Προσφορές-Τιμές

Ρε μαγκες να τα λέτε με τροπο που να καταλάβαινουμε ολοι και σιγουρα τα νέα μέλη! Επιςης κουβέντες τύπου ζωντανά ειναι προσβλητικές προς ολα τα μέλη και θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις γιωργο μονος σου αυτο και οχι να στο πει καποιος αλλος! Καθένας κανει τις επιλογές του. Καταρχάς κουμάντο στα λεφτά μου δεν θα μου κανει κανένας τρίτος! Αμα γουστάρω να παίρνω το φυσιγγι που παιρνεις εσυ 5 ευρω στα 7 αυτο θα κανω! Την κοροϊδία πολλών επαγγελματιών την εχουμε αναφέρει πολλές φορες και σαφέστατα πρέπει να την παρουσιάζουμε! Οπως εχω ξαναπει το οτι βάζουν κάποιοι τα ίδια υλικα δε σημαίνει οτι ειναι ίδια τουφεκιά αφου το πως στηνεις τη μηχανή παιζει μεγαλο ρολο! Τελος τα παραπάνω τα γράφω γιατι τέτοιου τύπου μισόλογα και προσβολές, γτ το ζωντανά που χτυπούν παλαμάκια ειναι προσβολή, μας έφεραν πριν λιγο καιρο στην καταςταςη που ολοι ξέρουμε με μιση και διαπληκτισμούς! Προσωπικά δεν είχα και δεν πρόκειται να εχω με κανενα. Γράφουμε αποψεις, συζητάμε και διαφωνούμε αλλα οι χαρακτηρισμοί να αποφεύγονται!
Ποιός σου ειπε Μάνο τί να κάνεις τα χρήματα σου;; ποιός;
Και γνωμη μου δεν προσβαλλει κανεναν ο Γιωργος ανωτερω. Το "ζωντανα που χτυπανε παλαμακια κ λενε ζήτω" δεν αναφέρεται σε μέλη ή μη μέλη αλλα σε οσους ανθρώπους απλα αποδεχονται τα παντα και λένε και ...ευχαριστώ.
Θελω να σου πω δεν ειπε "...υπαρχουν και κατι ....μλκες... με iq playmobil..."
Ποιά μίση λές.....
Προσωπικά δεν εχεις και να μην έχεις...

Μέχρι εκεί.
Το οτι δν θες να συνεχισεις 1 θεμα που ο ιδιος ανοιξες ειναι σεβαστο..απλα ειναι καλο να προσεχουμε κ το υφος που γραφουμε κ αναφεροναι κ στον πανουτσο που ενθαρρυνε το τροπο που απαντ.. Αν εγραφε καποιος βρηκα φυσιγγι στα 4ε πχ κ εσυ ρωταγες ποιο η που κ σ ελεγαν μεχρι εκει ...δν νομιζω να σ αρεσε..τεσπα καλη συνεχεια..

Πανο πες μου για ποια φυσιγγια μιλαμε να σου πω τα μέλη που τα αγόρασαν στην τιμη των 6,20 και ειναι ζωντανά! Οταν λοιπόν μου λες οτι υπάρχουν ζωντανά που παίρνουν αυτα τα φυσιγγια και χτυπούν και παλαμάκια με τις επιτυχίες τους δεν θεωρεις πως ειναι προσβλητικό;; αν εγω σου πω πως ειναι βλάκες οσοι εχουν παρει Benelli γτ ειναι μια εταιρεία που ειναι μονο λούσα και ουσία μηδέν και εξαιτίας αυτής της εταιρειας τα όπλα παραμένουν σε υψηλότερες τιμες στην Ελλάδα τοτε δεν προσβάλω οποίων πηρε Benelli? Καταλαβαινω την διαφορετική αποψη απλώς οι χαρακτηρισμοί ας μην γίνονται!

@Manos συμφωνώ 100% μαζί σου. Καλό θα είναι αφού μπαίνουμε σε διάλογο να μην γράφουμε μισόλογα.

