Προσφορές-Τιμές

Και στον Παρδαλάκη στο αιγάλαιω τόσο εχει....6,40-6,50
Ο Αλέξης γενικά έχει τις καλύτερες τιμές,όταν είμαι Αθήνα από εκεί ψωνίζω τα πάντα,αλλά τον Ιούνιο που έφυγα για Άρτα δεν υπήρχαν φυσίγγια ούτε για δείγμα.

Ψαχτείτε για τον φθηνότερο έμπορο ή βιοτέχνη...
Στις 2 κουτες ή 40 αντε 50 κουτια αν εχει πουλιά η αυξηση πχ 50 c δεν ειναι άξια λόγου ουτε κ θα με κανει πλουσιοτερο...

Την κοροιδια σιχάθηκα ....και συμπαρίσταμαι κ σε οσους ...την χωνευουν..
Τους χτυπώ την πλάτη κ ευχομαι...με τας υγείας σας ...παίχται....

Στις 2 κουτες ή 40 αντε 50 κουτια αν εχει πουλιά η αυξηση πχ 50 c δεν ειναι άξια λόγου ουτε κ θα με κανει πλουσιοτερο...

Κάντο μας λιανα ρε πανουτσο.lazy.χωρις να αποτελεί διαφήμιση έχεις να προτείνεις κάτι;

Η κοροϊδία ειναι το μεγαλο προβλημα και οτι μας περνανε για αφελης να μην πω χειροτερη λεξη λεγοντας δικαιολογιες πολυ φτηνες.
Να πω και το αλλο φυσιγγι 32 γρ. κανει 6-8€ ακριβο φτηνο τοσο το κοστολογουν. Στα 36+ γρ αρχιζουν να ξεφευγουν οι τιμες απο 10€ μεχρι οσο παει για κατι λιγα γραμμαρια επιπλεον η αυξηση ειναι πολυ μεγαλη.

Όταν τον Οκτώβρη ρίχνω 5 με 6 κούτες,το μισό ευρώ έχει μεγάλη αξία,πόσο μάλλον το ένα ή το ενάμιση ευρώ.Άσε το θέμα κοροϊδία.

Κάνε μια σύντομη ανασκόπηση ή έστω παρέπεμψε μας,θέλω να καταλάβω που απευθύνεσαι!
Την κοροϊδία εννοεί βρε Ηλία, το παραμύθι με την καραμέλα ότι ακρίβυναν τα σκάγια και όλες αυτές τις παπαριές.
Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά πανομοιότυπο 28αρι της επαρχίας, με γνωστό 28αρι της Αθήνας, γεμισμένα και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο και το ένα πωλείται 6,20 το κουτί και το άλλο 5,25.
Και υπάρχουν κάτι ζωντανά που βαράνε παλαμάκια και φωνάζουν ζήτω.
Τι άλλο να πεις δηλαδή;

Την κοροϊδία εννοεί βρε Ηλία, το παραμύθι με την καραμέλα ότι ακρίβυναν τα σκάγια και όλες αυτές τις παπαριές.
Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά πανομοιότυπο 28αρι της επαρχίας, με γνωστό 28αρι της Αθήνας, γεμισμένα και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο και το ένα πωλείται 6,20 το κουτί και το άλλο 5,25.
Τι άλλο να πεις δηλαδή;
Ποιο εννοεις;;;

Πάντως οι καλύτερες τιμές παίζουν στον παρδαλάκη με διαφορά σε κάποια φυσίγγια. Συν ότι είναι πολύ καλός και σαν άνθρωπος.

Καλημερα
Συμφωνώ αλλα υπάρχουν και άλλοι αν ψαχτείς σίγουρα θα βρεις ίσος και ποιο οικονομικά
Απλα Απ οτι γνωρίζω εχει πετύχει να ειναι Σε κάποια επώνυμα φυσίγγια ποιο οικονομικά απο άλλους

Last edited:
Εγώ πάντως πέρασα την Πέμπτη από την οπλοτεχνική να πάρω sporting & αν έβρισκα & κανά euromix & μου είπε ο Γιώργος ότι πάλι έμεινε & ότι θα παραλάβει & trordo & euromix από Τρίτη.Οι τιμές του είναι πολύ καλές & γι'αυτό ξεμένει ο άνθρωπος,ενώ στο κέντρο θα πιάσουν αράχνες με 7€ & 6.9€.

Τι άλλο να πεις δηλαδή;
100% εύστοχο σχόλιο
Μέχρι εκεί.
Έτσι...
Εγώ πάντως πέρασα την Πέμπτη από την οπλοτεχνική να πάρω sporting & αν έβρισκα & κανά euromix & μου είπε ο Γιώργος ότι πάλι έμεινε & ότι θα παραλάβει & trordo & euromix από Τρίτη.Οι τιμές του είναι πολύ καλές & γι'αυτό ξεμένει ο άνθρωπος,ενώ στο κέντρο θα πιάσουν αράχνες με 7€ & 6.9€.
Εδω Ηλία...
ΟΠΛΟΤΕΧΝΙΚΗ TORDO 30 ΓΡ ΜΕ 5.60 ΣΤΗ 10 ΑΔΑ.
ΚΑΙ MΕ LOT...Ο ΝΑΥΠΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

Ρε μαγκες να τα λέτε με τροπο που να καταλάβαινουμε ολοι και σιγουρα τα νέα μέλη! Επιςης κουβέντες τύπου ζωντανά ειναι προσβλητικές προς ολα τα μέλη και θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις γιωργο μονος σου αυτο και οχι να στο πει καποιος αλλος! Καθένας κανει τις επιλογές του. Καταρχάς κουμάντο στα λεφτά μου δεν θα μου κανει κανένας τρίτος! Αμα γουστάρω να παίρνω το φυσιγγι που παιρνεις εσυ 5 ευρω στα 7 αυτο θα κανω! Την κοροϊδία πολλών επαγγελματιών την εχουμε αναφέρει πολλές φορες και σαφέστατα πρέπει να την παρουσιάζουμε! Οπως εχω ξαναπει το οτι βάζουν κάποιοι τα ίδια υλικα δε σημαίνει οτι ειναι ίδια τουφεκιά αφου το πως στηνεις τη μηχανή παιζει μεγαλο ρολο! Τελος τα παραπάνω τα γράφω γιατι τέτοιου τύπου μισόλογα και προσβολές, γτ το ζωντανά που χτυπούν παλαμάκια ειναι προσβολή, μας έφεραν πριν λιγο καιρο στην καταςταςη που ολοι ξέρουμε με μιση και διαπληκτισμούς! Προσωπικά δεν είχα και δεν πρόκειται να εχω με κανενα. Γράφουμε αποψεις, συζητάμε και διαφωνούμε αλλα οι χαρακτηρισμοί να αποφεύγονται!

Back