Προσφορές-Τιμές

γιαννη και απο αθηνα να μην κανεις παραγγελια ειναι αλλη πιο κοντα σου σε πρεβεζα ,αρτα ,αγρινιο που εχουν πολυ πιο καλες τιμες απο αυτες που αναφερεις που στα στελνουν και πιο γρηγορα και πιο οικονομικα μην τους κανεις την χαρη ,ας τους να τα εχουν στα ραφια.
Αυτό θα κάνω από εδώ και πέρα θα ρωτήσω και σε αυτούς φυσικά και θα ψάχνομαι γενικα,τέρμα από αυτούς εδω:)

διαβαζω τα οσα γραφεται και θα ηθελα να σχολιασω και εγω για το αισχος που επικρατει...μενω στα γιαννενα και την προηγουμενη εβδομαδα αγορασα 10 κουτακια φυσιγγια Euromix 6.90 παρακαλω απο γνωστο καταστημα εδω .Τα πραγματα στην επαρχια εχουν ξεφυγει πλεον δεν υπαρχει ποικιλια και ολα πανακριβα ηταν που ηταν φετος παρα εγινε το κακο.
Προσωπικα ειναι η τελευταια φορα που αγοραζω απο εδω καλυτερα να δινω τα χρηματα σε μεταφορικες παρα αυτο το πραγμα να σε κοροιδευουν :mad:
Ρωτησα και ποσο εχει τα lambro sporting και μου ειπε 6.60(ισως οτι πιο φθηνο υπηρχε) αν ειναι δυνατον
οσο για καλυτερη τιμη σε κουτα δεν υπαρχει απλα
πατριδα στα Γιαννενα ειναι αλλο επιπεδο τα κυνηγομαγαζα θελουν να πιανουν κ λιγο απο τον αποπαφτον,εχουν μαθει να δινουν λιγα φυσιγγια γιατι τα κυνηγια στα Γιαννενα ειναι λαγος γουρουνι μπεκατσα περδικα αντε φασα,τα υπολοιπα αμα κατσει θα δωσουμε κ κανενα κουτακι,τα πιο φτηνα που μπορεις να βρει ειναι τα παγανοφυσιγγα

γιαννη και απο αθηνα να μην κανεις παραγγελια ειναι αλλη πιο κοντα σου σε πρεβεζα ,αρτα ,αγρινιο που εχουν πολυ πιο καλες τιμες απο αυτες που αναφερεις που στα στελνουν και πιο γρηγορα και πιο οικονομικα μην τους κανεις την χαρη ,ας τους να τα εχουν στα ραφια.
σωστος επισεις τωρα με το δρομο κατεβενεις κ τα περνεις

Ω μα τον Δια !
Ολα τα φυσίγγια της nsi και μάλιστα αυτα που καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες ,εχουν φορτωθεί αυξήσεις.Τα percorso μάλλον έχασαν το τρένο και παρέμειναν στις περσινές φθινοπωρινές τιμές.
Ρωτάει λοιπόν η αλεπού .."γιατί τα percorso δεν πήραν αυξήσεις ; "
"Δεν εχει ερθει ακόμη ο κατάλογος " μου απαντάει..asking.
"Δηλαδή ήρθε γι όλα τ άλλα ο καταλογος της nsi και δεν ήρθε για τα percorso ;" .xm.
Ακολουθει μια μουγκαμάρα και ενα σχετικό χώσιμο από μέρους μου ,για την όλη κατάσταση με τις αυξήσεις.
Τελικά κατι πρέπει να συμβαίνει και τον αποπήρα άδικα τον άνθρωπο.Κάποιος καριόλης πρέπει να σκίζει την σελίδα του percorso με τις νέες τιμές απο τον κατάλογο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά
.....buy buy.

