Πολύ σωστό!Πολλες φορες παιζουν ρολο και οι κανες των οπλων μας, αναλογα την κανη μας
(μηκος, αυλος, τσοκ, μεταλο) διαφοροποιειται και το φυσιγγι μας.
Πολύ σωστό!Πολλες φορες παιζουν ρολο και οι κανες των οπλων μας, αναλογα την κανη μας
ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗ στη Λ.Μεσογείων
Lambro Tordo 30 gr
€56 / κούτα (10 κουτιά)![]()
ε βέβαια αν κάποιοι,ονόματα δεν λέμε,αγοράζουν τις κούτες 3 3 τι να μείνει![]()
.xm..xm..xm.....όποιος προλάβει τον Κύριον είδε...ε βέβαια αν κάποιοι,ονόματα δεν λέμε,αγοράζουν τις κούτες 3 3 τι να μείνει![]()
Εχεισ λαθοσ αυτοι που τησ χρησιμοποιούν δεν ξερουν τη τουσ γίνεται..αν είσαι ιδιογομωτησ δεν το ξερω...εχεισ βγάλει λαθοσ συμπέρασμα..αν οχι δικαιολογείταιΦιλε μου φτηνιαρικες μπαρουτες ειναι αυτες που εχουν κατω απο 30-35 ευρο.
Σιγουρα με ολες μπορεις να γεμισεις και να στησεις ενα φυσιγγι οπως λες,
αλλα δεν θα ειναι αξιοπιστο και σταθερο με τι διαφορες μεταβολες του καιρου (κρυο - υγρασια)
δηλαδη μια φορα μπορει να σε αποθεωνει και τρεις να μην πηγαινει με τιποτα.
Αντιθετος η καλες μπαρουτες εχουν αλλες ανοχες και συμπεριφορες.
ειναι πολυ πιο σταθερες ως προς τις διαφορες καιρικες συνθηκες
δεν θα σε γελασουν ευκολα αλλα σπανια.
ΕΜΕΝΑ λοιπον μου λεει πολλα με τι μπαρουτι ειναι γεμισμενο το καθε φυσιγγι
και παντα επιλεγο το φυσιγγι που χρησιμοποιω.
Φυσικα ο καθενας με την γνωμη του (και ειναι σεβαστη) και με την εμπειρια του.
Αυτο ναι... Μια καλη καννη θα δωσει μικροτερες διαφορες στην απδοοση απο ενα καλο κ ενα κακο φυσιγγι, μια "υποδεεστερη" θα κανει τη διαφορα του κακου κ του καλου φυσιγγιου πιο οφθαλμοφανη...Πολλες φορες παιζουν ρολο και οι κανες των οπλων μας, αναλογα την κανη μας
Σου είπα περσι να φορτωσεις απο το παλιό μάρκετ labro tordo 32 στα 5.90 και δεν με ακουσες.......Τι προσφορές και για πόσο ;
Σήμερα πέρασα απο γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω.Αυτο πιυ αντίκρυσα ,έκαναν τα μάτια μου να γυρναν σαν κουλοχέρης !
Προβληματίστηκα μήπως φταίμε κι εμείς λίγο οου τρέχουμε πανικόβλητοι μετα τα περσινά καραγκιοζιλίκια , να αγοράσουμε ποσότηες απο τώρα.
Οι τιμές εχουν ξεφύγει περα απο καθε λογική.Και αναρωτιέμαι ,αν σ αυτο το μαγαζί που ειχε καλές τιμές αντικρίζω τέτοιες τιμές στα ράφια ,φαντάζομαι τι θα γίνεται κάπου αλλού και πολύ περισσότερο στην επαρχία.
Ειλικρινά ειμαι περίεργος να δω που θα πάει το πράμα ..........
Παιδιά στην Άρτα που είμαι διακοπές πάω κ ρωτάω για φυσίγγια,,,,λοιπόν τα super kill του Καραμανιδη 32γρ 7,80 μου λέει κ αν πάρεις 4 κούτες θα σου κάνω έκπτωση 5% μάλλον έχεις χαζεψει του είπα κ έφυγα!!!!
Δυστυχώς παντού τα ίδια.Πλέον οι τιμές στα φυσιγγια έχουν ξεφύγει.Τσιχλοφυσιγγα που στην αρχή της περσινής σεζόν τα έβρισκε γύρω στα 5,80 με 6 πλέον έχουν φτάσει σχεδόν τα 7 ευρω .Ακόμα και τα περισσοτερα sporting ξεπερνούν τα 6 ευρω.Τι προσφορές και για πόσο ;
Σήμερα πέρασα απο γνωστό μαγαζί στο Αιγάλεω.Αυτο πιυ αντίκρυσα ,έκαναν τα μάτια μου να γυρναν σαν κουλοχέρης !
Προβληματίστηκα μήπως φταίμε κι εμείς λίγο οου τρέχουμε πανικόβλητοι μετα τα περσινά καραγκιοζιλίκια , να αγοράσουμε ποσότηες απο τώρα.
Οι τιμές εχουν ξεφύγει περα απο καθε λογική.Και αναρωτιέμαι ,αν σ αυτο το μαγαζί που ειχε καλές τιμές αντικρίζω τέτοιες τιμές στα ράφια ,φαντάζομαι τι θα γίνεται κάπου αλλού και πολύ περισσότερο στην επαρχία.
Ειλικρινά ειμαι περίεργος να δω που θα πάει το πράμα ..........
Καθομαι και γελαω super kill 32 gr στα 7.80.....μας δουλευεις ρε καραμανιδη?εισαι σοβαρος 7.80 για τσιχλα και με μπαρουτι στο Ι.45???Στείλε μου 30 κούτες Αθήνα![]()
Φιλιππε εγω πιστευω πως μια καλη χρονια με πολλα θηραματα και βλεποντας γεματα τα ραφια τους να τους δωσει ενα μαθημα!! Μακαρι ολοι να αγοραζουν απο τους λιγους σωστους επαγγελματιες!!Κι εγω Δημητρη απο το Αιγαλεω αγοραζω και δεν σου κρυβω οτι περσυ μετα τα Χριστουγεννα που πηραν αυξηση ολα, μου κακοφανηκε. Δουλευω πολυ τα speed 34gr χρονια τωρα και πηραν πανω κοντα στα 90 λεπτα το κουτι. Πριν λιγες μερες πηρα τηλ και τα σκαγια εχουν παει στα 4 ευρω. Ο Κενταυρος τα εχει 3,50. Μετα το περσυνο καζο οπου ολοι ειχαν ξεμεινει απο φυσιγγια και τα κυνηγοτοπια ειχαν πουλια, ειναι δυσκολο να μην φορτωθουνε. Ισως μια κακη κυνηγετικη χρονια με λιγα θηραματα (πραγμα που απευχομαι) να τους κανει να βαλουν μυαλο βλεποντας τα φυσιγγια στα ραφια.
.asking. 7,80 ;;;Παιδιά στην Άρτα που είμαι διακοπές πάω κ ρωτάω για φυσίγγια,,,,λοιπόν τα super kill του Καραμανιδη 32γρ 7,80 μου λέει κ αν πάρεις 4 κούτες θα σου κάνω έκπτωση 5% μάλλον έχεις χαζεψει του είπα κ έφυγα!!!!