Εγώ μπερδεύτηκα λίγο γιατί ο Altair έγραψε
Το πιο τρανό παράδειγμα είναι ότι εμφανίστηκε πρόσφατα στην αγορά πανομοιότυπο 28αρι της επαρχίας, με γνωστό 28αρι της Αθήνας, γεμισμένα και τα δύο στο ίδιο εργοστάσιο και το ένα πωλείται 6,20 το κουτί και το άλλο 5,25.
Και υπάρχουν κάτι ζωντανά που βαράνε παλαμάκια και φωνάζουν ζήτω.
Τι άλλο να πεις δηλαδή;
δηλαδή από το ίδιο εργοστάσιο έχουμε δύο πανομοιότυπα 28αρια. όλα καλά ως εδώ.

Ο Panoutsos -αν απαντάει στην παραπάνω συνομιλία- έρχεται και γράφει
Το καλό και μόνο εχει επωνυμία ...
Αυτά.&-
Αφού είναι από το ίδιο εργοστάσιο και πανομοιότυπα, πως το ένα είναι μόνο καλό; "Το καλό και μόνο εχει επωνυμία"

Γιατί ειπώθηκε ίδιο εργοστάσιο το μυαλό μου πήγε στη Θήβα που πολλά μαγαζιά φτιάχνουν εκεί φασον φυσίγγια.

Το οτι δν θες να συνεχισεις 1 θεμα που ο ιδιος ανοιξες ειναι σεβαστο..απλα ειναι καλο να προσεχουμε κ το υφος που γραφουμε κ αναφεροναι κ στον πανουτσο που ενθαρρυνε το τροπο που απαντ.. Αν εγραφε καποιος βρηκα φυσιγγι στα 4ε πχ κ εσυ ρωταγες ποιο η που κ σ ελεγαν μεχρι εκει ...δν νομιζω να σ αρεσε..τεσπα καλη συνεχεια..
Δικαιωμα μου αγαπητε να γραψω όσο θελω να γραψω ... και δικαιωμα σου να χεις τη γνωμη σου.
Το αυτό ισχύει κ για τον shooter.
Σεβαστή.
Καλή συνέχεια επίσης

Last edited:
Παιδιά οταν ανοίγουμε ένα θεμα καλο ειναι να το ολοκληρώνουμε διαφορετικα να μην μιλάμε καθόλου μονο κ μόνο για να φανούμε "έξυπνοι"....τι παει να πει το...υπαρχει επρχιώτικο φυσιγγι με 5,25 κ πανομοιότυπο Αθήνας με 6,20 ??? Πες ποια είναι....!!!! Το μέχρι εκει δεν το καταλαβένω!!!! Κ γω ειπα οτι καποιος επαγγελματίας απο Πατρα ενιωσα οτι με κορόιδεψε...μου ειπανε γράψε όνομα....το είπα Τελος!!!

Ποιός σου ειπε Μάνο τί να κάνεις τα χρήματα σου;; ποιός;
Και γνωμη μου δεν προσβαλλει κανεναν ο Γιωργος ανωτερω. Το "ζωντανα που χτυπανε παλαμακια κ λενε ζήτω" δεν αναφέρεται σε μέλη ή μη μέλη αλλα σε οσους ανθρώπους απλα αποδεχονται τα παντα και λένε και ...ευχαριστώ.
Θελω να σου πω δεν ειπε "...υπαρχουν και κατι ....μλκες... με iq playmobil..."
Ποιά μίση λές.....
Προσωπικά δεν εχεις και να μην έχεις...
Πανούτσο να σου πω και εγώ την γνώμη μου λοιπόν. Η σύγκριση με τις συγκεκριμένες τιμές είχε γίνει μέσα στο φόρουμ από τον ΣΤΕΛΙΟΣ και τον aris_kalamata στο θέμα Σκοπευτικά φυσίγγια. Και αναφέρονται ξεκάθαρα οι τιμές 6.20 και 5.25...το μήνυμα του Γιώργου προσβάλλει όλους όσους πήραν τα συγκεκριμένα φυσίγγια. Απλή λογική είναι αν με ρωτήσεις. Ξεκάθαρα πράγματα και δημόσια χωρίς μισόλογα πλέον. Το έχουμε πει. Κουβέντες τύπου "ως εκεί" κακό κάνουν μόνο.

