Προσφορές-Τιμές

έριξα παραγγελία για Fantom F32 granular στα €6 και Fantom 32gr S4 στα €6.5 5 κουτάκια από τον κάθε τύπο,,,αν μου κάνουν τα γούστα θα πάρω ποσότητα

fantom.jpg

έριξα παραγγελία για Fantom F32 granular στα €6 και Fantom 32gr S4 στα €6.5 5 κουτάκια από τον κάθε τύπο,,,αν μου κάνουν τα γούστα θα πάρω ποσότητα

fantom.jpg

Παύλο αναμένουμε τις εντυπώσεις σου γιατί οι τιμές τους είναι άκρως δελεαστικές.

Επικοινωνησα πριν λιγο με oscar gold..Ενδεικτικά αναφερω..
Granular 32γρ 6,40
Α1 32γρ 6,70
Οι τιμες ειναι για κουτα των 20 για εδω(και όπου αλλου) δεν εχει αντιπροσωπο..
Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η ευγενια του,εκτός του οτι μιλαγε στον πληθυντικο μιλουσε κ σε αλλον μεσα στο μαγαζι κ παρολα αυτα ηταν προθυμος να απαντήσει σε καθε μου ερωτηση..

Είναι ευγενέστατος πράγματι

Τα πρώτα ειναι 31 γρ.mix.. και δευτερον ακριβο 6,70 το a1..μεχρει 6,20 το παρα πολυ για τσιχλα απο εκει και πανο δεν...

32 ειναι Ηλια,τα μαυρα..
Αναμικτο γεμιζει 30γρ με d-20
Στα 31 εχει με g3000
Μπορείτε να δείτε τη γκάμα του εδώ:
http://oscargoldshotshells.wixsite.com/oscar-gold/about2-c19w9
Και στο fb είναι εδώ: https://www.facebook.com/wwwOSCAR.G...6p4nJlBtHmlFe-u0t_sWWOD_VTLrM51bKapYo&fref=nf

Εχω παρει σβαρνα τα φυσιγγαδικα...buy buy..buy buy.
Flash δουβρης cb1 32γρ 6€
ΜΒ 32γρ 6,60€
Τιμες για 20 κουτια..
Μου λεει ειναι τιμες για καμια δεκαρια μερες γιατι δεν ξερουμε τι θα γινει με το μολυβι...ha ha ha..ha ha ha.
Προς τα εκει κλεινω,η αλλιως απο Ρουμελιωτη που εχει πολυ καλες τιμες..

Εχω παρει σβαρνα τα φυσιγγαδικα...buy buy..buy buy.
Flash δουβρης cb1 32γρ 6€
ΜΒ 32γρ 6,60€
Τιμες για 20 κουτια..
Μου λεει ειναι τιμες για καμια δεκαρια μερες γιατι δεν ξερουμε τι θα γινει με το μολυβι...ha ha ha..ha ha ha.
Προς τα εκει κλεινω,η αλλιως απο Ρουμελιωτη που εχει πολυ καλες τιμες..
Τάσο mb32 b&p?

Δεν ξερω να σου πω για τα καινουργια του,αλλα τα παλια ηταν πολυ καλα κ έχουν αφήσει ιστορια στα μερη μου..πολυ πελατεια..
Να ξερεις ενα πραγμα οτι ολα τα φυσίγγια του ειναι δυνατα..Καταλαβενεις τουφεκια..
Μίλησα μαζί του μ ειπε οτι γεμίζει με csb1 τα 32γρ κ όντως έχει πολύ καλη τιμη....στην υγρασία ομως αναρωτιέμαι αν θα τραβάει

στην υγρασία ομως αναρωτιέμαι αν θα τραβάει
Πιστευω πως ναι,γιατι οπως ειπα δινει πιεσεις..
Παντως στην Κερκυρα που ειναι νησι με αυξημενη υγρασια οπως πληροφορουμε το ριχνουν αρκετοι..
Που εισαι ρε Ηλιαααα...sarcastic.

Θοδωρή με λένε.....:) 5,50 κ κάνει κ μια προσφορα αν είσαι μέλος μιας ομάδας στο fb (οπλα κ φυσιγγια λέγεται)[/QUOTE σε μπέρδεψα με τον Τάσο πιο πάνω Θοδωρή σορυ:) Θα περάσω να πάρω κάνα κουτί για δοκιμή να τα δω και όταν τελειώσω του κενταυρου βλέπουμε ;)

fantom.jpg
Παυλο για τα S4 εχω περιεργεια να δω ποσο τραβανε με υγρασια ... μακαρι να μην ειναι μονο το ονομα ...αλλα κ η αποδοση. Σε 1,5 μηνακι θα ξερουμε. Παντως αν κανεις καμια βολη σε πινακα , ποσταρε τες

Back