πάνω οι τιμές πάνω τους κι εμείς
όποιος δεν με σέβεται τον απορρίπτω
συζητήστε στον κύκλο σας κι ακόμα πιο έξω
εμείς είμαστε οι πελάτες οφείλουν κάτι οφείλουν να σε τιμούν με τις τιμές τους...ειδικά αυτοί που κάνουν τζίρους μεγάλους![]()
Τα Στοκας που τα βρηκε ο γκιουλέκας?????? Η οπλοτεχνικη φίλε εχει την κουτα των 10 56 ευρωκαλησπερα παιδια...εγω λογο ενοε ποβληματος υγειας του πατερα μου, δεν θα βγω 20 Αυγουστου..ισως, προλαβω 15 Σεπτεμβρη...
Δεν εχω παει σε κυνομαγαζα(εδω καβαλα) να παρω ματι τις τιμες...το θεμα για μενα ειναι π.χ εαν παει το ( λογου χαρη) tordo30 απο τα 6 που ειχε εδω περυσι, στα 6.40-6.50, εινα και θεμα ποσα κουτια ριχνει ο καθενας...εγω ριχνω 10-12 κουτια...δηλ. 5-6 ευρω παραπανω..εαν πω, να παρω με μεταφορικη απο αλλου, θα μου βγει 5-6 ευρω παλι....
Βεβαια, εαν εχουν 6 ευρω το κουτι, τοτε, Δεν θα τους κανω το χατηρι...θα παρω απο αλλου, και ας την διαφορα στην μεταφορικη!!!
Εχω δει προσφορα τα στοκας 32γρ στον Γκιουλεκα 6 ευρω...εχει γραψει και καποιος εδω μεσα και οπλοτεχνικη tordo30 νομιζω 6 ευρω...
ευχαριστωΔιονύση περαστικά και ότι καλύτερο για τον πατέρα σου
Ετοιμαζεται ψυχολογικά για το ΝΤΟΥ που θα γινει. Τι black fridays και Κλάιν μαιν..Γνωριζουμε ποτε θα ανοιξει τελικα ο κενταυρος....σημερα τα τηλ δεν τα σηκωνε
Διονυση, περαστικα στον πατερα σου.καλησπερα παιδια...εγω λογο ενοε ποβληματος υγειας του πατερα μου, δεν θα βγω 20 Αυγουστου..ισως, προλαβω 15 Σεπτεμβρη...
Δεν εχω παει σε κυνομαγαζα(εδω καβαλα) να παρω ματι τις τιμες...το θεμα για μενα ειναι π.χ εαν παει το ( λογου χαρη) tordo30 απο τα 6 που ειχε εδω περυσι, στα 6.40-6.50, εινα και θεμα ποσα κουτια ριχνει ο καθενας...εγω ριχνω 10-12 κουτια...δηλ. 5-6 ευρω παραπανω..εαν πω, να παρω με μεταφορικη απο αλλου, θα μου βγει 5-6 ευρω παλι....
Βεβαια, εαν εχουν 6 ευρω το κουτι, τοτε, Δεν θα τους κανω το χατηρι...θα παρω απο αλλου, και ας την διαφορα στην μεταφορικη!!!
Εχω δει προσφορα τα στοκας 32γρ στον Γκιουλεκα 6 ευρω...εχει γραψει και καποιος εδω μεσα και οπλοτεχνικη tordo30 νομιζω 6 ευρω...
Ξέχασα να αναφέρω,αυτές οι τιμές ειναι από το κατάστημα Παρδαλάκης Αλέξης και επιμένω οτι ειναι ο πιο οικονομικός και σέβεται όπως προείπαν τον καταναλωτή.dynamic 30, 6€
tordo 30, 6,20€
express 32, 6,80€
σε ορισμένα στην κούτα γίνεται καλύτερη τιμή(οχι σε όλα)
ευχαριστω Χρηστο,,,Διονυση, περαστικα στον πατερα σου.
Stock τα εχει χρονια τωρα! Πηρα 2 κουτια περσι διαφανος καλυκας! αν θυμαμαι καλα τα μαχ ηταν σε κοκκινο καλυκα τα παλια? Δεν μου αρεσαν, πολυ μπαρουτι πετουσαν απο το κλειστρο μου εβγαλαν τα ματια!Τα Στοκας που τα βρηκε ο γκιουλέκας?????? Η οπλοτεχνικη φίλε εχει την κουτα των 10 56 ευρω
Υπάρχει ακόμα το.μαγαζι του Φραντζέσκου;;;Διαμαντής ίλιον μένεις???? Το ΚΥΝΗΓΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ το γνωρίζεις???
Ναι υπάρχει. πρέπει να το δουλεύει ο γιος του τώρα.Υπάρχει ακόμα το.μαγαζι του Φραντζέσκου;;;