https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Σκοπευτικά-φυσίγγια.64/page-133#post-214284

Πανο πες μου για ποια φυσιγγια μιλαμε να σου πω τα μέλη που τα αγόρασαν στην τιμη των 6,20 και ειναι ζωντανά! Οταν λοιπόν μου λες οτι υπάρχουν ζωντανά που παίρνουν αυτα τα φυσιγγια και χτυπούν και παλαμάκια με τις επιτυχίες τους δεν θεωρεις πως ειναι προσβλητικό;; αν εγω σου πω πως ειναι βλάκες οσοι εχουν παρει Benelli γτ ειναι μια εταιρεία που ειναι μονο λούσα και ουσία μηδέν και εξαιτίας αυτής της εταιρειας τα όπλα παραμένουν σε υψηλότερες τιμες στην Ελλάδα τοτε δεν προσβάλω οποίων πηρε Benelli? Καταλαβαινω την διαφορετική αποψη απλώς οι χαρακτηρισμοί ας μην γίνονται!
Μάνο την κουβέντα .. επετρεψε μου δε θα την πας εκει που θές.
Ποιος αγοραζει τί δε με απασχολεί..
Η ταμπακιέρα των λόγων ειναι μία...
να ψαχτουν-με όλοι και να μην τρωνε-με σανό...απο μένα δεν θα υπάρξει κανενα αλλο σχόλιο παρα μόνο αν βρω καποια ευκαιρια σε φυσιγγια.
Οπως προείπα το καλό και συμφέρον έχει επωνυμία και θα προβάλλεται απο μένα. Μέχρι εκεί...

Πανο συμφωνω με το σκεπτικό αλλα δεν πιάνεις τι σου λεω μαλλον! Συμφωνω να μην αγοράζουμε απο αυτούς που ειναι πιο ακριβοί αλλα οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν! Την κουβέντα την παω εκει που ο γιωργος καλοπροαίρετα δεν κατάλαβε οτι μπορει να κανει κάποιο λαθος! Με την ουσία συμφωνω ξαναλέω αλλα να προσέχουμε τον τροπο! Καμια διάθεση δεν εχω να ανοίγω τέτοιου είδους συζητήσεις πίστεψε με!

Πανο συμφωνω με το σκεπτικό αλλα δεν πιάνεις τι σου λεω μαλλον! Συμφωνω να μην αγοράζουμε απο αυτούς που ειναι πιο ακριβοί αλλα οι χαρακτηρισμοί περισσεύουν! Την κουβέντα την παω εκει που ο γιωργος καλοπροαίρετα δεν κατάλαβε οτι μπορει να κανει κάποιο λαθος! Με την ουσία συμφωνω ξαναλέω αλλα να προσέχουμε τον τροπο! Καμια διάθεση δεν εχω να ανοίγω τέτοιου είδους συζητήσεις πίστεψε με!
Προχωράμε...

Δικαιωμα μου αγαπητε να γραψω όσο θελω να γραψω ... και δικαιωμα σου να χεις τη γνωμη σου.
Το αυτό ισχύει κ για τον shooter.
Σεβαστή.
Καλή συνέχεια επίσης
Σαφως αναφερθηκα ομως σε κατι αλλο...ισως πρεπει να διαβασεις πιο προσεχτικα αυτα που εγραψα..γν μν δινουμε ατοπες απαντησεις

Σαφως αναφερθηκα ομως σε κατι αλλο...ισως πρεπει να διαβασεις πιο προσεχτικα αυτα που εγραψα..γν μν δινουμε ατοπες απαντησεις
Ο λογος είναι γραπτός...αρα και πολλές φορές σε παρασύρει... σε λαθος πορίσματα...
Επί της ουσίας σου απάντησα αλλα προφανως δεν το καταλαβες.
Και αν διαβαζες λίγο πιο προσεχτικά θα παρατηρουσες οτι το παραδειγμα που ανεφερες ειναι μαλλον...ατοπο..
Γιατι το φθηνό φυσιγγι αναφερθηκε.. επωνυμα.

