Ραβδωτό στο εξωτερικό, λειόκαννο στην Ελλάδα, γιατί;

Εδώ έθαψαν βασιλιά ως ιδιώτη και ραβδωτο θέλουμε.

πάσχουμε από σοβαρές φοβίες ως κυβέρνηση αλλά και ως κοινωνία.
Εφ' όσον δεχόμαστε να μας κυβερνούν σκουπίδια, αγύρτες, τσαρλατάνοι και κατακάθια του υπόκοσμου δεν μπορούμε να επικαλούμαστε δικαιώματα και ελευθερίες κανενός είδους.

Άς μην έχουμε αυταπάτες - μεγάλα παιδιά είμαστε πιά.

Δεν κάνουμε σαν κοινωνία τα αυτονόητα αλλά έχουμε και τους φόβους μας από πάνω.

Έχει ποτέ δει κανείς στη ζωή του Ρομά κυνηγο;

Όχι.

Όμως όλοι έχουν καραμπινες.

Και ένας άνθρωπος που το κυνήγι του επιβάλει ραβδωτο πέρνει κι αυτός το ίδιο που πέρνει ο Ρομά που δεν θα κυνηγήσει ποτέ.

Ανέκδοτο που έχει εκδοθεί.
Ποιο κυνήγι επιβάλει ραβδωτό και υπό ποιες προϋποθέσεις ;

Έχω αντιληφθεί οτι θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο... παρατηρώ οτι χώρες που εχουν αποβάλλει τις παιδικές ασθένειες έχουν μεγαλύτερη άνεση στην εμπορία όπλων αλλα ταυτόχρονα μηδενική ανοχή στο έγκλημα με χρήση όπλων και φυσικά η κοινωνία δεν αντιδρά με πράξεις βίας εναντίων των αρχών της τάξης...Είμαστε οτι αξίζουμε όλοι μας επάνω σε αυτό τον πλανήτη.
Το ελληνικό κράτος είναι παλαιόθεν φοβικό απέναντι στους πολίτες του και τα όπλα, απολύτως δικαιολογημένα, καθώς είναι επίσης ληστρικό και διεφθαρμένο βαθέως και από ιδρύσεως, πάσχει από παιδικές ασθενείες που θα αποβάλει στον τάφο του.
Κατά τα άλλα η απαγόρευση οπλοκατοχής ραβδωτού είναι εξίσου προβληματική με την άδεια οπλοκατοχής αποκλειστικά για θήρα ή την έγκριση/αδειοδότηση από τον τάδε διοικητή ΑΤ, ωσάν να έχει ικανότητες να κρίνει την καταλληλότητα του τάδε πολίτη να αποκτήσει ή όχι δικαννο/καραμπίνα και φυσίγγια.
Κρατώ ποπκορν αναμένοντας πως θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος.

Το ελληνικό κράτος είναι παλαιόθεν φοβικό απέναντι στους πολίτες του και τα όπλα, απολύτως δικαιολογημένα, καθώς είναι επίσης ληστρικό και διεφθαρμένο βαθέως και από ιδρύσεως, πάσχει από παιδικές ασθενείες που θα αποβάλει στον τάφο του.
Κατά τα άλλα η απαγόρευση οπλοκατοχής ραβδωτού είναι εξίσου προβληματική με την άδεια οπλοκατοχής αποκλειστικά για θήρα ή την έγκριση/αδειοδότηση από τον τάδε διοικητή ΑΤ, ωσάν να έχει ικανότητες να κρίνει την καταλληλότητα του τάδε πολίτη να αποκτήσει ή όχι δικαννο/καραμπίνα και φυσίγγια.
Κρατώ ποπκορν αναμένοντας πως θα εφαρμοστεί ο νέος νόμος.
1674229953035.gif

Όχι.

Και ένας άνθρωπος που το κυνήγι του επιβάλει ραβδωτο πέρνει κι αυτός το ίδιο που πέρνει ο Ρομά που δεν θα κυνηγήσει ποτέ.

