Προσφορές-Τιμές

Μα σου είπα....δεν δίνω τόσα χρήματα.... αποκλείεται!απλά επειδή παίζουν ανάμεικτα και φασσουλες το θέλω το επταρακι μου!
tordo κιτρινο.δεν θα βρεις καλύτερη τιμη σε φυσιγγι.και τα 7αρια είναι καλά και τα 8αρια

Λες φίλε....τα δουλεύεις Οκτώβρη με την γριά?γρήγορο φυσιγγακι?
Εγω δεν το συμπαθησα κάργα.. Δεν μου φανηκε οσο γρηγορο πιστευα πως θα ηταν σαν αισθηση. Πάντως οπου ημουν καλα πανω στο στοχο, δεν εκαναν γκιχ.
*τα σκαγια πιο σκληρα απο τα imperial

Το έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε μια σελίδα στο φεισμπουκ ότι ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ για όσους είναι μέλη στην σελίδα του φεισμπουκ οπλα και φυσιγγια κάνει προσφορά τα 28αρια 4.80 και τα 32 5.20.. Δεν έχω πάει από εκεί να επιβεβαιώσω αλλά αν ισχύουν αυτά είναι ο φθηνοτερος πλέον και με διαφορά. Όποιος ξέρει περισσότερα η είναι βέβαιος ας απαντήσει.
Ισχύει αυτη η προσφορέ εχω μιλήσει μαζί του, δεν σου βάζει περιορισμό ποσότητας...το 32 το γεμίζει με csb1 αν δε κανω λαθος και τα 28γρ csb 5 ή 6!!

Η csb-6 σε τι βάρη απευθύνεται;
Η csb6 απ όσο ξερω αποδίδει σε πολυ ελαφριες γομώσεις 24γρ σιγουρα...για τα 28 δεν ξερω τι αποδοση εχει...ααλ πέρα απο αυτο μπορει να ειναι κ csb5 κ απλα να κανω λάθος εγω!!! Μ ενα τηλ θα μας λύσει την απορια ο ανθρωπος αυριο!

Φίλε μου έγραψα, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ανησυχούμε;
Δεν ξέρω συνάδελφε οι γνωσεις μ σ αυτα τα θέματα ειναι πολύ λίγες γι αυτο αλωστε συζηταω εδω μεσα....οποιος ξέρει κατι παραπάνω να μας πει

Όπως γράφτηκε και παραπάνω, στο site αναφέρει ξεκάθαρα με τι είναι γεμισμένο το κάθε φυσιγγι. Τα 28,30,32, φαίνεται να είναι γεμισμένα με μία βαθμίδα πυριτιδας κάτω από τα προβλεπόμενα βάρη. Αν υπάρχει αυτή η "ελαστικότητα" , τότε μια χαρά.

Σημερα πηγα (για πωτη φορα, αν και θα βγαλω αδεια αρχες Οκτωβη) σε κυνομαγαζο Καβαλα....
Tordo 6.70, euromix 7.00 RC32 8.00!!! Αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι δεν εχουν φυσσιγια skeet/trap.no. εχουν καποια sporting αλλα πανακριβα...
Eχω καποια κουτια για ξεκινημα, μετα, μαλον θα παρω καμια κουτα skeet για περπατητο τσιχλας, και 1 κουτα sporting....και ας πληρωσω την διαφορα, στην μεταφορικη.....cool.

Back