Με προλαβες!Αυτοί που κηδεύτηκαν "δημοσία δαπάνη" συνήθως έζησαν και "δημοσία δαπάνη" είπε κάποιος.
Δυστυχώς, δεν θυμάμαι ποιός το είπε.
Όσον αφορά τους πολιτικούς,πιστεύω πως ΝΑΙ!!Αυτοί που κηδεύτηκαν "δημοσία δαπάνη" συνήθως έζησαν και "δημοσία δαπάνη" είπε κάποιος.
Δυστυχώς, δεν θυμάμαι ποιός το είπε.
Ακούω ΠΟΛΥ συχνά το ''όλοι ΙΔΙΟΙ είναι!Ποιον να διαλέξεις;''.Και μου το λένε άνθρωποι από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα.Συνεπώς ο καθένας μένει εκεί που ήταν αφού ΄΄όλοι ίδιοι είναι''.Πάντως δυστυχώς το ''ίδιοι'' έχει κατ΄εμέ ΜΕΓΑΛΗ δόση αλήθειας:είδαμε πολλά κόμματα και ανθρώπους που μόλις εκλεγούν,''στ΄@ρχίδια τους'' η πατρίδα ΚΑΙ ο λαός!!Βολεύονται αυτοί και μετά πέρα βρέχει...Το θλιβερό με όλους αυτούς είναι που οι ψηφοφόροι τους ενώ γνωρίζουν τους ξανά ψηφίζουν, κατά τα άλλα είμαστε έξυπνος λαός, πατριώτες, υπερήφανοι, αξιοπρεπείς και άλλα πολλά
Ο καθένας δίνει το "στίγμα" του από πολύ νωρίς.Ακούω ΠΟΛΥ συχνά το ''όλοι ΙΔΙΟΙ είναι!Ποιον να διαλέξεις;''.Και μου το λένε άνθρωποι από ΟΛΟ το πολιτικό φάσμα.Συνεπώς ο καθένας μένει εκεί που ήταν αφού ΄΄όλοι ίδιοι είναι''.Πάντως δυστυχώς το ''ίδιοι'' έχει κατ΄εμέ ΜΕΓΑΛΗ δόση αλήθειας:είδαμε πολλά κόμματα και ανθρώπους που μόλις εκλεγούν,''στ΄@ρχίδια τους'' η πατρίδα ΚΑΙ ο λαός!!Βολεύονται αυτοί και μετά πέρα βρέχει...
Όχι,οι ''αγαπημένοι μας'' πολιτικοί και μάλιστα διαχρονικά...Ο Βασιλέας τέως των Ελλήνων απαγορεύει τα ραβδωτα στην Ελλάδα ????
Ξέρουν κάτι και το κάνουν ;Όχι,οι ''αγαπημένοι μας'' πολιτικοί και μάλιστα διαχρονικά...
Αυτοί υποτίθεται ότι τα ξέρουν όλα...Μήπως όμως υπαινίσσεσαι κάτι για λαϊκή επανάσταση εφόσον επιτρέπονταν μαζικά η κατοχή ραβδωτών όπλων;Ξέρουν κάτι και το κάνουν ;
Υπαινίσσομαι ; Δεν υπαινίσσομαι τίποτα . Οι ελεύθεροι λαοί κατέχουν (νόμιμα) όπλα .Αυτοί υποτίθεται ότι τα ξέρουν όλα...Μήπως όμως υπαινίσσεσαι κάτι για λαϊκή επανάσταση εφόσον επιτρέπονταν μαζικά η κατοχή ραβδωτών όπλων;
Ελπιζω να μην μας διαβάζουν στο υπουργείο προστασίας του πολιτικού . Συγνωμη του πολίτη.τα οποία είναι αποτελεσματικότερα των προσδοκιών τους).
Ακόμα και σε ανελεύθερα καθεστώτα επιτρέπεται το κυνήγι με όπλα:έχω ασθενείς Έλληνες της πρώην ΕΣΣΔ,όπου επιτρέπονταν κανονικά το κυνήγι!Επίσης ξέρω σίγουρα από τον πατέρα μου ότι όταν επεβλήθη η 21 Απριλίου στην αρχή και για λίγο μόνο καιρό με διαταγή είχαν μαζέψει τα λειόκαννα όπλα στην Αστυνομία,μέχρι να εδραιωθεί το νεοπαγές καθεστώς.Σύντομα όμως τα επέστρεψαν και το κυνήγι διεξάγονταν κανονικότατα σε όλη την Ελλάδα!!Υπαινίσσομαι ; Δεν υπαινίσσομαι τίποτα . Οι ελεύθεροι λαοί κατέχουν (νόμιμα) όπλα .
Το κατάλαβες?Ακόμα και σε ανελεύθερα καθεστώτα επιτρέπεται το κυνήγι με όπλα:έχω ασθενείς Έλληνες της πρώην ΕΣΣΔ,όπου επιτρέπονταν κανονικά το κυνήγι!Επίσης ξέρω σίγουρα από τον πατέρα μου ότι όταν επεβλήθη η 21 Απριλίου στην αρχή και για λίγο μόνο καιρό με διαταγή είχαν μαζέψει τα λειόκαννα όπλα στην Αστυνομία,μέχρι να εδραιωθεί το νεοπαγές καθεστώς.Σύντομα όμως τα επέστρεψαν και το κυνήγι διεξάγονταν κανονικότατα σε όλη την Ελλάδα!!
Το θυμόσαστε όμως το σφράγισμα των όπλων με την μολυβένια σφραγίδα ?Ακόμα και σε ανελεύθερα καθεστώτα επιτρέπεται το κυνήγι με όπλα:έχω ασθενείς Έλληνες της πρώην ΕΣΣΔ,όπου επιτρέπονταν κανονικά το κυνήγι!Επίσης ξέρω σίγουρα από τον πατέρα μου ότι όταν επεβλήθη η 21 Απριλίου στην αρχή και για λίγο μόνο καιρό με διαταγή είχαν μαζέψει τα λειόκαννα όπλα στην Αστυνομία,μέχρι να εδραιωθεί το νεοπαγές καθεστώς.Σύντομα όμως τα επέστρεψαν και το κυνήγι διεξάγονταν κανονικότατα σε όλη την Ελλάδα!!
Aν και ήμουν μικρός μεταδικτατορικά,το θυμάμαι.Αυτό κράτησε αρκετά χρόνια και ΜΕΤΑ την 21 Απριλίου και γίνονταν όταν ΕΛΗΓΕ το κυνήγι.Θυμάμαι τον πατέρα μου που πήγαινε το πλαγιόκαννό του.Ξαναλέω όμως ότι αυτό γίνονταν ΚΑΙ επί δημοκρατίας!!Το θυμόσαστε όμως το σφράγισμα των όπλων με την μολυβένια σφραγίδα ?
Σαν τι να καταλάβω;Ότι στην ΕΣΣΔ και στη Χούντα κυνηγούσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η ΝΔ μας ΕΚΟΨΕ το κυνήγι ΤΑΧΑ για τον κορωνοϊό;Το κατάλαβες?
Το θέμα συζήτησης είναι για το ραβδωτό στην Ελλάδα και όχι για τα κομματικά πιστεύω του κάθε ένα και για τις απαγορεύσεις παλιότερων ετων .Σαν τι να καταλάβω;Ότι στην ΕΣΣΔ και στη Χούντα κυνηγούσαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και η ΝΔ μας ΕΚΟΨΕ το κυνήγι ΤΑΧΑ για τον κορωνοϊό;