Στέλιο έχω γνωρίσει Ρομά κυνηγό και ήταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κοινωνικός κλπ. Μάλιστα η παρέα του ήταν μπαλαμοι λαγοκυνηγοι ( έτσι δε μας λένε;Να ευθυμησουμε και λίγο :p). Α και φορούσε και γυαλιά μυωπιας ε!

Στέλιο έχω γνωρίσει Ρομά κυνηγό και ήταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, κοινωνικός κλπ. Μάλιστα η παρέα του ήταν μπαλαμοι λαγοκυνηγοι ( έτσι δε μας λένε;Να ευθυμησουμε και λίγο :p). Α και φορούσε και γυαλιά μυωπιας ε!
Για ξεκαρφωμα τα φόραγε

Η εξαίρεση του κανόνα , πάμε παρακάτω .

Έτσι ακριβώς Γιώργο. Ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφονται ένα σωρό αρλουμπες. Έγραφε ο άλλος πολιτικό σχόλιο, " μου.α έχω πέντε χιλιάδες μονόβολα να σας ρίξω". (Καμία σχέση με το κυνήγι ο άνθρωπος, αλλά εδώ ο κάθε πικραμένος μπορεί να αγοράσει μια καραμπίνα). Δηλαδή εσύ αν ήσουν σοβαρός πολιτικός ή ανώτατος αξιωματικός της αστυνομίας, τι θα σκεφτοσουν διαβάζοντας τέτοιες χαζομάρες; Να του δώσεις και ένα ραβδωτό; Εγώ δε σου λέω ότι θα το έκανε ποτέ πράξη. Όταν βγαίνουν ακόμα και πολιτικοί να υποστηρίξουν τρομοκράτες που έκαναν " ένοπλες απαλλοτριώσεις" ή και δολοφονίες με " πολιτικό κίνητρο"; Έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν και όσο δεν κάθεται στο " σκαμνί" ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ όποιος γράφει ή υποστηρίζει τέτοιες βλακείες, φως οι σοβαροί άνθρωποι δεν θα δουν ποτέ όσο αφορά την οπλοκατοχή για κυνήγι ή αθλητισμό.

Όχι.

Εσυ φιλε είναι σαν να είδες ιπτάμενο δράκο που πετάει φωτιές.

Αυτα να τα αφήσουμε για αυτούς τους κουτοφραγκους που δεν ξέρουν και κυνηγούν από σκάλες επάνω και σε ελεγχόμενα εδάφη …. 🙂
Έτσι. Βολές μονο πάνω από φυλαχτρα με κατάληξη το καθαρό έδαφος. Το θέλουμε αυτό; Με αυτόν τον τρόπο κυνηγιού δεν μπορούν να γίνουν νούμερα όμως... Γίνεται επιλογή του ζώου που θα χτυπηθεί κλπ. Είναι μεγάλη κουβέντα.

Έτσι. Βολές μονο πάνω από φυλαχτρα με κατάληξη το καθαρό έδαφος. Το θέλουμε αυτό; Με αυτόν τον τρόπο κυνηγιού δεν μπορούν να γίνουν νούμερα όμως... Γίνεται επιλογή του ζώου που θα χτυπηθεί κλπ. Είναι μεγάλη κουβέντα.
Εγώ βλέπω στη σελίδα της ata τους δίπλα και κυνηγούν μια χαρά με ραβδωτο.

Τώρα γιατί μπορούν αυτοί και ο Έλληνας Όχι δεν το καταλαβαίνω.

Μήπως είναι καλύτεροι;
Μήπως είναι πιο φιλήσυχοι;
Μήπως είναι πιο προσεχτικοι;

Όχι βέβαια.
Απλώς παράγουν όπλα.
Αυτο ειναι όλο.

Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς και ιδιαιτερα τις τελευταίες μέρες … δεν τα χωράει ο νους … ότι νάνε και το υπουργείο με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο μαζεύει… σκοπευτικό όπλο για τα πιατάκια ; Ααα αν το δηλώνεις λέει σκοπευτικό δεν παει κυνήγι … ακομα και εμείς οι ίδιοι τα αναφέρουμε ως κυνηγετικά και πολεμικά… πλήρης αμορφωσιά ! Ο άλλος ζήταγε 50αρι αν θα ανοίξουν για σκοπευτήριο , ο άλλος λέει θέλω ραβδωτό στο κυνήγι ( ναι αυτό που την στέλνει για πλάκα στο χιλιόμετρο και ποιον πάρει ο χάρος … αλλά δεν γαμ..ται το απωθημένο του Βαλκάνιου ρινγκο να βγάλω απο μέσα μου και όλα καλά ) Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τι θηράματα σε τι χώρο κυνηγάμε , μετά ορίζουμε τα όπλα αυτά που είναι κατάλληλα να καταβάλουν το γρηγορότερο το θήραμα , κτλ κτλ κτλ … Εδώ μέσα σε αυτή τη σελίδα/φόρουμ έχουν υπάρχει συνάδελφοι ( μακριά από εμένα ) οι οποίοι χλεύαζαν τις διαφορετικές τεχνικές κυνηγιού με ύφος καφενειαρχη… νέοι άνθρωποι , νέοι κυνηγοί που αντί να ανοίξουν τους ορίζοντες τους κυνηγετικά το μόνο που έμαθαν είναι να χλευάζουν με ύφος καφενείου οποίους δεν συμφωνούν με την δίκη τους κοσμοθεωρία ….ποιο ραβδωτό , ποιο Λειοκκανο , ποια διαχείρηση ; ….Ας μας φωτίσει ο Θεός … ειλικρινά …

Εγώ βλέπω στη σελίδα της ata τους δίπλα και κυνηγούν μια χαρά με ραβδωτο.

Τώρα γιατί μπορούν αυτοί και ο Έλληνας Όχι δεν το καταλαβαίνω.

Μήπως είναι καλύτεροι;
Μήπως είναι πιο φιλήσυχοι;
Μήπως είναι πιο προσεχτικοι;

Όχι βέβαια.
Απλώς παράγουν όπλα.
Αυτο ειναι όλο.
Τι δουλειά έχει η Τουρκία και η κάθε Τουρκία με την Ελλάδα μας και το κυνήγι ; Οποτε μας βολεύει αναφέρουμε την Ευρώπη , οποτε μας βολεύει την Τουρκία κτλ κτλ κτλ πάντα με περίσσια κοπτοραπτική για να ζητήσουμε αυτό που θελουμε και ξεχνώντας πάντα και εσκεμμένα να αναφέρουμε και τις υποχρεώσεις όλων αυτών που αναφέρουμε ως παράδειγμα .. είπαμε η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος , τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους δικά μας και αυτά…. Δεν παει !

Τι δουλειά έχει η Τουρκία και η κάθε Τουρκία με την Ελλάδα μας και το κυνήγι ; Οποτε μας βολεύει αναφέρουμε την Ευρώπη , οποτε μας βολεύει την Τουρκία κτλ κτλ κτλ πάντα με περίσσια κοπτοραπτική για να ζητήσουμε αυτό που θελουμε και ξεχνώντας πάντα και εσκεμμένα να αναφέρουμε και τις υποχρεώσεις όλων αυτών που αναφέρουμε ως παράδειγμα .. είπαμε η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος , τα δικά μας δικά μας και τα δικά τους δικά μας και αυτά…. Δεν παει !
Ρε φίλε ηρέμησε λίγο.
Λες και μιλάει ο Ιησούς κάνεις.

Είπα εγώ να μην γίνουν όλα όσα πρέπει ώστε να κρατάει κάποιος ραβδωτο;

ας γίνουν όλα όσα πρέπει.

Το ότι πάει ένα χλμ η σφαίρα δε λέει τίποτα αν αυτός που το κρατάει έχει εκπαιδευτεί.

Με την εκπαίδευση που έχουμε πρέπει να μας πάρουνε και τα λειοκανα πίσω.

Άλλο το ενα θεμα και άλλο αν έχει εφαρμογή στην Ελλάδα το ραβδωτο.

Φυσικά και εχει.

Ρε φίλε ηρέμησε λίγο.
Λες και μιλάει ο Ιησούς κάνεις.

