Προσφορές-Τιμές

Σημερα πηγα (για πωτη φορα, αν και θα βγαλω αδεια αρχες Οκτωβη) σε κυνομαγαζο Καβαλα....
Tordo 6.70, euromix 7.00 RC32 8.00!!! Αυτο που μου κανει εντυπωση, ειναι οτι δεν εχουν φυσσιγια skeet/trap.no. εχουν καποια sporting αλλα πανακριβα...
Eχω καποια κουτια για ξεκινημα, μετα, μαλον θα παρω καμια κουτα skeet για περπατητο τσιχλας, και 1 κουτα sporting....και ας πληρωσω την διαφορα, στην μεταφορικη.....cool.

https://www.gkioulekas.com.gr/kinigitika-eidi/fisiggia/item/351-stringer καλημερα. Ξερει κανεις τιποτα γι αυτα????

Εταιρεία από την Κύπρο με πολύ καλό όνομα. Τα συγκεκριμένα όπως αναφέρουν είναι με 3 νούμερα σκάγια ενώ παλαιότερα κάποιοι έλεγαν πως είναι αρκετά μαλακά. Από απόδοση δεν έχω ιδέα μιας και δεν τα εχω δοκιμάσει.

Πολυ μαλακό φυσιγγι φτιαγμένο επι το πλείστον για δικανο.σε δοκιμές που εκανα στον πίνακα μέχρι τα 45 μετρα είναι αψογο.σε αυτογεμες δεν ξέρω τι απόδοση θα έχει και δεν το έχω ρίξει στο κυνηγι.πάντως είναι πολυ συγκεντρωτικο

Προχθές, είχε πάει ο Μαυρούλης από τον Παρδαλάκη και του είπε ότι θα υπάρξει αύξηση στο κόστος σκαγιών κλπ. Αν συμβεί αυτό,καταλαβαίνετε τι θα γίνει με τις εταιρείες ιδιογόμωσης και όχι μόνο,θα πάρουν και άλλη αύξηση τα φυσίγγια(νομίζω 3η ή 4η για φέτος).Γιατί όλοι από τον Μαυρούλη ψωνίζουν...
Για ψάχτε το λίγο και εάν όντως θα συμβεί αυτό, όσοι μπορείτε φορτώστε!!! Ήδη τα τονρτο πορτοκαλί του Λάμπρο,πήρανε 10 λεπτά το κουτί..

Προχθές, είχε πάει ο Μαυρούλης από τον Παρδαλάκη και του είπε ότι θα υπάρξει αύξηση στο κόστος σκαγιών κλπ. Αν συμβεί αυτό,καταλαβαίνετε τι θα γίνει με τις εταιρείες ιδιογόμωσης και όχι μόνο,θα πάρουν και άλλη αύξηση τα φυσίγγια(νομίζω 3η ή 4η για φέτος).Γιατί όλοι από τον Μαυρούλη ψωνίζουν...
Για ψάχτε το λίγο και εάν όντως θα συμβεί αυτό, όσοι μπορείτε φορτώστε!!! Ήδη τα τονρτο πορτοκαλί του Λάμπρο,πήρανε 10 λεπτά το κουτί..

Χεσ.........με κ η βαρκα εγειρε απο καθε.Μ....αν αυξηση τα σκαγια..violin..violin..violin.ΟΞΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ....ΚΑΘΕ ΜΑ.......no.

Back