γεμίζει και με G3000 και με ΜΒ ???.xm.

Mενιο υπαρχει μια διαφορα στην τιμη μεταξυ G3000/MB32 και το βλεπω απο οικονομικης πλευρας λιγο δυσκολο να προσφερει το ΜΒ φυσιγγι στα 5 το κουτι. Αν τα καταφερε και το φυσιγγι εχει οντως ΜΒ μπραβο του.

Back