Είπα εγώ να μην γίνουν όλα όσα πρέπει ώστε να κρατάει κάποιος ραβδωτο;

ας γίνουν όλα όσα πρέπει.

Το ότι πάει ένα χλμ η σφαίρα δε λέει τίποτα αν αυτός που το κρατάει έχει εκπαιδευτεί.

Με την εκπαίδευση που έχουμε πρέπει να μας πάρουνε και τα λειοκανα πίσω.

Άλλο το ενα θεμα και άλλο αν έχει εφαρμογή στην Ελλάδα το ραβδωτο.

Φυσικά και εχει.
Πρώτα μάζεψε σε παρακαλώ το σχόλιο για τον Ιησού ..ανεπίτρεπτο και άστοχο .
Τώρα για το θέμα εκπαίδευσης , πως περιμένεις κάποιος που τα έχει μάθει λιγάκι στραβά ( να το θέσω όμορφα) να του αλλάξεις μυαλά στα «γεράματα» ;

Πρώτα μάζεψε σε παρακαλώ το σχόλιο για τον Ιησού ..ανεπίτρεπτο και άστοχο .
Τώρα για το θέμα εκπαίδευσης , πως περιμένεις κάποιος που τα έχει μάθει λιγάκι στραβά ( να το θέσω όμορφα) να του αλλάξεις μυαλά στα «γεράματα» ;
Δεν μαζεύω τίποτα διότι το λέω χιουμοριστικά και όχι με κακία

Εγώ πιστεύω ότι όλα αλλάζουν...Όταν υπάρχει θελήση.

Εσύ πίστευε αυτό που θέλεις και το ποιος έχει δίκιο θα φανεί στην πορεία.

Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.

Χαλαρώστε λιγο με τα ραβδωτά!
Και αποφύγετε εκφράσεις που μπορούν να πειράξουν τον συνάδελφο.
Επίσης, σε συζήτηση που είχα για τα ραυδωτα με έναν 'παράγοντα' μου είπε ότι αν ποτε επιτραπεί το ραβδωτο για κυνήγι στην Ελλάδα, θα είναι και το τέλος του ελευθερου κυνηγίου.

Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς και ιδιαιτερα τις τελευταίες μέρες … δεν τα χωράει ο νους … ότι νάνε και το υπουργείο με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο μαζεύει… σκοπευτικό όπλο για τα πιατάκια ; Ααα αν το δηλώνεις λέει σκοπευτικό δεν παει κυνήγι … ακομα και εμείς οι ίδιοι τα αναφέρουμε ως κυνηγετικά και πολεμικά… πλήρης αμορφωσιά ! Ο άλλος ζήταγε 50αρι αν θα ανοίξουν για σκοπευτήριο , ο άλλος λέει θέλω ραβδωτό στο κυνήγι ( ναι αυτό που την στέλνει για πλάκα στο χιλιόμετρο και ποιον πάρει ο χάρος … αλλά δεν γαμ..ται το απωθημένο του Βαλκάνιου ρινγκο να βγάλω απο μέσα μου και όλα καλά ) Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τι θηράματα σε τι χώρο κυνηγάμε , μετά ορίζουμε τα όπλα αυτά που είναι κατάλληλα να καταβάλουν το γρηγορότερο το θήραμα , κτλ κτλ κτλ … Εδώ μέσα σε αυτή τη σελίδα/φόρουμ έχουν υπάρχει συνάδελφοι ( μακριά από εμένα ) οι οποίοι χλεύαζαν τις διαφορετικές τεχνικές κυνηγιού με ύφος καφενειαρχη… νέοι άνθρωποι , νέοι κυνηγοί που αντί να ανοίξουν τους ορίζοντες τους κυνηγετικά το μόνο που έμαθαν είναι να χλευάζουν με ύφος καφενείου οποίους δεν συμφωνούν με την δίκη τους κοσμοθεωρία ….ποιο ραβδωτό , ποιο Λειοκκανο , ποια διαχείρηση ; ….Ας μας φωτίσει ο Θεός … ειλικρινά …
Ζεις σε άλλο καφενείο , και έρχεσαι για καφέ σε τούτο. Τι σε εκπλήσσει ;

Back