Προσφορές-Τιμές

Και υπόψιν η aquila στην υγρασία είναι για τα κλάματα,και από τις πιο ασταθείς πυρίτιδες;)

Και όμως πάνε καλά ρε Τάκη και στην υγρασία!
ιδιογόμωση 170χ32 πέρυσι ήταν τέλεια και στην υγρασία
έχω 6 κουτιά για φέτος :)

Το κίτρινο είναι φυσιολογικό να πηγαίνει καλά στην υγρασία g3000 με 10% νιτρογλυκερίνη.Παλιοτερα παράλληλα με την mb 32 που την γεμίζω από το 2007 σταθερά κατά περιόδους γεμίζω και άλλες πυρίτιδες όπως και την aquila που για μένα είναι από τις πιο ασταθείς και όταν οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν παράλληλα με υγρασία 70% και άνω η aquila είναι για τα κλάματα!!!υπόψιν πως σε όλα μου τα κυνήγια το υγρασιομετρο είναι πάντα δίπλα μου!!

Το κίτρινο είναι φυσιολογικό να πηγαίνει καλά στην υγρασία g3000 με 10% νιτρογλυκερίνη.Παλιοτερα παράλληλα με την mb 32 που την γεμίζω από το 2007 σταθερά κατά περιόδους γεμίζω και άλλες πυρίτιδες όπως και την aquila που για μένα είναι από τις πιο ασταθείς και όταν οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν παράλληλα με υγρασία 70% και άνω η aquila είναι για τα κλάματα!!!υπόψιν πως σε όλα μου τα κυνήγια το υγρασιομετρο είναι πάντα δίπλα μου!!
Θέλει κόπο και χρόνο η γνώση!

την aquila που για μένα είναι από τις πιο ασταθείς και όταν οι θερμοκρασίες χαμηλώνουν παράλληλα με υγρασία 70% και άνω η aquila είναι για τα κλάματα
Τα ίδια ακριβώς έλεγα και γω, αφού την κυνηγαγα αποκλειστικά για δέκα χρόνια σερί, αναθεώρησα όμως μόλις έριξα τα Ωμέγα του Αγγελόπουλου. Τελικά δεν έχει σημασία η μπαρούτι αλλά το φυσιγγι.

Θυμαμαι μια συζητηση με εναν Λετονο ιδιογομωτη.Μου ελεγε οτι δεν μπορεις να κρινεις ενα φυσιγγι μονο απο την πυριτιδα-σκαγια-βυσμα.
Το καλο φυσιγγι,με αποτελεσμα,ειναι συνδιασμος ολων.(και ας σου φενεται ασχετη η πυριτιδα για τον καιρο που το θελεις)

Αν δεν κανω λαθος το ballistic 32 ηταν με aquila,και ομως θεριζε ακομα και τσιχλες στα 40-45 μετρα μεσα στον χειμωνα.
2.95 το κουτί τότε.
Μου έρχεστε να κλάψω..buy buy..buy buy.
Ε ρε που φτάσαμε.
Θυμάμαι έπαιρνα 12 κιβώτια για μένα και ένα φίλο, και μου τα έβαζε ο υπάλληλος του Σωτηροπούλου στο πορτ παγκάζ με καρότσι. Από το βάρος πίσω σχεδόν δεν είχα τιμόνι μετά..sarcastic.
Τιμιοτατο φυσίγγι πάντως.

Πιο πάνω έχει χιονίσει όντως αλλά Γιώργο μόνο από την υγρασία έσταζαν όλα....
Όταν θα πέσει η θερμοκρασία στο μηδέν και θα έχει τόση υγρασία που να παγώνει η ατμόσφαιρα, τότε θα καταλάβεις αν τραβάει το φυσίγγι στην υγρασία! Άλλη η υγρασία του Σεπτέμβρη, άλλη του Οκτώβρη και άλλη του Γενάρη :)

2.95 το κουτί.
Μου έρχεστε να κλάψω..buy buy..buy buy.
Ε ρε που φτάσαμε.
Θυμάμαι έπαιρνα 12 κιβώτια για μένα και ένα φίλο, και μου τα έβαζε ο υπάλληλος του Σωτηροπούλου στο πορτ παγκάκι με καρότσι. Από το βάρος πίσω σχεδόν δεν είχα τιμόνι μετά..sarcastic.
Τιμιοτατο φυσίγγι πάντως.
Όταν είχα πάει 18 χρονών να πάρω το πρώτο μου τουφέκι, μια φαμπαρμ τιταν από τον κ. Σωτηρόπουλο μας είχε δώσει από μια κούτα ballistic δώρο εμένα και του αδερφού μου. Και όντως 3€ το κουτί είχαν!!

Back