Και στον Παρδαλάκη στο αιγάλαιω τόσο εχει....6,40-6,50Μόνο εκεί έχει τόσο.
Και στον Παρδαλάκη στο αιγάλαιω τόσο εχει....6,40-6,50Μόνο εκεί έχει τόσο.
"Στοχος" πατραΗ ξευτίλα δεν εχει τελειωμό.
Αίσχος ,αίσχος ,αίσχος !Αρχίσανε πάλι ;
Πατριώτη πες μας και το ονοματάκι του ,δεν κανεις κατι κακό.
Ο Αλέξης γενικά έχει τις καλύτερες τιμές,όταν είμαι Αθήνα από εκεί ψωνίζω τα πάντα,αλλά τον Ιούνιο που έφυγα για Άρτα δεν υπήρχαν φυσίγγια ούτε για δείγμα.Και στον Παρδαλάκη στο αιγάλαιω τόσο εχει....6,40-6,50
Κάντο μας λιανα ρε πανουτσο.lazy.χωρις να αποτελεί διαφήμιση έχεις να προτείνεις κάτι;Ψαχτείτε για τον φθηνότερο έμπορο ή βιοτέχνη...
Στις 2 κουτες ή 40 αντε 50 κουτια αν εχει πουλιά η αυξηση πχ 50 c δεν ειναι άξια λόγου ουτε κ θα με κανει πλουσιοτερο...
Την κοροιδια σιχάθηκα ....και συμπαρίσταμαι κ σε οσους ...την χωνευουν..
Τους χτυπώ την πλάτη κ ευχομαι...με τας υγείας σας ...παίχται....
Όταν τον Οκτώβρη ρίχνω 5 με 6 κούτες,το μισό ευρώ έχει μεγάλη αξία,πόσο μάλλον το ένα ή το ενάμιση ευρώ.Άσε το θέμα κοροϊδία.Ψαχτείτε για τον φθηνότερο έμπορο ή βιοτέχνη...
Στις 2 κουτες ή 40 αντε 50 κουτια αν εχει πουλιά η αυξηση πχ 50 c δεν ειναι άξια λόγου ουτε κ θα με κανει πλουσιοτερο...
Την κοροιδια σιχάθηκα ....και συμπαρίσταμαι κ σε οσους ...την χωνευουν..
Τους χτυπώ την πλάτη κ ευχομαι...με τας υγείας σας ...παίχται....
Εχω γραψει παλιοτερα...Κάντο μας λιανα ρε πανουτσο.lazy.χωρις να αποτελεί διαφήμιση έχεις να προτείνεις κάτι;
Που στα απομνημονεύματά σου ;Εχω γραψει παλιοτερα...
Κάνε μια σύντομη ανασκόπηση ή έστω παρέπεμψε μας,θέλω να καταλάβω που απευθύνεσαι!Εχω γραψει παλιοτερα...
Την κοροϊδία εννοεί βρε Ηλία, το παραμύθι με την καραμέλα ότι ακρίβυναν τα σκάγια και όλες αυτές τις παπαριές.Κάνε μια σύντομη ανασκόπηση ή έστω παρέπεμψε μας,θέλω να καταλάβω που απευθύνεσαι!
Ποιο εννοεις;;;Την κοροϊδία εννοεί βρε Ηλία, το παραμύθι με την καραμέλα ότι ακρίβυναν τα σκάγια και όλες αυτές τις παπαριές.
Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά πανομοιότυπο 28αρι της επαρχίας, με γνωστό 28αρι της Αθήνας, γεμισμένα και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο και το ένα πωλείται 6,20 το κουτί και το άλλο 5,25.
Και υπάρχουν κάτι ζωντανά που βαράνε παλαμάκια και φωνάζουν ζήτω.
Τι άλλο να πεις δηλαδή;
Μέχρι εκεί.Ποιο εννοεις;;;
Αφού άρχισες δεν είναι κακό να αναφέρεις και τα φυσίγγια. Για να λες ίδιο εργοστάσιο το μυαλό μου πάει φασον Θήβα αλλά κρατάω πισινή γιατί το 5,25 είναι χαμηλή τιμή....Μέχρι εκεί.
Πάντως οι καλύτερες τιμές παίζουν στον παρδαλάκη με διαφορά σε κάποια φυσίγγια. Συν ότι είναι πολύ καλός και σαν άνθρωπος.
100% εύστοχο σχόλιοΤην κοροϊδία εννοεί βρε Ηλία, το παραμύθι με την καραμέλα ότι ακρίβυναν τα σκάγια και όλες αυτές τις παπαριές.
Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά πανομοιότυπο 28αρι της επαρχίας, με γνωστό 28αρι της Αθήνας, γεμισμένα και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο και το ένα πωλείται 6,20 το κουτί και το άλλο 5,25.
Και υπάρχουν κάτι ζωντανά που βαράνε παλαμάκια και φωνάζουν ζήτω.
Τι άλλο να πεις δηλαδή;
Έτσι...Μέχρι εκεί.
Εδω Ηλία...Εγώ πάντως πέρασα την Πέμπτη από την οπλοτεχνική να πάρω sporting & αν έβρισκα & κανά euromix & μου είπε ο Γιώργος ότι πάλι έμεινε & ότι θα παραλάβει & trordo & euromix από Τρίτη.Οι τιμές του είναι πολύ καλές & γι'αυτό ξεμένει ο άνθρωπος,ενώ στο κέντρο θα πιάσουν αράχνες με 7€ & 6.9€.
Το καλό και μόνο εχει επωνυμία ...Αφού άρχισες δεν είναι κακό να αναφέρεις και τα φυσίγγια. Για να λες ίδιο εργοστάσιο το μυαλό μου πάει φασον Θήβα αλλά κρατάω πισινή γιατί το 5,25 είναι χαμηλή τιμή....