Εξαιρετικά φυσίγγια!Τα τρυγόνια φέτος τα έσκαγε το due.Απλά εξαιρετικό.
Εξαιρετικά φυσίγγια!Τα τρυγόνια φέτος τα έσκαγε το due.Απλά εξαιρετικό.
Θα το ψαξω Γιάννη. Σε ευχαριστωΤόλη ίσως ο Καρδαρας που τα εισάγει σου δώσει καλύτερη τιμή.
Fantom φυσίγγια F32 Cal 12-32gr 6,00€Οποιαδήποτε καλή προσφορά ως σχετικό topic
Απο οτι καταλαβα παλευει μονος του..Fantom φυσίγγια F32 Cal 12-32gr 6,00€
Fantom φυσίγγια HiLL 33gr Cal 12 6,50€
Φυσίγγια Fantom 31gr Cal 12 5,50€
Φυσίγγια Fantom 32gr Cal 12 S4 6,50€
Fantom φυσίγγια διασποράς Target 36gr Cal 12 8,60€
Fantom φυσίγγια Target διασποράς Cal 12-31gr 6,20€
Το έχω ξανά αναφέρει για μένα και την παρέα μου ειναι αξιόπιστα δυνατά και ποιοτικά φυσίγγια που Συναγωνίζονται ισάξια όλα τα επώνυμα ! Κατα την γνώμη μου πάντα
Ειναι μια βιοτεχνία που ο Αντώνης που την εχει γεμίζει μόνος του τα ολα τα φυσίγγια γιατι το εχει μεράκι και εχει προσέξει πολυ την ποιότητα !!!
Και δεν αλλάζει ποτε τα υλικά που βάζει
Και αν το κανει πρώτα Ενημερώνει το κοινό
Πέρσι παράδειγμα είχε ξεμείνει κάποια στιγμή από κάποιο φυσίγγι και ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να βάλει άλλα υλικά μέσα απλά σταμάτησε την παραγωγή γιατί δεν ήθελε να αλλάξει την ποιότητα και τα δεδομένα που είχε .
Τον πήρες τηλέφωνο και γινόταν χαμός και σου ειπε να κανεις παραγγελία απο την σελίδα του εεε;;;Απο οτι καταλαβα παλευει μονος του..
Να του πεις να βάλει καποιον στο τηλ που να μπορει να εξυπηρετεί τον κοσμο αφου λεει στο site του για τηλεφωνικες παραγγελιες....
Toli επειδή δεν έχω γνωση....το s4 τι φυσιγγι ειναι κ το λες τοσο καλο?!Μπραβο στον κατασκευαστη ...αυτος ρε παιδια γιατι πουλαει σε σωστες τιμες?????? διασπορας με 6,2 , και 32ari S4 6.5!!!!!!!!!
Σόρρυ που επεμβαίνω,αλλά εκτιμώ πως ο Τόλης αναφέρεται στο ότι γεμίζεται με μπαρούτι s4 το φυσίγγιο η οποία είναι διβασικες και αποδίδει εξίσου καλά σε διάφορες καιρικές συνθήκες!Toli επειδή δεν έχω γνωση....το s4 τι φυσιγγι ειναι κ το λες τοσο καλο?!
Και επίσης όσα φυσιγγια γεμιζονται με αυτη..χρυσάφι..
Για αυτο και το 6,50 ειναι απιστευτη τιμη..
Ενα κουτι φυσιγγια με psb1 η cbs1 που ειναι τα ποιο φτηνα αναλογικα με s4-sipe που θελει 0,25grλιγοτερο το φυσιγγη πρεπει να εχει η ιδια τιμη η το πολλυ μισο ευρο παραπανω...Στην Ελλαδα οποιος γεμιζει με S4 ζηταει πολλα λεφτα. Παραδειγμα Lambro 32 gr Classic 9.10 € λιανικη. Ειναι δυσκολη μπαρουτι λενε.
Στην Ιταλια ειναι η πρωτη σε προτιμηση στα τσιχλοκυνηγια και οι τιμεσ ειναι λογικοτατεσ πχ Dimar 32 gr γεμισμενα με S4 32 γρ σε καλυκα Chedditte 5.55 λιανικη.
Για Ελλαδα ετσι που μας καταντησανε ναι 6.50 και με S4 ειναι απιστευτη τιμη
Που ειναι δυσκολη για τα ογκομετρικα Παυλο ειναι....αλλα οι επαγγελματικες μηχανες εχουν συστημα δονησης για αυτες τις δυσκολες πυριτηδεςΑυτα πεστα σαυτους που πουλανε εμπορικα φυσιγγια Γρηγορη. Οταν η μπαρουτι ειναι ακριβη ανα κιλο σου πιπιλιζουνε αυτη τη καραμελα, ξεχνανε τη δοσολογια. Ειδικα στην S4 σου αρχιζουνε οτι τα ογκομετρικα δεν δουλευουν καλα, ειναι δυσκολη κλπ για να δικαιολογησουν το σπεσιαλ προιον τους. Λες και οι Ιταλοι που πουλανε 5.55 το κουτι 32 γρ με S4 δεν εχουν τα ιδια προβληματα
Πάντως επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω το lambro classic ειναι πανάκριβο αλλά είναι γαμώ το φυσίγγι. Τουφεκιά και είσοδος στον Αδη απευθείας...
αρης_καλαματα.
ΣΕ τι τιμη ειναι φετος τα ωμεγα του αγγελοπουλου