Τakis 1976 την ίδια άποψη είχα για την ακουιλα αλλά τώρα έχω αλλάξει γνώμη και μάλιστα με φυσίγγι εμπορίου, σκέψου τι μπορεί να κάνει ένας έμπειρος ιδιογωμωτης.
.xm.πίστευε οτι θελησ δημοκρατία εχουμε ολλεσ η γνωμεσ δεκτεσ...
Συμφωνώ φέτος δουλεύω τα σκοπευτικά του κ τα κίτρινα τα 33γρ κ δεν έχω παράπονο... Όπως επίσης κ του μητσακου τα 28Εγω το εχω γραψει και θα το λεω συνεχεια αν δεν δω κατι τραγικο. Τα φυσιγγια του καραμανιδη τα θεωρω στη πρωτη πενταδα της αγορας σε καθε τυπο. Οσο για τα μαυρα με 33,5 με aquila τα εχω ριξει σε ολες τις καιρικες συνθηκες χωρις ποτε να εχουν θεμα.
Αν σου είναι εύκολο Πέτρο και φυσικά αν έχεις ζυγαριά,άνοιξε ένα μαύρο Καραμανιδη και μετρησε το να μας πεις!!Εγω το εχω γραψει και θα το λεω συνεχεια αν δεν δω κατι τραγικο. Τα φυσιγγια του καραμανιδη τα θεωρω στη πρωτη πενταδα της αγορας σε καθε τυπο. Οσο για τα μαυρα με 33,5 με aquila τα εχω ριξει σε ολες τις καιρικες συνθηκες χωρις ποτε να εχουν θεμα.
Πρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα !!!ξερουμει καποιος κατι για τα συγκεκριμενα?
http://www.alectoris-club.gr/club/?p=3247
ειναι πολλα περιεργα Στελιο τωρα τι παιζει δεν ξερωΠρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα !!!
Πυρίτις: Διβασική σκοπευτική (το 28αρι) - Μάλλον την G2000 εννοεί, δεν νομίζω να έχει F2 γιατί είναι ακριβότερη ... Αλλά στην ουσία ούτε αυτές δεν είναι καθαρά διβασικές, αλλά "τροποποιημένες" (σύμφωνα με την B&P που τις παράγει)
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες με τα κουτιά βλέπω κάτι "μαργαριτάρια" !!!! Στο 28αρι: glay shooting competition ... .what. και πάνω-πάνω για τον κάλυκα 2 3/4 ing ... Και στα άλλα δυο: 2/3'4 ing ... .buy.
Και ... Warning: Keep out of reach of children's read all on box .... Καλά, δε μου κάνει και πολλή εντύπωση, τό 'χω δει κι άλλες φορές ότι οι Ιταλοί δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα αγγλικά !!!
Αλλά κι αυτό στο 30αρι !!! Calibro 12 - bosollo 70 - fondello 12mm - grammi 320 !!!!!!!!!!!!!! .buy buy. .buy buy.
ειναι πολλα περιεργα Στελιο τωρα τι παιζει δεν ξερω
ποτε θα ερθεις ρε παλιοπαιδο?που θα έρθω
ποτε θα ερθεις ρε παλιοπαιδο?
Δεν εχω ζυγαρια και γενικα δεν το εχω αυτο με τις μετρησεις...Αν σου είναι εύκολο Πέτρο και φυσικά αν έχεις ζυγαριά,άνοιξε ένα μαύρο Καραμανιδη και μετρησε το να μας πεις!!
όχι ρε φίλε κ έτσι κ ο Δεκέμβρης δεν ειναι μακρυά θα σε αναμένωΑπό Δεκέμβρη και έπειτα, εκτός κι αν χωρίσω οπότε έρχομαι και το επόμενο ΣΚ
Πέρσυ τέτοια εποχή του είχα μιλήσει ο ίδιος στο τηλέφωνο και μου ειχε πει οτι ειναι f2....τελικα δεν πηρα οπότε δεν τα είδα με τα μάτια μουΠρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα !!!
Πυρίτις: Διβασική σκοπευτική (το 28αρι) - Μάλλον την G2000 εννοεί, δεν νομίζω να έχει F2 γιατί είναι ακριβότερη ... Αλλά στην ουσία ούτε αυτές δεν είναι καθαρά διβασικές, αλλά "τροποποιημένες" (σύμφωνα με την B&P που τις παράγει)
Παρατηρώντας τις φωτογραφίες με τα κουτιά βλέπω κάτι "μαργαριτάρια" !!!! Στο 28αρι: glay shooting competition ... .what. και πάνω-πάνω για τον κάλυκα 2 3/4 ing ... Και στα άλλα δυο: 2/3'4 ing ... .buy.
Και ... Warning: Keep out of reach of children's read all on box .... Καλά, δε μου κάνει και πολλή εντύπωση, τό 'χω δει κι άλλες φορές ότι οι Ιταλοί δεν τα πάνε και τόσο καλά με τα αγγλικά !!!
Αλλά κι αυτό στο 30αρι !!! Calibro 12 - bosollo 70 - fondello 12mm - grammi 320 !!!!!!!!!!!!!! .buy buy. .buy buy.
Εμενα το baldinini μου κάνει για εταιρια.παραγωγης πορνό...Λέτε να έχει και Salieri 30gr? XaxaxaxaxaxacaΠρώτη φορά βλέπω αυτή τη μάρκα !!!
Νικο το καλοκαιρι που μας περασε τα εριξα με το Γιωργη στο σκοπευτηριο. Τετοιο πραγμα δε ειχα ξαναδεί.θυμαμε αφηνα πολυ μαυριλα στην κανη αλλα ηταν πολυ παλια που ειχα ριξει λογικα θα πρεπει να εχει αλλαξει μετα απο τοσα χρονια
πονηρουληΕμενα το baldinini μου κάνει για εταιρια.παραγωγης πορνό...Λέτε να έχει και Salieri 30gr? Xaxaxaxaxaxaca
Εγώ πάλι απορώ πως έρχονται τα ιταλικά πιο φθηνά και οι δικοί μας δεν μπορούν να προσφέρουν ένα οικονομικό φυσιγγι στα 28 -30 γρ ?