Προσφορές-Τιμές

Πάντως επειδή αναφέρθηκε πιο πάνω το lambro classic ειναι πανάκριβο αλλά είναι γαμώ το φυσίγγι. Τουφεκιά και είσοδος στον Αδη απευθείας...

Συμφωνω απολυτα. Με τη βοηθεια φιλου του φορουμ τσιμπησα μια κουτα φετος σε τιμη προσφορας
Τάσο κοίταξε και σε αυτό το κατάστημα.
http://www.actionmania.4tyshop.gr/products/el/9526/Φυσίγγια?page=1
Δεν ξέρω όμως αν ισχύουν οι τιμές.Επίσης λέει ότι έχει μαγαζί στην Λυκόβρυση,αλλά δεν αναφέρει διεύθυνση.

Τάσο κοίταξε και σε αυτό το κατάστημα.
http://www.actionmania.4tyshop.gr/products/el/9526/Φυσίγγια?page=1
Δεν ξέρω όμως αν ισχύουν οι τιμές.Επίσης λέει ότι έχει μαγαζί στην Λυκόβρυση,αλλά δεν αναφέρει διεύθυνση.
Το κοιταξα το site που λεει ο Γιαννης και αν ισχυουν οι τιμες ειναι εξαιρετικες!!!
πχ:tordo labro κιτρινα 5.5,tordo πορτοκαλι 5,85 euromix 5.73 και εχει και αλλα.

Γραφει με φπα17% αρα αρχεες τιμες που δεν θα ισχύουν
Γραφει ομως απο κατω τελικη τιμη..και ειναι η ιδια που λεει απο πανω με τον ΦΠΑ..Τωρα αν ειναι στοκ δεν ξερω..Ενα τηλεφωνημα θα λυσει τις αποριες μας;)

Σόρρυ που επεμβαίνω,αλλά εκτιμώ πως ο Τόλης αναφέρεται στο ότι γεμίζεται με μπαρούτι s4 το φυσίγγιο η οποία είναι διβασικες και αποδίδει εξίσου καλά σε διάφορες καιρικές συνθήκες!
Σωστα ,,, αλλα κυριως το οτι ειναι μια "ακριβη¨πυριτιδα και ολα τα φυσιγγιαμε αυτη εχουν 7,5 +++

Συμφωνω απολυτα. Με τη βοηθεια φιλου του φορουμ τσιμπησα μια κουτα φετος σε τιμη προσφορας
Παυλο ποσο την πηρες? Ερωτηση , για ποια εποχη ειναι καλα αυτα? επειδη το συγκεκριμενο ειναι μαλακο φυσιγγι ...με κρυο κανει δουλεια ή ψιλοκλανει και θα ηταν καλυτερο ενα με ΜΒ32

Παυλο ποσο την πηρες? Ερωτηση , για ποια εποχη ειναι καλα αυτα? επειδη το συγκεκριμενο ειναι μαλακο φυσιγγι ...με κρυο κανει δουλεια ή ψιλοκλανει και θα ηταν καλυτερο ενα με ΜΒ32

Tολη 7 το κουτι και κανει και με κρυο και με υγρασια που ηταν και το ζητουμενο μου.

Επικοινωνησα πριν λιγο με oscar gold..Ενδεικτικά αναφερω..
Granular 32γρ 6,40
Α1 32γρ 6,70
Οι τιμες ειναι για κουτα των 20 για εδω(και όπου αλλου) δεν εχει αντιπροσωπο..
Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η ευγενια του,εκτός του οτι μιλαγε στον πληθυντικο μιλουσε κ σε αλλον μεσα στο μαγαζι κ παρολα αυτα ηταν προθυμος να απαντήσει σε καθε μου ερωτηση..

Επικοινωνησα πριν λιγο με oscar gold..Ενδεικτικά αναφερω..
Granular 32γρ 6,40
Α1 32γρ 6,70
Οι τιμες ειναι για κουτα των 20 για εδω(και όπου αλλου) δεν εχει αντιπροσωπο..
Ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η ευγενια του,εκτός του οτι μιλαγε στον πληθυντικο μιλουσε κ σε αλλον μεσα στο μαγαζι κ παρολα αυτα ηταν προθυμος να απαντήσει σε καθε μου ερωτηση..
Τα πρώτα ειναι 31 γρ.mix.. και δευτερον ακριβο 6,70 το a1..μεχρει 6,20 το παρα πολυ για τσιχλα απο εκει και πανο δεν...

Back