Προσφορές-Τιμές

Δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ αλλά ανέβασε το κουτί του 10 λεπτά όταν άλλοι το έχουν ανεβάσει πάνω από ευρώ. Θέλω να πω ότι ακόμα και αν του χρόνου το πάει 5.5 ευρώ πχ και ο επόμενος το έχει 6.5 και πάνω ε και πάλι ο φθηνότερος θα είναι. Θα δούμε τι θα γίνει...

θα εξακολουθήσει να είναι ο φθηνότερος αλλά δεν πάει έτσι Βασίλη γιατί,,, για αυτό που έχεις συνηθίσει να ψωνίζεις στα €4,90 όταν εκτοξευθεί στα €5,5 ( λέμε τώρα ) είναι μια διαφορά των €0,60 οπότε αυτομάτος έχει ανεβάσει την τιμή όσο και οι άλλοι σε ενα υποκειμενικά φτηνό φυσίγγι που συνήθιζε να πουλάει

ή μπορεί να σου πει στα μέσα της σεζόν ή του χρόνου ( μπορεί και ποτέ ) να ξέρεις τα έβαλα σε κουτάκια και στην κούτα των 500 ανέβασα τιμή,,βέβαια αν τα βάλει σε κουτάκια καλό θα είναι να αρχίσει να πουλάει και μεμονομένα ή έστω κούτα των 250

θα εξακολουθήσει να είναι ο φθηνότερος αλλά δεν πάει έτσι Βασίλη γιατί,,, για αυτό που έχεις συνηθίσει να ψωνίζεις στα €4,90 όταν εκτοξευθεί στα €5,5 ( λέμε τώρα ) είναι μια διαφορά των €0,60 οπότε αυτομάτος έχει ανεβάσει την τιμή όσο και οι άλλοι σε ενα υποκειμενικά φτηνό φυσίγγι που συνήθιζε να πουλάει

ή μπορεί να σου πει στα μέσα της σεζόν ή του χρόνου ( μπορεί και ποτέ ) να ξέρεις τα έβαλα σε κουτάκια και στην κούτα των 500 ανέβασα τιμή
Όταν έχει 5,5€ το lambro sporting ...θεωρώ πως δεν υπάρχει κάτι πιο αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα!

ξύπνησε και ο κένταυρος,,,άντε και του χρόνο στα €105

ο καραμανίδης καβάλησε το καλάμι από περσι επειδή πιθανον ήταν ο μοναδικός που πούλησε τόσα φυσίγγια αλλά το παράχ@σε :mad:
Παιδιά ο κενταυρος γεμιζει τα φυσιγγια του στον καραμανιδη το εχουμε ξαναπει....

Θα δούμε πολλά ακόμη.Ομως σε μερικούς εμπόρους που γεμίζουν ,θα έπρεπε να μη σταματάνε να βαράνε τα τηλέφωνα και να εκφράζεται η δυσαρέσκεια και αγανάκτηση.
Ελεος ρε πούστη μου ,ακου απο 5,50 σε 6,50.Δηλαδή 18+...% πάνω !!!

Εντάξει παίδες του Κένταυρο στα 5 ευρώ πολύ καλα είναι....απλα είναι σπάσιμο ο περιορισμός που σου βάζει στα 500....όσο για τον καραμανίδη τι να πω...πέρυσι τα έριξα τα φυσίγγια του κ εχω να πω μόνο καλα....αλλα φέτος το έχεσε με τις αυξήσεις π έκανε!!!! Οι πατρινοι πάντως όπως ο Ρουμελιώτης κρατήσανε καλες τιμες....αλλα δεν ξέρω τι λένε τα φυσίγγια τους!!

Ότι παρά την αύξηση των 10 λεπτών, παραμένει ο φθηνότερος της αγοράς, παραμένει. Το φυσιγγι επίσης είναι ότι καλύτερο (κυνηγητικο) 28αρι κυκλοφορεί, από προσωπική πάντα άποψη.
Εμένα ωστόσο μάλλον θα με χάσει από πελάτη, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε μυαλό και να... "τιμωρούμε". Όπως πιστεύω κανεις μισθωτος από εσάς δεν πήρε αύξηση ούτε πέρσι, ούτε φέτος, έτσι και ο κάθε κατασκευαστής να μην κάνει αύξηση αλλά μείωση στον εαυτό του.
Για φέτος θα ψωνίσω 28αρια από τον Αγγελόπουλο στα 5,25 το κουτί στην 500 αδα και ας είναι 25 λεπτά παραπάνω. Αυτουνού ωστόσο είναι η πρώτη χρονιά, αν δω αύξηση και εκεί, αλλού.

Ότι παρά την αύξηση των 10 λεπτών, παραμένει ο φθηνότερος της αγοράς, παραμένει. Το φυσιγγι επίσης είναι ότι καλύτερο (κυνηγητικο) 28αρι κυκλοφορεί, από προσωπική πάντα άποψη.
Εμένα ωστόσο μάλλον θα με χάσει από πελάτη, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε μυαλό και να... "τιμωρούμε". Όπως πιστεύω κανεις μισθωτος από εσάς δεν πήρε αύξηση ούτε πέρσι, ούτε φέτος, έτσι και ο κάθε κατασκευαστής να μην κάνει αύξηση αλλά μείωση στον εαυτό του.
Για φέτος θα ψωνίσω 28αρια από τον Αγγελόπουλο στα 5,25 το κουτί στην 500 αδα και ας είναι 25 λεπτά παραπάνω. Αυτουνού ωστόσο είναι η πρώτη χρονιά, αν δω αύξηση και εκεί, αλλού.
Altair σωστα τα λές.....θα πρεπει να βάλουμε μυαλό κ εμεις οι ιδιοι κ να τιμωρούμε οσους απλα θέλουν να γεμίσουν τσέπες!!!

Το έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε μια σελίδα στο φεισμπουκ ότι ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ για όσους είναι μέλη στην σελίδα του φεισμπουκ οπλα και φυσιγγια κάνει προσφορά τα 28αρια 4.80 και τα 32 5.20.. Δεν έχω πάει από εκεί να επιβεβαιώσω αλλά αν ισχύουν αυτά είναι ο φθηνοτερος πλέον και με διαφορά. Όποιος ξέρει περισσότερα η είναι βέβαιος ας απαντήσει.

Εμενα παντως ρε παιδια με τσαντιζει επισης οτι ενω ζουμε στην εποχη του internet και της διαφημισης μεσω αυτου καποιοι απο αυτους που αναφερεται κατασκευαστες δηλαδη δεν εχουν φτιαξει μια σελιδα στο internet να μπορεις να δεις τα φυσιγγια τους και να διαφημιστουν και να πουλησουν πραγματικα δε μπορω να το καταλαβω!

Το έχω διαβάσει και εδώ αλλά και σε μια σελίδα στο φεισμπουκ ότι ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ για όσους είναι μέλη στην σελίδα του φεισμπουκ οπλα και φυσιγγια κάνει προσφορά τα 28αρια 4.80 και τα 32 5.20.. Δεν έχω πάει από εκεί να επιβεβαιώσω αλλά αν ισχύουν αυτά είναι ο φθηνοτερος πλέον και με διαφορά. Όποιος ξέρει περισσότερα η είναι βέβαιος ας απαντήσει.

ενδιαφέρον ,,,γνωρίζουμε ποιά 32ρια ειναι ;

Back