Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017...κλείνει ο κύκλος μου!ποιά Παρασκευή δεν μας είπες . π.χ. του Οκτώβρη του 2048 ????
Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017...κλείνει ο κύκλος μου!
.......... επειδή το έχασα , μου το ρίχνεις σε ψιλά. ???? .asking. .asking. .asking.
Δεν τους κάνω την χάρη Γιώργο....χαβαλε κάνουμε...αλλά οι δύο τους θα με ψάχνουν και δεν θα με βρίσκουν ....θα έχω τις γαλάζιες ρουφιανες αγκαλιά!.......... επειδή το έχασα , μου το ρίχνεις σε ψιλά. ???? .asking. .asking. .asking.
Νά´σαι καλά Τάσο! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια..αλλα δεν ήταν κάτι σπουδαίο..έχει και αλλά να ξέρεις από ότι ειδα,αρα αν ξαναθές μου λες..Μπράβο ρε Γιάννη είναι προς τιμήν σου πραγματικά αυτό που κάνεις και θέλω κι εγώ να σε ευχαριστήσω δημόσια αυτή τη φορά για την εξυπηρέτηση που μου έκανες!
Γιάννη τα Βεργίνα 33 γρ. είναι; υπάρχουν ακόμη και ξέρει κανείς τι "εντόσθια" έχουν,ιδίως μπαρούτι;αυτο που σου ειπε ο Ευριπιδης αλλα μονο το κατω μαγαζι Βικτωρα,εχει τις προσφορες στην λεωφορο Σουδας!
33 με c7Γιάννη τα Βεργίνα 33 γρ. είναι; υπάρχουν ακόμη και ξέρει κανείς τι "εντόσθια" έχουν,ιδίως μπαρούτι;
με περιορίζει το ότι υπάρχουν μόνο σε Νο7.
Απλα τα πράγματα. Κοβω τη τσιχλα και ασχολούμαι μονο με γουρουνι λαγο φασσα παπί. Αντε και καμια τσαρτσαρα αργοτερα.Προχθές, είχε πάει ο Μαυρούλης από τον Παρδαλάκη και του είπε ότι θα υπάρξει αύξηση στο κόστος σκαγιών κλπ. Αν συμβεί αυτό,καταλαβαίνετε τι θα γίνει με τις εταιρείες ιδιογόμωσης και όχι μόνο,θα πάρουν και άλλη αύξηση τα φυσίγγια(νομίζω 3η ή 4η για φέτος).Γιατί όλοι από τον Μαυρούλη ψωνίζουν...
Για ψάχτε το λίγο και εάν όντως θα συμβεί αυτό, όσοι μπορείτε φορτώστε!!! Ήδη τα τονρτο πορτοκαλί του Λάμπρο,πήρανε 10 λεπτά το κουτί..
ευχαριστώ φίλε. Το βρήκα στου Καλκαντζάκου 9,40€ . Ακριβό φυσιγγάκι33 με c7
Ε βέβαια ,αγού ειναι γεμισμένο με επιχρυσωμένα σκάγια.....kkk.ευχαριστώ φίλε. Το βρήκα στου Καλκαντζάκου 9,40€ . Ακριβό φυσιγγάκι
Γιατι ειναι τόσο ακριβό,αφού ειναι φυσίγγι "σειρας";Ε βέβαια ,αγού ειναι γεμισμένο με επιχρυσωμένα σκάγια.....kkk.
Καλησπέρα! Δυστηχως Διαμαντη πήγα πρωί-πρωί σήμερα γιατί μου έστειλε p.m ότι ήθελε και ένα άλλο μέλος του forum,αλλά είχαν τελειώσει.για οτιδήποτε θα σας έχω ενήμερους.ναι τα Βεργίνα τα Lambro ήταν σε 33gr!Γιατι ειναι τόσο ακριβό,αφού ειναι φυσίγγι "σειρας";
Γιάννη υπάρχει ακομη απόθεμα και σε τι νούμερο; Η τιμή των 5€ πιστεύω να ισχύει...
Εγω που τα ανοιξα 32 ειχαν με c733 με c7
Εεεε καλα κι εσυ ρε Λιακο....Εγω που τα ανοιξα 32 ειχαν με c7
.shake.Εεεε καλα κι εσυ ρε Λιακο....
Τι 32,τι 33!!!
Μην το κανεις θεμα!
Εδω αγοραζεις 10αρια και βγαινουν 7αρια!
Σε ευχαριστώ αν χρειαστώ θα σου πώ!Νά´σαι καλά Τάσο! Ευχαριστώ για τα καλά λόγια..αλλα δεν ήταν κάτι σπουδαίο..έχει και αλλά να ξέρεις από ότι ειδα,αρα αν ξαναθές μου λες..
Δεν ειναι απο λάθος.- Φροντίζει για μας.Εεεε καλα κι εσυ ρε Λιακο....
Εδω αγοραζεις 10αρια και βγαινουν 7αρια!