Προσφορές-Τιμές

Αν ανοιγουμε κουβεντα ..την τελειωνουμε Γιωργο, μισολογο ...κ εως εδω δεν "κολλανε" αμα θες να γραψεις κ να κριτικαρεις καποιο προιον γραφτο με ονοματα ... ετσι κ αλλιως οι τιμες ειναι δεδομενες. Αλλιως φιλε μου μην την ξεκινας καθολου την συζητηση. Ειδες με μισολογα ξεκινησες διαμαχη χωρις κανενα λογο! Οι πιασοκωληδες πρεπει να γραφονται εφοσον ειμαστε σιγουροι γι΄αυτα που λεμε.
Δεν υπάρχουν μισόλογα Τόλη, αν ξαναδιαβάσεις λίγο προσεκτικότερα, είναι όλα παραπάνω από ξεκάθαρα. Απλά είναι γραμμένα με ... τρόπο. Το είχαν ζητήσει τα παιδιά της διαχείρισης μετά τα προβλήματα που είχες δημιουργήσει με τον Διαμαντόπουλο στο παρελθόν.

εγω Γιωργο ομως τα εγραφα χωρις υπεκφυγες και ηταν η πραγματικοτητα ... τωρα αν στον συγκεκριμενο με το μονοπωλιο που εχει κανει τοσα χρονια δεν του αρεσε η αληθεια ...ξιδι. Αν ομως ξεκινας κατι , με το να αφηνεις ανοιχτα θεματα χωρις στοιχεια δεν βοηθαει

Η καλυτερη προσφορα για μενα παντα ειναι η ολο και λιγοτερη χρηση καραμπινας 3ου δηλ φυσιγγιου και προταση πρωτα για μενα και επειτα για ολους λιγοτερου κλαμπανισματος. Με προσεκτικες επιλεγμενες τουφεκιες και δικανο εχω διαπιστωσει 25 με 30 τις εκατο λιγοτερα φυσιγγια και ισως μια μειωση 5 τις εκατο σε θηραμα. Αρα κερδισμενος. Α... Για εμενα παντα;)

Όσο αναφορά τον Οκτώβρη και το καρτέρι που κυνήγω θεωρώ ότι τα ποσοστά μου είναι πάρα πολύ καλά,φυσικά χωρίς να θέλω να το παίξω ντουφεκος και βλακείες,αλλά άμα επί 20ημερου κάνεις το όριο πάνω από τις μισές μέρες,ε ναι τότε θα ρίξεις φυσίγγια!

Όσο αναφορά τον Οκτώβρη και το καρτέρι που κυνήγω θεωρώ ότι τα ποσοστά μου είναι πάρα πολύ καλά,φυσικά χωρίς να θέλω να το παίξω ντουφεκος και βλακείες,αλλά άμα επί 20ημερου κάνεις το όριο πάνω από τις μισές μέρες,ε ναι τότε θα ρίξεις φυσίγγια!
Εισαι καλοκαρτερος λοιπον.:)

Οπως τα λές για το δικαννο...στο περπάτημα δε το χω ακόμα ομως με το ποζε ως προς το επαναγεμισμα...
Offtopic
Αδερφε R21 θεμα συνηθειας εξασκησης και να γουσταρεις πανω απ ολα ειναι το φουσεκο γεμισμα στα δικανα.

Back