Δεν έχεις άδικο αλλά δεν μου αρέσει ο τόνος σου που δίνεις εντολές...Εκτός αν ανήκεις στους moderators.Το θέμα συζήτησης είναι για το ραβδωτό στην Ελλάδα και όχι για τα κομματικά πιστεύω του κάθε ένα και για τις απαγορεύσεις παλιότερων ετων .
Σου έδωσα εντολή εγώ ;Δεν έχεις άδικο αλλά δεν μου αρέσει ο τόνος σου που δίνεις εντολές...Εκτός αν ανήκεις στους moderators.
Ημιαυτόματο ή αυτόματο ; ( έχω την εντύπωση ότι αν είναι αυτόματο πρέπει να πας σε 556).223 αυτόματο για γουρούνι και 22lr για αλεπούδες-κουναβια.
Υπαρχει κυνηγετικο αυτοματο????Ημιαυτόματο ή αυτόματο ; ( έχω την εντύπωση ότι αν είναι αυτόματο πρέπει να πας σε 556).
Το 22αρι λατρεία μεγάλη !
Όχι...λογικά ο Γιώργος εννοεί επαναληπτικό...Υπαρχει κυνηγετικο αυτοματο????
Οι αμερικάνοι το εκθειαζουν ... μου εχει τραβηξει την προσοχη...6,5 mm Mannlicher Schönauer (6,5x54) σε ημιαυτόματο - επαναληπτικό κινητού ουραίου - μονόκκανο ή δίκαννο με ποικιλία τύπων βολίδων.
Ένα για όλα.
Το είχαμε σαν επίσημο στρατιωτικό διαμέτρημα - κομμάτι της ιστορίας μας.Οι αμερικάνοι το εκθειαζουν ... μου εχει τραβηξει την προσοχη...
δεν το γνώριζα ... ευχαριστώ για την πληροφορία!!Το είχαμε σαν επίσημο στρατιωτικό διαμέτρημα - κομμάτι της ιστορίας μας.
Το είχαμε σαν επίσημο στρατιωτικό διαμέτρημα - κομμάτι της ιστορίας μας.
Και η Ελλαδαρα ως κράτος έστειλε όσα Μανλιχερ μπόρεσε να μαζωξει στην υψικάμινο, τιμώντας, ως συνηθίζει, το παρελθόν και την ιστορία της.δεν το γνώριζα ... ευχαριστώ για την πληροφορία!!
Εγώ καταθέτω την εμπειρία μου από βολές με αυτό το διαμέτρημα σε κυνήγι και ζημιά που προκαλεί στα 60-80 μέτρα.Το 308win που έχω είναι υπερβολικό για Λετονία.Η λάθος αγορά ήταν φυσικά το Ελληνικό αίμα του Ράμπο που αγοράζει magnum λειοκανα για να κυνηγάει τσίχλες με 30γρ.Alex νομίζω ότι τα βλήματα. 223 έχουν ανεπαρκη διατρηση για αγριογουρουνο,
Μαγκνουμ αγοράζουμε για αν απαγορευτούν τα μολυβδινα σκάγια.Εγώ καταθέτω την εμπειρία μου από βολές με αυτό το διαμέτρημα σε κυνήγι και ζημιά που προκαλεί στα 60-80 μέτρα.Το 308win που έχω είναι υπερβολικό για Λετονία.Η λάθος αγορά ήταν φυσικά το Ελληνικό αίμα του Ράμπο που αγοράζει magnum λειοκανα για να κυνηγάει τσίχλες με 30γρ.
*Ημιαυτόματο ήθελα να πω παραπάνω αν όμως συνηθίσεις το κινητό ουραίο δεν υπάρχει κανένα θέμα σε ανοιχτό κυνηγότοπο.