Αυτό το έχω ακούσει και εγώ αλλά μόνο από τρίτους.. Δεν έχει τύχει να ρίξω φυσιγγια του τώρα τελευταία..Δευτερα θα παρω μια κουτα 28 και 32αρια για τα μπασιματα...
Πολυ καλες τιμες!
Απο αποδωση ακουσα οτι ειναι φορτωμενα και γουσταρα γιατι τους 10 βαθμους του εχουμε για πλακα τα πρωινα.. Ισχυει;
Να μεινω στα 28αρια μονο;εγώ αντιθέτος φοβάμαι μην είναι τελειωμένα γιατί €5,2 έχω να δω χρονια για 32γρ
Εννοειται..Τι αλλο να χρειαστεις για τσιχλες και τρυγονια?Να μεινω στα 28αρια μονο;
Δεν με χαλαει αυτη η γομωση. Απεναντιας
Ηλία πόσα γραμμάρια είναι αυτό;Τα csb του ρουμελιωτη είναι αξιοπρεπεστατο φυσηγγακι..και καθολου φορτωμενο 1,65csb1 εχει με καρδαρα σε καλυκα maxam.
Ειναι το ιδιο γεμισμα με το σοκολ που γεμιζε πριν αλλαξει συσκευασιες?Τα csb του ρουμελιωτη είναι αξιοπρεπεστατο φυσηγγακι..και καθολου φορτωμενο 1,65csb1 εχει με καρδαρα σε καλυκα maxam.
Τάσο έχεις δουλέψει κανένα στα Μπάσιματα του Οκτώβρη;32 είναι Ηλια..Και εγω απο αυτον θα παρω..
4,80 τα 28γρ,5,50 τα 32,διασπορας 34γρ 7,00,gm3 32γρ 6,50..
Αυτες τις τιμες μου ειχε πει,αλλα παει λιγος καιρος..Αν αλλαξε κατι δεν ξερω κ εγω Δευτερα θα μιλησω..
πολυ παλιά ηταν με psb1στα 33γρ.τασοΕιναι το ιδιο γεμισμα με το σοκολ που γεμιζε πριν αλλαξει συσκευασιες?
Ειχες ανοιξει καποιο?
Αν δεν κανω λαθος ιδια μπαρουτι ειχε
Το 32αρι με csb1 είναι μπεστ σελερ.εδω το βαζουν παραα πολυ απο Οκτώβριο μεχρει τελοσΤάσο έχεις δουλέψει κανένα στα Μπάσιματα του Οκτώβρη;
Έγινεεεεεεε!Το 32αρι με csb1 είναι μπεστ σελερ.εδω το βαζουν παραα πολυ απο Οκτώβριο μεχρει τελοσ
Οχι Ηλια απο τα καινουργια κανενα..Απο τα παλια ναι,Στα μπασιματα κ οχι μονο..Τάσο έχεις δουλέψει κανένα στα Μπάσιματα του Οκτώβρη;
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι φυσιγγακι να ρίξω στα Μπάσιματα....καίω και δύο κούτες τουλάχιστον επομένως το nsi classica με κάτι τέτοιο έχουν 40€ διαφορά...δεν την λες και μικρή!Οχι Ηλια απο τα καινουργια κανενα..Απο τα παλια ναι..
Θελω να πιστευω με βαση όσα ακουω απο πολλους οτι θα είναι εξισου καλά αν οχι καλυτερα..Τα εχει βελτιωσει προς το καλυτερο απο οτι λενε..
Μα σου είπα....δεν δίνω τόσα χρήματα.... αποκλείεται!απλά επειδή παίζουν ανάμεικτα και φασσουλες το θέλω το επταρακι μου!Δεν υπαρχει κανενας λόγος να ριχνεις τα classica στις τσιχλες κ ειδικα με αυτη την τιμη.τσοκακια εχει το οπλο σου,αν ειχες ανοιχτα θα σου ελεγα οκ..
Αλλα κ παλι με αυτή την τιμη καλυτερα να αλλαζες οπλο..