ποιος??Μια καλοπροαιρετη ερωτηση. Ποια η λογικη του να πουλαει ηχομημητικες συσκευες?
Μια καλοπροαιρετη ερωτηση. Ποια η λογικη του να πουλαει ηχομημητικες συσκευες?
Απλα τα πράματα βασιλη.ο νόμος είναι για γελια.επιτρέπεται η πώληση απαγορεύεται η κατοχη.θέλουν το ΦΠΑ και το προστιμο.αν δεν τα πουλήσει αυτός θα τα πουλησει κάποιος αλλος.εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.αν ξέρω οτι ο δυναμίτης είναι παράνομος κι επικίνδυνος αλλα μπορω να τον αγοράσω θα τον αγοράσω??κάποια πραματα πρεπει να τα φιλτραρουμε.ασε που πολλοί τ αγοράζουν απο ίντερνετ γιατί είναι φτηνοτεραΜια καλοπροαιρετη ερωτηση. Ποια η λογικη του να πουλαει ηχομημητικες συσκευες?
Νεκταριε δεν απευθυνομουν σε σενα, γενικη ερωτηση εκανα. Προσωπικα το οτι πουλαει ηχομημητικες συσκευες με κανει να μην θελω να αγορασω το οτιδηποτε απο αυτο το μαγαζι. Ξερει οτι οταν τα πουλαει αυτος που τα αγοραζει θα τα χρησιμοποιησει για παρανομο κυνηγι. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν κρινω κανεναν αλλον.Κοιτά παράνομος δεν ειναι αυτός που πουλάει αλλα αυτός που Χρησιμοποιεί
Τώρα γιατί πουλάει δεν το γνωρίζω
Εγώ μόνο φυσίγγια και κάποια ρούχα παίρνω από τον άνθρωπο μην με πάρει εμένα η μπάλα ΑΧαχαχαχαχ
Και μια Διόρθωση θα 31 γραμ. Psb5 λάθος μου
Νεκταριε δεν απευθυνομουν σε σενα, γενικη ερωτηση εκανα. Προσωπικα το οτι πουλαει ηχομημητικες συσκευες με κανει να μην θελω να αγορασω το οτιδηποτε απο αυτο το μαγαζι. Ξερει οτι οταν τα πουλαει αυτος που τα αγοραζει θα τα χρησιμοποιησει για παρανομο κυνηγι. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν κρινω κανεναν αλλον.![]()
Γιατί το επιτρέπει νόμος με τα πολλά παράθυρα.Μια καλοπροαιρετη ερωτηση. Ποια η λογικη του να πουλαει ηχομημητικες συσκευες?
Η ξευτίλα δεν εχει τελειωμό.Λοιπόν καναμε παραγγελία μ ενα φίλο φυσιγγια απο γνωστό Πατρινό έμπορα - βιοτέχνη, παραγγείλαμε 20 κουτάκια απ την δικιά του επονυμία, ως εδώ ολα καλα τα βρηκαμε κ στην τιμή και μας τα στέλνει Αθήνα. Παω τα παραλαμβάνω κ όταν παω σπίτι ανοίγοντας την κούτα απ τα 20 κουτιά...τα 6-7 ήταν imperial!!! Λέω λαθος έκανε ο άνθρωπος...τον πέρνω τηλ κ μ λέε...ι "φιλαράκι δεν ειχα αλλα απο τα δικα μ και σου έβαλα imperial"...και ρωτάω εγω......ειναι σοβαρος επαγγελματίας αυτος τωρα??? Που μ ζητάνε να τουσ στιρήξουμε?????
Και γιατί να δικαιολογηθεί ρε πατρίδα ; οτι γουστάρουν κάνουν .Σιγά μην δώσουν αναφορά για το ποσοστό των ανατιμήσεων.........τόσο μεγάλη αύξηση πως αλλιώς δικαιολογείται;
Πατριδα οι τιμες αρτα ειναι φαρμακειο!!!!!επρεπε να φορτωσεις απο αθηνα περι το 1 ευρω πανω εχουν στην αρτα ολα...Επειδή αυτό τον καιρό είμαι Άρτα και μάλλον θα είμαι εδώ μέχρι τα περάσματα του Οκτώβρη έκανα μία έρευνα σε τιμές φυσιγγiων,απογοήτευση!!!
Τα πιο φτηνά είναι στα 6,80 τα ναβαρο 30 γρ.και κάτι wolf 30 γρ.
Αν είναι έτσι με βλέπω να παραγγέλνω από ίντερνετ.Έχω μία μικρή ελπίδα από ντόπιο κατασκευαστή,αλλά θα δούμε,θα επανέλθω με νεότερα.
Τα συγκεκριμενα εκτος απο τα dynamic 30 gr που νομιζω εχουν 6.80 ολα τα αλλα απο 7.5 και πανω....γιαυτο περυσι που γινοταν χαμος απο τσιχλες στις γυρω περιοχες εκτος απο σκ τις αλλες μερες ακουγες αραια και που καμια τουφεκια.....ειναι πολλα τα χρηματα για να πανε 3-4 φορες την εβδομαδα και να θες 3 κουτια την φορα...τα αγροεφοδια ειναι μολις περασεις το κομποτι και πας για αρτα μολις περασης την γεφυρα απο πανω απο τον καινουργιο δρομο στα 500 μετρα δεξια σου.ενα μεγαλο κτηριο οντως κανει προσφορες αξιζει να ριξεις μια ματια.
Αθηνα το τσιχλα εχει 6.5!!!!!Μάλλον ο Καραμανiδης τρελάθηκε,δεν εξηγείται αλλιώς.Το τσίχλα το πηγε 7,50 από 5,80 πέρσι.Μήπως ξαφνικά έγινε εφαμιλλος της nsi;
Μην ξεχνάτε ότι πέρσι άλλαζε τις πυριτιδες κατά πως τον βόλευε χωρίς βέβαια να θεωρεί απαραίτητο να μας ενημερώσει και τώρα αποφάσισε να αυξήσει κατά 1,70€ το προϊόν του.Δεν ξέρω τι να πω,μάλλον μας περνάει για χαζούς,τόσο μεγάλη αύξηση πως αλλιώς δικαιολογείται;
Τι λες τώρα;;;Τόσο μεγάλη διαφορά;Αλλά και στο skroutz που κοίταξα στα 7,50€ τα βρήκα.Αθηνα το τσιχλα εχει 6.5!!!!!
Ναι 6.5 στον κενταυρο στην νικαιαΤι λες τώρα;;;Τόσο μεγάλη διαφορά;Αλλά και στο skroutz που κοίταξα στα 7,50€ τα βρήκα.
Μόνο εκεί έχει τόσο.Ναι 6.5 στον κενταυρο στην νικαια