Προσφορές-Τιμές

Πυριτιδα νεας τεχνολογιας.....asking. τι εννοεις ρε μεγαλε ?
Μεσαίας γόμωσης φυσίγγιο στα33,5 γραμμάρια. Ιδανικό για όλα τα όπλα. Οάριστος καταμερισμός των σκαγιών, η μεγάλη δραστικοτητά του και στις πλέον ακραίες καιρικές συνθήκες το καθιστούν ασυναγώνιστο.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΚΑΓΙΑ : Νο 2 ΕΩΣ 10

ΚΑΛΥΚΑΣ : 12/70/16

ΧΡΩΜΑ : ΜΑΥΡΟ

ΠΥΡΙΤΙΔΑ : ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Προτεινόμενα Θηράματα

Τσίχλα

Λαγός

Τρυγόνι

Μπεκάτσα

Υδρόβια

Αυτα ειναι τεχνολογικα επιτευματα!
Ολα τα υπολοιπα φυσιγγια ειναι απλες οδοντοκρεμες μπροστα του.bravo..vert funny..vert funny..vert funny.

Μαγκες η υγρασία που λεει ο Ηλίας ηταν πραγματικά πανω απο 90%, μπορει να μην ηταν πάγος αλλα την έβλεπες ενώ έσταζαν τα παντα!
Μάθε παιδί μου γράμματα...όταν η υγρασία είναι με την μορφή νερού το ποσοστό είναι στο 100%...ψάξε λίγο!!

https://el.wikipedia.org/wiki/Υγρασία_ατμόσφαιρας

"Όταν η σχετική υγρασία είναι 100% τότε η ατμόσφαιρα είναι κεκορεσμένη δηλαδή πλήρης υδρατμών μη δυνάμενη να συγκρατήσει άλλους."

Μάθε παιδί μου γράμματα...όταν η υγρασία είναι με την μορφή νερού το ποσοστό είναι στο 100%...ψάξε λίγο!!

https://el.wikipedia.org/wiki/Υγρασία_ατμόσφαιρας

"Όταν η σχετική υγρασία είναι 100% τότε η ατμόσφαιρα είναι κεκορεσμένη δηλαδή πλήρης υδρατμών μη δυνάμενη να συγκρατήσει άλλους."

Αντε να τελειωσει με την πολλή δουλεια αυτο το παιδι γιατι όλο λαλακιες ειναι!

Δεν ξέρω τι λέτε, δεν ξέρω τι κάνει η aguila, εγώ ξέρω ότι το κιλλ το μαύρο θερίζει σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το έχω κυνηγήσει σε όλες τις καιρικές συνθήκες από ζέστη, νοτιά, κρύο, υγρασία, χιόνι και αρκετά χρόνια. Ίσως το καλύτερο ελληνικό φυσίγγι. Δεν το αγοράζω πια λόγο υπερβολικής αύξησης τιμής και επειδή πέρσι είχα βρει κάποια αρελιαστα, το είχα γράψει κιόλας προς το Φλεβάρη.
Κατά τα άλλα αυτό και το τσίχλα τα θεωρώ κορυφή. Φέτος δοκιμαστικαν και τα κίτρινα με υγρασία πάνω από 80%και χιόνι στα απέναντι βουνά και ήταν πολύ καλά, θα δείξει βέβαια και η συνέχεια. Μακρυά από τα κόκκινα, δεν ξέρω τι έχει κάνει, πάντως τα κατάστρεψε. Εκεί που πίναμε νερό στο όνομα τους τώρα άστα να πάνε.

Τα ίδια ακριβώς έλεγα και γω, αφού την κυνηγαγα αποκλειστικά για δέκα χρόνια σερί, αναθεώρησα όμως μόλις έριξα τα Ωμέγα του Αγγελόπουλου. Τελικά δεν έχει σημασία η μπαρούτι αλλά το φυσιγγι.
Κ εγω αναθεωρησα... Δεν θα ξεχασω μια μερα μετα απο βραδινη βροχη σε τσιχλες σε ποταμια που το γυρισε σε παγο με θερμοκρασια -3... Τα μισα εσταζαν κ τα αλλα μισα ηταν παγωμενα... Οι πιο δυσκολες συνθηκες για μενα για τα φυσιγγια, παγος με υγρασια...
Τα ωμεγα θεριζαν, επαθα κ εγω κ η παρεα πλακα με την αποδοση... Γι αυτο λεω τα τελευταια χρονια, δεν εχει σημασια η μπαρουτι, εχει σημασια το στησιμο... Παπια με Aquilla θα τουφεκαγα ανετα... ;)
Βεβαια να πω πως εκεινη τη χρονια με τα Ωμεγα, οταν ειχε καλο καιρο οι τσιχλες σκοτωνονταν κ το καταλαβαιναν μετα απο καμια 20αρια μετρα οτι εχουν πεθανει... Αλλα ολα δεν μπορουμε να τα εχουμε... Το θεμα ειναι να βρουμε τη χρυση τομη στην αποδοση...

παγος με υγρασια...Τα ωμεγα θεριζαν, επαθα κ εγω κ η παρεα πλακα με την αποδοση......
Αρη, σε αυτές τις συνθήκες δεν θα ηταν καλύτερα τα Concord , με MB32 ?? Αν θυμάμαι καλά , αυτά προτείνει ο ίδιος κατασκευαστής για δύσκολες καιρικές συνθήκες .xm.
Τώρα που θα κατέβω για ελιές θα περάσω από τον πατριώτη να φορτώσω κατι λίγα, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιά !! ;););)

Nαι Μενιο θεωρητικα ειναι καλυτερο το Concord...αλλα δεν ειχα παρει φυσιγγια ειδικα για την περισταση, αυτα ειχα, αυτα εριξα κ εδωσα κ σε δυο φιλους που δεν εκαναν δουλεια με αυτα που ειχαν...
Γενικα μου αρεσει να κυνηγαω με ενα φυσιγγι καθε χρονια που θα ειναι ικανοποιητικη μεση λυση για ολες τις περιστασεις με λιγο αλλαγη στα τσοκ...
Περυσι εριξα πραγματικα πολλα φυσιγγια Ωμεγα σε ν9 σε καρτερι μονο κ μου αρεσαν με ολους τους καιρους... Φετος δεν εχω παρει ακομα τιποτα, δεν ξερω τι λενε...

Αυτος με την βελτιωμενη ΜΒ32.sarcastic.

τσου δεν είναι αυτός

2-3 φορές που πήγα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι συζητήσιμος στις τιμές ανάλογα την ποσότητα. Για ποσότητα σκέφτεται αυτή την τιμή;

δεν γνωρίζω χθες είδα την ανακοίνωση του στο facebook στην σελίδα του,,,ελπίζω να είναι κάτι καλό

. Φετος δεν εχω παρει ακομα τιποτα, δεν ξερω τι λενε...
Αυτό είναι ρε γαμώτο που με τσαντίζει στους Ελληνες βιοτέχνες ... Το ότι κάθε χρονιά είναι λαχείο η νέα παρτίδα ... Ασε που πολλοί ανάμεσα τους και ο "Κουτουμάνος" μέσα στη χρονιά αλλάζουν συνταγή ανάλογα με την εποχή στο ίδιο φυσίγγι...
Και πας και ρωτάς είναι από τα φθινοπωρινά Concord ή από τα χειμωνιάτικα ???? χαχα.sarcastic.

Back