Oσοι κατασκευαστες δεν λενε με τι πυριτιδα γεμιζουν τα φυσιγγια τους
ειναι για ευνοητους λογους, γεμιζουν με φτηνιαρικες μπαρουτες για να εχουν
περισσοτερο κερδος.
Δεν υπαρχουν φτηνιαρικες μπαρουτες, υπαρχουν κατασκευαστες που απλα γεμιζουν κατι να ειναι γεματα τα ραφια τους...
Ολες οι πυριτιδες μπορουν να βγαλουν φυσιγγια που σε αφηνουν με ανοιχτο το στομα... .pop.
Που μπορουμε να τα βρουμε τα ροκετ;;;τα εχεισ δοκιμασει;;;Λοιπον παιδια,επειδη ηδη απο περυσι αυτο το θεμα με τις τιμες στα φυσιγγια εχει καταντησει αηδια, νομιζω οτι για φετος( και εφοσον πρωτα δοκιμαστουν) τα rocket 31 8/9 με psb1 και 5.5€ το κιβωτιο καθως και το rocket junior 32 με granulate και 5.7€ το κιβωτιο,ειναι πολυ καλες τιμες.Περυσι δε το χα ριξει(junior),αλλα προπερσι ηταν πολυ καλο για ολο το χρονο.Επισης σε πολυ γνωστο κυνηγ. μαγαζι στο Αγρινιο που μιλησα με τον πωλητη, μου ειπε οτι περυσι ο μοναδικος που δεν αυξησε τιμες σε φυσιγγια ηταν ο lambro.what.Δε νομιζω να μου λεγε βλακειες......αλλα εαν ελεγε οντως αληθεια, γιατι ολα τα αλλα μαγαζια(εκτος απ αυτον)αυξησαν τις τιμες?Α ρε δουλεμα που παει συννεφο....
Oπως εχω ηδη γραψει τα junior τα εριξα προπερσι ολη τη κυνηγ. περιοδο και δεν εχω παραπονα,κι αλλοι γνωστοι μου που τα εριξαν...μια απ τα ιδια.Εαν πατησεις στο ιντερνετ "φυσιγγια rocket" θα βρεις τηλ. κ.λ.π για να ρωτησεις οτι θες .Που μπορουμε να τα βρουμε τα ροκετ;;;τα εχεισ δοκιμασει;;;
Ετσι δεν πρέπει;Ψωνιστε τους κραχτες απ τα μαγαζια. Τσιμπατε τις ευκαιριες σαν μέλισσες.![]()
Και ΜΟΝΟ.Ετσι δεν πρέπει;
sportsman, από περιέργεια ποια θεωρείς φτηνιάρικη μπαρούτι;
Προσωπικά θεωρώ ότι με οποιαδήποτε μπαρούτι μπορείς να στήσεις ένα αξιοπρεπέστατο φυσίγγι.
Δεν μου λέει κάτι αν το χ φυσίγγι είναι γεμισμένο με ακουίλα και ένα άλλο με gm3. Και τα δύο μπορεί να είναι τέλεια όπως μπόρει να είναι και χάλια.
Ναι εκεί μένω,αλλά το μαγαζί αυτό όχι,δεν το γνωρίζω.Διαμαντής ίλιον μένεις???? Το ΚΥΝΗΓΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ το γνωρίζεις???
Φιλε μου φτηνιαρικες μπαρουτες ειναι αυτες που εχουν κατω απο 30-35 ευρο.
Σιγουρα με ολες μπορεις να γεμισεις και να στησεις ενα φυσιγγι οπως λες,
αλλα δεν θα ειναι αξιοπιστο και σταθερο με τι διαφορες μεταβολες του καιρου (κρυο - υγρασια)
δηλαδη μια φορα μπορει να σε αποθεωνει και τρεις να μην πηγαινει με τιποτα.
Αντιθετος η καλες μπαρουτες εχουν αλλες ανοχες και συμπεριφορες.
ειναι πολυ πιο σταθερες ως προς τις διαφορες καιρικες συνθηκες
δεν θα σε γελασουν ευκολα αλλα σπανια.
ΕΜΕΝΑ λοιπον μου λεει πολλα με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενο το καθε φυσιγγι
και παντα επιλεγο το φυσιγγι που χρησιμοποιω.
Φυσικα ο καθενας με την γνωμη του (και ειναι σεβαστη) και με την εμπειρια του.
Και μενα Γιωργο, ως γνωστον εχω τα κολληματα μου με τις πυριτιδες της Baschieri&Pellagri. Oμως ειτε ριξω την ακριβοτερη ΜΒ32 ειτε τη φτηνοτερη G3000, ακομα και στις οποιες ακραιες συνθηκες της Κρητης (δοκιμασα και περσι με τα χιονια), η αποδοση που εχουνε τα φυσιγγια δεν με εχει δυσαρεστησει.
σπετσων 9 .....50 μετρα απο την στογυλη πλατεια πισω απο την πασαρελα?Ναι εκεί μένω,αλλά το μαγαζί αυτό όχι,δεν το γνωρίζω.