Προσφορές-Τιμές

Ο γιος εχθες παράγγειλε 8αρακια κενταυρος.χεχεχε.μόλις έρθουν θα περάσουν απο εφορία κι ενφυα
ha haaa
Το γιο σου θα φορολογήσεις μωρέ ;;;; Σα δε ντρέπεσαι !!! .hair. .buy buy..sarcastic.
Άφησε τα του κοπελιού, που από όσο τον είδα προχθές στο σκοπευτήριο, στα χέρια του θα πιάσουνε τόπο ... .well done.
Γιατί στα δικά σου ... στο βρόντο θα πάνε !!! ........ .sarcastic. .yelling.

... Σου κάνω όμως μια "ψυχολογική υποστήριξη", εεε !!! δε μπορείς να πεις ...
ha haaa

Θοδωρη σε ποια φυσιγγια ααναφερεσαι;;ταμεταφορικα ποσπ ια σ βγουνε;;
Ρουμελιώτης τα 32γρ με scb1 και τα 30γρ και τα 28 τα έχει σε πολυ ανταγωνιστηκες τιμές. τα 30γρ 5.10 και τα 28γρ 5 νομίζω...τα μεταφορικα για αθήνα 4-5 ευρώ ειναι.

Το γιο σου θα φορολογήσεις μωρέ ;;;; Σα δε ντρέπεσαι !!! .hair. .buy buy..sarcastic.
Άφησε τα του κοπελιού, που από όσο τον είδα προχθές στο σκοπευτήριο, στα χέρια του θα πιάσουνε τόπο ... .well done.
Γιατί στα δικά σου ... στο βρόντο θα πάνε !!! ........ .sarcastic. .yelling.

... Σου κάνω όμως μια "ψυχολογική υποστήριξη", εεε !!! δε μπορείς να πεις ...
ha haaa
Ευχαριστώ ρε στελαρα.είσαι πραγματικός φίλος
.RESPECT..terror.

Επιστροφή από Κένταυρο...τα δικά του από 98€ τα πήγε 100€. Καραμανίδης sporting από 5.5€ πήγαν 6.5€ (δεν είναι τυπογραφικό λάθος). Ο Καραμανίδης ανέβασε όλα του τα φυσίγγια. Έχει τιγκάρει στα φυσίγγια το μαγαζί του. Αυτά το ολίγα :)

Ναι 500 έχει. Από 4.90 το κουτί τα πήγε 5 δηλαδή...για εμένα αν μου κάνουν στο κυνήγι δεν τα αλλάζω! Έχουν την καλύτερη τιμή!
σαν τιμη 5 ειναι καλα σε σχεση με αλλα,στην κοτα τα εχει χυμα η σε κουτακι?θελω να παρω κ εγω να τα δοκημασω θα τον παρω τηλ να δω ποσο βγενει κ με τα μεταφορικα

Ρε τον φουστη..Αρχισε τις μ@@@κιες και αυτος..Καλα τα λεει ο Παυλος...Καθε χρονο θα ανεβαζει 10-20 λεπτα μεχρι να πανε οι τιμες του σαν των υπολοιπων.hair.
Δεν το λέω για να τον υπερασπιστώ αλλά ανέβασε το κουτί του 10 λεπτά όταν άλλοι το έχουν ανεβάσει πάνω από ευρώ. Θέλω να πω ότι ακόμα και αν του χρόνου το πάει 5.5 ευρώ πχ και ο επόμενος το έχει 6.5 και πάνω ε και πάλι ο φθηνότερος θα είναι. Θα δούμε τι θα γίνει...

του κενταυρου εχει 500 μεσα η λιγοτερα παιδια?

έχω μετρήσει κάποιες κούτες ( έχω πάρει με την παρέα πάνω από δέκα ) και έχω βρεί μέχρι και 6 να λείπουν. Τα περισσότερα 1 ή 2.
δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι αυτό. Πιό πολύ με νοιάζει να κρατήσει τη " γεμισιά " σωστή και να μην αρχίσει και αυτός τις ..... μαμακίες.

Back