Προσφορές-Τιμές

Ω μα τον Δια !
Ολα τα φυσίγγια της nsi και μάλιστα αυτα που καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες ,εχουν φορτωθεί αυξήσεις.Τα percorso μάλλον έχασαν το τρένο και παρέμειναν στις περσινές φθινοπωρινές τιμές.
Ρωτάει λοιπόν η αλεπού .."γιατί τα percorso δεν πήραν αυξήσεις ; "
"Δεν εχει ερθει ακόμη ο κατάλογος " μου απαντάει..asking.
"Δηλαδή ήρθε γι όλα τ άλλα ο καταλογος της nsi και δεν ήρθε για τα percorso ;" .xm.
Ακολουθει μια μουγκαμάρα και ενα σχετικό χώσιμο από μέρους μου ,για την όλη κατάσταση με τις αυξήσεις.
Τελικά κατι πρέπει να συμβαίνει και τον αποπήρα άδικα τον άνθρωπο.Κάποιος καριόλης πρέπει να σκίζει την σελίδα του percorso με τις νέες τιμές απο τον κατάλογο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά
.....buy buy.
To percorso fibre που το γουστάρω πολύ, ο καλκατζακος το έχει 14,70!!! Σοβαρά τωρα; Μέσα σε 2 χρόνια έχει πάρει 3€ πανω!

Πέρασα σημερα απο παρδαλακη και πηρα oscar gold 28 γρ με g2000 στα 6 ευρω! Επιςης πέρασα μετα απο ζωτο οπου και πηρα 28 γρ με f2 στα 5,90, 30 γρ Aquila 5,80, 32 γρ Aquila 6.30 και 31 γρ mb 32 στα 6,50.
Θα τα περάσεις από casting και πήρες τόσα διαφορετικά;ha haaa

Θα τα περάσεις από casting και πήρες τόσα διαφορετικά;ha haaa

Τα κουτάκια θα πανε και σε άλλους, ενα σε περιμένει το ξερεις... ετςι ειναι αν δεν κανεις δοκιμές δεν βρίσκεις κατι καινούριο! Θα πεσει μπόλικο σφάξιμο κιολας

Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μαζόχας που να θέλει να πληρώνει ακριβά φυσίγγια, ούτε μας έβαλε κανείς στο λαιμό μαχαίρι ή πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσουμε τα ακριβά. Ας προσέχουμε λίγο τι ευχόμαστε, δουλεύουν άνθρωποι στις επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε κάτι για να πατώσει η παραγωγή και να μείνουν στο δρόμο.
Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω αλλα δεν πειραζει....τωρα για αν θα πατωσει μια παραγωγη αποκλειστικα υπευθυνος θα ειναι ο ναυπλιωτης και οχι εγω με τα ευχολογια μου όπως ειπες.....

Last edited:
Πέρασα σημερα απο παρδαλακη και πηρα oscar gold 28 γρ με g2000 στα 6 ευρω! Επιςης πέρασα μετα απο ζωτο οπου και πηρα 28 γρ με f2 στα 5,90, 30 γρ Aquila 5,80, 32 γρ Aquila 6.30 και 31 γρ mb 32 στα 6,50.
Σε βλεπω με αγριες διαθεσεις....στο συνταγμα θα κανεις καρτερι....

Καλά, δεν νομίζω να υπάρχει κανείς μαζόχας που να θέλει να πληρώνει ακριβά φυσίγγια, ούτε μας έβαλε κανείς στο λαιμό μαχαίρι ή πιστόλι στον κρόταφο για να αγοράσουμε τα ακριβά. Ας προσέχουμε λίγο τι ευχόμαστε, δουλεύουν άνθρωποι στις επιχειρήσεις που δεν φταίνε σε κάτι για να πατώσει η παραγωγή και να μείνουν στο δρόμο.

Εκει πατάνε τα λαμόγια ,στου εργαζόμενους και εκμεταλλεύονται καταστάσεις .Μιλάω γενικώς και αορίστους.

Παιδια εχει κανεις εμπειρια με τα silver 32gr του κενταυρου??.
παιζουν στα 6 ευρω και ειναι γεμισμενα με g3000.
Εχω ακουσει καλα λογια. Στην Σαντορινη εχω καποιους γνωστους που τα δουλευουν πολυ. Κανουν παραγγελια εδω στην Αθηνα και τους τα στελνουν κατω. 5,50 ευρω τα παιρνουν περιπου 80 κουτια 3 ατομα.

Του ζωτου τα πράσινα στα 30 γραμμάρια και τα κίτρινα στα 32 πέρσι πήγαν πολύ καλά στις τσιχλες.Τα μαύρα του στα 32 είχαν λίγο πιο δυνατή αίσθηση αλλά και αυτά δούλευαν καλά.Το κόκκινο στα 33 με την MB απλά εξαιρετικό.

cretan μαλλον στη ανακρουση εννοει ο ζολο αλλα ειναι χειμωνιατικο φυσιγγι.του ζωτου ειναι καλα, αλλα ειναι ακριβα !!!και το χειροτερο οσες κουτες και να παρεις δεν σου κατεβαζει την τιμη,που αυτο για μενα εινια το χειροτερο.

Παιδια εχει κανεις εμπειρια με τα silver 32gr του κενταυρου??.
παιζουν στα 6 ευρω και ειναι γεμισμενα με g3000.
Τα εριχνα για χρονια.Καλο φυσιγγι και σταθερο,αλλα κουμπωσα καλυτερα με τα Navaro 30γρ,6 ευρο και αυτο.

Κανενας δε πρεπει να αγοραζει τσιχλοφυσιγγο πανω απο 6 ευρω....αυριο(μαλλον εχει ηδη γινει) το 6 θα γινει 6,5 μετα 7 μετα 8 κ.λ.π....κι οσο θα βρισκουν κοροιδα,τοσο θα βαρανε στα αυτια....Αν δε πουλησουν ομως τιποτε και δουν μηδενικους ή σχεδον μηδενικους τζιρους,τοτε θα σφιξουν κωλαρακια...Επιτελους θα πρεπει να καταλαβουν οτι δε τα βρισκουμε στο δρομο για να μας τα περνουν μερικοι "ξυπνιοι" αερατα.Χθες κοιταζα τιμες φυσιγγιων στα 2 μεγαλυτερα μαγαζια Αθηνας και Θεσ/κης....τι ναι τουτοι,που ζουνε...μου ρθε να σκασω στα γελια.

Δεν καταλαβες τι ηθελα να πω αλλα δεν πειραζει....
Μπορεί φίλε, δεν διεκδικώ το αλάθητο. Η διατύπωση θα μπορούσε τότε να είναι λίγο καλύτερη.
τωρα για αν θα πατωσει μια παραγωγη αποκλειστικα υπευθυνος θα ειναι ο ναυπλιωτης και οχι εγω με τα ευχολογια μου όπως ειπες.....
Απλά αντί να ευχόμαστε το κακό, ας επαινούμε πχ το καλό ;)
Βλέπουμε κάπου φθηνά και καλά; Ρίχνουμε σύρμα να στηριχθεί.
Ουσιαστικά έχω απαντήσει πιο πριν φίλε. Προφανώς πρώτος υπεύθυνος είναι ο χ-ψ επιχειρηματίας. Αλλά και οι καταναλωτές είμαστε υπεύθυνοι για την καταναλωτική συμπεριφορά και συνείδησή μας. Το εμπόριο είναι μια διμερής σχέση.

Back