Μάκης
Banned
ποια superkill πηρες Μακη?
ναι Βασίλη τα πήρα γιατί με την κάννη εξωτερικά τσόκ δεν υπάρχουν επιλογές spreader η διασπορέα παρά μόνο η μούφα(κύλινδρος)Mezzo 32αρι;
ακριβώςTa Hunting Perfection tsihla. με ανάμικτα 8 και 9. Από αυτά πήρα κι εγώ μερικά κουτιά .Είναι αυτά που είχα ανοίξει τις προάλλες με την G3000
βαλτε και κανενα χοντρο ρε παιδια 3αρι 4ρι 5αρι αντε και 6αρι για τους βορειοανατολικοελλαδιτες...υπαρχουν μερη που εχουν οχι μονο τσιχλες αλλα παπια φασσες και και και ......και εκει ελλαδα ειναι ...βαλτε μπας και βρουμε καμια κουτα σε καμια λογικη τιμη....ακουω φασσαδες βαζουν 6αρια 7αρια...αυτα αν ερθουν και τα ριξουν εδω που κυνηγαω εγω θα γελανε και οι καργιες...!!!οποιοι εχουν ερθει γνωριζουν/οι υπολοιποι θα αρχισουν τις φλυαριες
Μακη τι σπείρωμα έχουν τα εξωτερικά σου τσοκ, Breda η Benelli ;ναι Βασίλη τα πήρα γιατί με την κάννη εξωτερικά τσόκ δεν υπάρχουν επιλογές spreader η διασπορέα παρά μόνο η μούφα(κύλινδρος)
πιο πολύ για ψυχολογία βέβαια και παιχνίδι![]()
33αρι θες να πεις.Mezzo 32αρι;
Μακη τι σπείρωμα έχουν τα εξωτερικά σου τσοκ, Breda η Benelli ;
http://www.lambro.gr/el/product/BIOR/MEZZO-3233αρι θες να πεις.
Νομίζω αναφερομασταν στα superkill με μισοταπα που είναι 33γρ και όχι στα Lampro.http://www.lambro.gr/el/product/BIOR/MEZZO-32
Απαντάω εγώ για το Βασίλη γιατί τα ψήνω αργότερα για το περπατητο. Μαλλον θα πάω στα 30gr ομως.
Ο Μάκης πιο πάνω είπε ότι αγόρασε τα mezzo 8-9 lambro και ο Βασίλης τον ρώτησε ποια γραμμάρια.Νομίζω αναφερομασταν στα superkill με μισοταπα που είναι 33γρ και όχι στα Lampro.
mezzo 32 8/9 μαμει και δερνει 6.30 mezzo 30 9 1/2-10 ακομα καλυτερο 6.00Ο Μάκης πιο πάνω είπε ότι αγόρασε τα mezzo 8-9 lambro και ο Βασίλης τον ρώτησε ποια γραμμάρια.
Το έχει δοκιμάσει κανείς το mezzo και αν ναι σε τι τιμές τα παίρνετε;
αυτό είναι κι εχω ακούσει καλά λόγιαmezzo 32 8/9 μαμει και δερνει 6.30
Μακη τι σπείρωμα έχουν τα εξωτερικά σου τσοκ, Breda η Benelli ;
Breda / Fabarm τα ίδια έχουμε
Πολη καλα και τα 2 το βρισκω 6.00 ευρω τα 30αρια και 6.30 τα 32 στον παρδαλακη στο αιγαλεω και γενικα εχει τις ποιο καλες τιμες απο οσους εχω ψαξει.Και πολη εξυπηρετικος και καλος γνωστης του αντικιμενου.Ο Μάκης πιο πάνω είπε ότι αγόρασε τα mezzo 8-9 lambro και ο Βασίλης τον ρώτησε ποια γραμμάρια.
Το έχει δοκιμάσει κανείς το mezzo και αν ναι σε τι τιμές τα παίρνετε;
6,70 παίρνω τα 32γρ στο ΚορωπίΠολη καλα και τα 2 το βρισκω 6.00 ευρω τα 30αρια και 6.30 τα 32 στον παρδαλακη στο αιγαλεω και γενικα εχει τις ποιο καλες τιμες απο οσους εχω ψαξει.Και πολη εξυπηρετικος και καλος γνωστης του αντικιμενου.
Ο Παρδαλακης έχει σαιτ να πάρουμε μάτι;Πολη καλα και τα 2 το βρισκω 6.00 ευρω τα 30αρια και 6.30 τα 32 στον παρδαλακη στο αιγαλεω και γενικα εχει τις ποιο καλες τιμες απο οσους εχω ψαξει.Και πολη εξυπηρετικος και καλος γνωστης του αντικιμενου.
όχι μέχρι τώρα δεν έχει ΓιάννηΟ Παρδαλακης έχει σαιτ να πάρουμε μάτι;
Ευχαριστώ.όχι μέχρι τώρα δεν έχει Γιάννη