Έχω φρίξει με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς και ιδιαιτερα τις τελευταίες μέρες … δεν τα χωράει ο νους … ότι νάνε και το υπουργείο με το ένα χέρι δίνει και με το άλλο μαζεύει… σκοπευτικό όπλο για τα πιατάκια ; Ααα αν το δηλώνεις λέει σκοπευτικό δεν παει κυνήγι … ακομα και εμείς οι ίδιοι τα αναφέρουμε ως κυνηγετικά και πολεμικά… πλήρης αμορφωσιά ! Ο άλλος ζήταγε 50αρι αν θα ανοίξουν για σκοπευτήριο , ο άλλος λέει θέλω ραβδωτό στο κυνήγι ( ναι αυτό που την στέλνει για πλάκα στο χιλιόμετρο και ποιον πάρει ο χάρος … αλλά δεν γαμ..ται το απωθημένο του Βαλκάνιου ρινγκο να βγάλω απο μέσα μου και όλα καλά ) Πρώτα ξεκαθαρίζουμε τι θηράματα σε τι χώρο κυνηγάμε , μετά ορίζουμε τα όπλα αυτά που είναι κατάλληλα να καταβάλουν το γρηγορότερο το θήραμα , κτλ κτλ κτλ … Εδώ μέσα σε αυτή τη σελίδα/φόρουμ έχουν υπάρχει συνάδελφοι ( μακριά από εμένα ) οι οποίοι χλεύαζαν τις διαφορετικές τεχνικές κυνηγιού με ύφος καφενειαρχη… νέοι άνθρωποι , νέοι κυνηγοί που αντί να ανοίξουν τους ορίζοντες τους κυνηγετικά το μόνο που έμαθαν είναι να χλευάζουν με ύφος καφενείου οποίους δεν συμφωνούν με την δίκη τους κοσμοθεωρία ….ποιο ραβδωτό , ποιο Λειοκκανο , ποια διαχείρηση ; ….Ας μας φωτίσει ο Θεός … ειλικρινά …