Ω μα τον Δια !
Ολα τα φυσίγγια της nsi και μάλιστα αυτα που καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες ,εχουν φορτωθεί αυξήσεις.Τα percorso μάλλον έχασαν το τρένο και παρέμειναν στις περσινές φθινοπωρινές τιμές.
"Δηλαδή ήρθε γι όλα τ άλλα ο καταλογος της nsi και δεν ήρθε για τα percorso ;" .xm.
Ακολουθει μια μουγκαμάρα και ενα σχετικό χώσιμο από μέρους μου ,για την όλη κατάσταση με τις αυξήσεις.
Τελικά κατι πρέπει να συμβαίνει και τον αποπήρα άδικα τον άνθρωπο.Κάποιος καριόλης πρέπει να σκίζει την σελίδα του percorso με τις νέες τιμές απο τον κατάλογο.
.....buy buy.
Γιατί δεν πήραν αύξηση Δημήτρη; Έχω την εντύπωση ότι πουλάνε κι αυτά...

Ω μα τον Δια !
.....buy buy.[/QUOTE
και ωωωωω τι απιστευτο. τα τελευταια 10 χρονια μπιρει και παραπανω τα percorso εχουν παρει 3 ευρω αυξηση. γι αυτα δεν ισχυει η αυξηση στο μολυβδο?? τα τσιχλοφυσιγγα των 28 30 και 32 γραμ. ποσο εχουν παρει??? ε ρε ξυλο και λιθοβολισμο που θελουν

Το κακό είναι ότι με
- 3,5 ευρώ τα σκάγια,
- 31 €/kg την Aquila ( 1,6gr φυσίγγι)
- 8 € τους 100 κάλυκες
- 2,2 ευρώ τους 100 συγκεντρωτήρες

για να γεμίσεις ένα 32άρι δεν σου έρχετε φθηνότερα από 6,6 ευρώ....!!!! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα .xm.

Ολα τα παραπάνω σημερινές τιμές από Κένταυρο ...

Καλύτερες τιμές διαχρονικά ο Λέκκας στη Ν. Λάμψακο. Πέρσι λίγο πριν την έναρξη είχα πάει στον Παπακων/νου, το μαγαζί άδειο και μια εικόνα εγκατάλειψης σαν να ήταν για κλείσιμο. Το είχα γράψει πάλι εδώ. Αργότερα δεν ξέρω αν ορθοπόδησε.
Εγώ βολεύομαι με ένα μικρό μαγαζάκι εδώ στο χωριό που μέχρι τα Χριστούγεννα είχε πολύ καλές τιμές. Φέτος αγνοώ ακόμα.

Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μαζόχας που να θέλει να πληρώνει ακριβά φυσίγγια, ούτε μας έβαλε κανείς στο λαιμό μαχαίρι ή πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσουμε τα ακριβά. Ας προσέχουμε λίγο τι ευχόμαστε, δουλεύουν άνθρωποι στις επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε κάτι για να πατώσει η παραγωγή και να μείνουν στο δρόμο.

Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μαζόχας που να θέλει να πληρώνει ακριβά φυσίγγια, ούτε μας έβαλε κανείς στο λαιμό μαχαίρι ή πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσουμε τα ακριβά. Ας προσέχουμε λίγο τι ευχόμαστε, δουλεύουν άνθρωποι στις επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε κάτι για να πατώσει η παραγωγή και να μείνουν στο δρόμο.
Μπιλ δεν το εννοουσε ετσι ο Κωστας. Απλα και εκεινος θελει να παρουν ενα γερο μαθημα ολοι αυτοι που προσπαθουν να αισχροκερδουν εις βαρος μας...

Μπορεί φίλε, δεν διεκδικώ το αλάθητο. Η διατύπωση θα μπορούσε τότε να είναι λίγο καλύτερη.
Τεσπα, το έχουμε διυλίσει το θέμα των τιμών. Και όχι μόνο εμείς εδώ, ο κόσμος δεν είναι χαζός. Απλά αντί να ευχόμαστε το κακό, ας επαινούμε πχ το καλό ;)
Βλέπουμε κάπου φθηνά και καλά; Ρίχνουμε σύρμα να στηριχθεί.
Με ευχολόγια δεν βγαίνουμε ποτέ κερδισμένοι.

Back