Ποιός σου ειπε Μάνο τί να κάνεις τα χρήματα σου;; ποιός;Ρε μαγκες να τα λέτε με τροπο που να καταλάβαινουμε ολοι και σιγουρα τα νέα μέλη! Επιςης κουβέντες τύπου ζωντανά ειναι προσβλητικές προς ολα τα μέλη και θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις γιωργο μονος σου αυτο και οχι να στο πει καποιος αλλος! Καθένας κανει τις επιλογές του. Καταρχάς κουμάντο στα λεφτά μου δεν θα μου κανει κανένας τρίτος! Αμα γουστάρω να παίρνω το φυσιγγι που παιρνεις εσυ 5 ευρω στα 7 αυτο θα κανω! Την κοροϊδία πολλών επαγγελματιών την εχουμε αναφέρει πολλές φορες και σαφέστατα πρέπει να την παρουσιάζουμε! Οπως εχω ξαναπει το οτι βάζουν κάποιοι τα ίδια υλικα δε σημαίνει οτι ειναι ίδια τουφεκιά αφου το πως στηνεις τη μηχανή παιζει μεγαλο ρολο! Τελος τα παραπάνω τα γράφω γιατι τέτοιου τύπου μισόλογα και προσβολές, γτ το ζωντανά που χτυπούν παλαμάκια ειναι προσβολή, μας έφεραν πριν λιγο καιρο στην καταςταςη που ολοι ξέρουμε με μιση και διαπληκτισμούς! Προσωπικά δεν είχα και δεν πρόκειται να εχω με κανενα. Γράφουμε αποψεις, συζητάμε και διαφωνούμε αλλα οι χαρακτηρισμοί να αποφεύγονται!
Και γνωμη μου δεν προσβαλλει κανεναν ο Γιωργος ανωτερω. Το "ζωντανα που χτυπανε παλαμακια κ λενε ζήτω" δεν αναφέρεται σε μέλη ή μη μέλη αλλα σε οσους ανθρώπους απλα αποδεχονται τα παντα και λένε και ...ευχαριστώ.
Θελω να σου πω δεν ειπε "...υπαρχουν και κατι ....μλκες... με iq playmobil..."
Ποιά μίση λές.....
Προσωπικά δεν εχεις και να μην έχεις...