tordo κιτρινο.δεν θα βρεις καλύτερη τιμη σε φυσιγγι.και τα 7αρια είναι καλά και τα 8αριαΜα σου είπα....δεν δίνω τόσα χρήματα.... αποκλείεται!απλά επειδή παίζουν ανάμεικτα και φασσουλες το θέλω το επταρακι μου!
tordo κιτρινο.δεν θα βρεις καλύτερη τιμη σε φυσιγγι.και τα 7αρια είναι καλά και τα 8αριαΜα σου είπα....δεν δίνω τόσα χρήματα.... αποκλείεται!απλά επειδή παίζουν ανάμεικτα και φασσουλες το θέλω το επταρακι μου!
Λες φίλε....τα δουλεύεις Οκτώβρη με την γριά?γρήγορο φυσιγγακι?tordo κιτρινο.δεν θα βρεις καλύτερη τιμη σε φυσιγγι.και τα 7αρια είναι καλά και τα 8αρια
Πολυ γρήγορο ηλια.δουλεύει άριστα αν δεν έχει πολλες υγρασιες.ουτε το κρύο το πειραζει.μονο υγρασιαΛες φίλε....τα δουλεύεις Οκτώβρη με την γριά?γρήγορο φυσιγγακι?
Μην την γριά τα παίζεις αυτά????Πολυ γρήγορο ηλια.δουλεύει άριστα αν δεν έχει πολλες υγρασιες.ουτε το κρύο το πειραζει.μονο υγρασια
Εγω δεν το συμπαθησα κάργα.. Δεν μου φανηκε οσο γρηγορο πιστευα πως θα ηταν σαν αισθηση. Πάντως οπου ημουν καλα πανω στο στοχο, δεν εκαναν γκιχ.Λες φίλε....τα δουλεύεις Οκτώβρη με την γριά?γρήγορο φυσιγγακι?
Ισχύει αυτη η προσφορέ εχω μιλήσει μαζί του, δεν σου βάζει περιορισμό ποσότητας...το 32 το γεμίζει με csb1 αν δε κανω λαθος και τα 28γρ csb 5 ή 6!!Το έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε μια σελίδα στο φεισμπουκ ότι ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ για όσους είναι μέλη στην σελίδα του φεισμπουκ οπλα και φυσιγγια κάνει προσφορά τα 28αρια 4.80 και τα 32 5.20.. Δεν έχω πάει από εκεί να επιβεβαιώσω αλλά αν ισχύουν αυτά είναι ο φθηνοτερος πλέον και με διαφορά. Όποιος ξέρει περισσότερα η είναι βέβαιος ας απαντήσει.
Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Πρέπει να ανυσηχούμε; .xm...... τα 28γρ csb 5 ή 6!!
5.50; χωρις εξοδα αποστολης;μιλήσαμε και εμείς με Ρουμελιώτη και από αυριο βάζουμε παραγγελία για τα 32γρ csb1
Τα μεταφορικα αν δε κανω λαθος ειναι 3 ευρω τη κουτα.5.50; χωρις εξοδα αποστολης;
μιλήσαμε και εμείς με Ρουμελιώτη και από αυριο βάζουμε παραγγελία για τα 32γρ csb1
Ποιος ο λόγος ανυσηχίας συγνωμη altair απλα δε καταλαβα τι ενοεις...Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται; Πρέπει να ανυσηχούμε; .xm.
Η csb-6 σε τι βάρη απευθύνεται;Ποιος ο λόγος ανυσηχίας συγνωμη altair απλα δε καταλαβα τι ενοεις...
Η csb6 απ όσο ξερω αποδίδει σε πολυ ελαφριες γομώσεις 24γρ σιγουρα...για τα 28 δεν ξερω τι αποδοση εχει...ααλ πέρα απο αυτο μπορει να ειναι κ csb5 κ απλα να κανω λάθος εγω!!! Μ ενα τηλ θα μας λύσει την απορια ο ανθρωπος αυριο!Η csb-6 σε τι βάρη απευθύνεται;
Δεν ξέρω συνάδελφε οι γνωσεις μ σ αυτα τα θέματα ειναι πολύ λίγες γι αυτο αλωστε συζηταω εδω μεσα....οποιος ξέρει κατι παραπάνω να μας πειΦίλε μου έγραψα, σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ανησυχούμε;