Για σας παλικάρια, Πάνο ευχαριστώ που προσφέρθηκες να βοηθήσεις. Μάνο και Βασίλη, μην ψαρώνετε τόσο εύκολα ρε παιδιά, όταν κάποιος σας πάρει τηλέφωνο και σας κάνει παράπονα σαν το παιδάκι που του πήραν το γλυκό.
Εγώ δεν γράφω ονόματα για να μην σας δημιουργήσω κανένα πρόβλημα, όπως είχε προκύψει με άλλες αναφορές του παρελθόντος και σέβομαι που το είχατε ζητήσει. Τώρα για την έκφραση "ζωντανά" που έγινε θέμα, είναι μια τελείως προσωπική σας ερμηνεία ότι φωτογραφίζει....μέλη. Ούτε ποτέ αναφέρθηκα σε κάποιο μέλος, ούτε μίλησα για κάποιον που αγόρασε κάποια συγκεκριμένα φυσίγγια. Το "χειροκρότημα" δεν σημαίνει, καταναγκην και αγορά.
Σας προτείνω όμως και πάλι, ότι αν κάποιος έχει την μύγα, να μην την δέχεστε τόσο εύκολα στα χέρια σας.
Αν παρόλαυτα κάποιος νομίζει ότι προσβάλεται, ας με πάρει ένα τηλέφωνο να του εξηγήσω ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Όπως έχω κάνει εγώ στο παρελθόν και πιστέψτε με ότι είχατε ίδιο όσοι λέγατε πώς είναι η καλύτερη λύση.

Γιωργο δεν μιλαω για συγκεκριμένα μέλη ρε φιλε αλλα γνκ για το σχόλιο! Το σκεπτικό μου το ανέλυσα αν δεν ειναι ετςι καλώς συνεχίζουμε παρακάτω αλλα επειδη δεν το εξέλαβα μονο εγω ετςι το σωστό ηταν να αου πω τη γνώμη μου! Τωρα το με πηρε καποιος τηλ, μου ειπε ετςι κι αλλιως πραγματικά δεν με αγγίζει κατι τετοιο! Εγω γράφω εδω δημόσια τις σκέψεις μου για να μην παρεξηγούμαστε! Θεωρω πως το συζητήσαμε και λύσαμε δεν υπαρχει λόγος να χαλάμε αλλο το θεμα!

Σίγουρα ήταν πολύ καλό για να βγάλουμε συμπεράσματα αυτό που συνέβη για να καταλάβουμε κάποια πράγματα για ορισμένους που δεν μπορούν να πέσουν πιο κάτω από τιμές γιατί είναι ακριβά τα σκάγια....αλλά θα ήταν σωστό να μην χαρακτηρίζουμε κάπως μια μερίδα συναδέλφων που επέλεξαν να αγοράσουν τα φυσίγγια τους από κάποιος συγκεκριμένο επαγγελματία.εφοσον αυτοί είναι ικανοποιημένοι με την ποιότητα και την απόδοση των φυσιγγίων δικαίωμα τους.για να μην πλατιαζω θα παρακαλούσα να λείπουν τέτοιου τύπου χαρακτηρισμοί,πάμε παρακάτω γιατί το συγκεκριμένο τοπικ έχει "πολύ ψωμί"

Αν ανοιγουμε κουβεντα ..την τελειωνουμε Γιωργο, μισολογο ...κ εως εδω δεν "κολλανε" αμα θες να γραψεις κ να κριτικαρεις καποιο προιον γραφτο με ονοματα ... ετσι κ αλλιως οι τιμες ειναι δεδομενες. Αλλιως φιλε μου μην την ξεκινας καθολου την συζητηση. Ειδες με μισολογα ξεκινησες διαμαχη χωρις κανενα λογο! Οι πιασοκωληδες πρεπει να γραφονται εφοσον ειμαστε σιγουροι γι΄αυτα που λεμε.

Back