Τα παρεσυρε η ανοδος των τιμων!Και τα ατσάλινα γιατί τα ανέβασαν;
Ο μολυβδος....
Τα παρεσυρε η ανοδος των τιμων!Και τα ατσάλινα γιατί τα ανέβασαν;
Γιατι είμαστε μπου......οΚαι τα ατσάλινα γιατί τα ανέβασαν;
Δεν παιζει ρολο..Φυσιγγια τα μεν,φυσιγγια τα δε...Μην μεινουν παραπονεμεναΚαι τα ατσάλινα γιατί τα ανέβασαν;
Γιάννη θέλω εγώ!καλο μεσημερι! σημερα εβγαλε τα βεργινα τα λαμπρο 5 ευρω....ειχε 7αρια αρκετα και ενα κουτακι 9 αρια..επισης ειχε τα μαπακης 8-9 νουμερα τα διασπορας..οποιος θελει βεργινα 7αρια μπορω να στειλω..μεταφορικα Αθηνα ειδικα ειναι ενας καφες ,τα πληρωνω εγω..
αυτο που σου ειπε ο Ευριπιδης αλλα μονο το κατω μαγαζι Βικτωρα,εχει τις προσφορες στην λεωφορο Σουδας!Ποιος ειναι αυτος ρε συ Γιαννη;
οτι θες Λιακο! στειλε pm τα στοιχεια σου και το τηλεφωνο σου να μιλησουμε..σου στελνω εγω το τηλεφωνο μου..Γιάννη θέλω εγώ!
οτι θες Λιακο! στειλε pm τα στοιχεια σου και το τηλεφωνο σου να μιλησουμε..σου στελνω εγω το τηλεφωνο μου..
Χαχαχαχαχ...πλουτισες!Γιάννη πήρα και εγώ για τον Ηλία φυσίγγια και τσίμπησα και 50 λεπτά πουρμπουάρ..!
To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό φίλε..καιρός να μας αδειάζεις την γωνιάΠολύ έξυπνοι έχετε μαζευτεί σε αυτό το φόρουμ....καιρός να αποχωρήσω εγω
Από Παρασκευή αποχωρώ!To έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό φίλε..καιρός να μας αδειάζεις την γωνιά
Από Παρασκευή αποχωρώ!