Με θλίβει η κατάντια .. δεν υπάρχει κάτι να με εκπλήξει . Άντε καληνύχτα .Ζεις σε άλλο καφενείο , και έρχεσαι για καφέ σε τούτο. Τι σε εκπλήσσει ;
Με θλίβει η κατάντια .. δεν υπάρχει κάτι να με εκπλήξει . Άντε καληνύχτα .Ζεις σε άλλο καφενείο , και έρχεσαι για καφέ σε τούτο. Τι σε εκπλήσσει ;
Χιούμορ με τον Ιησού Χριστο δεν κάνουμε .. ατυχές το χιούμορ σου . Για τα υπόλοιπα θα δείξει . Όσο ζω ελπίζω .Δεν μαζεύω τίποτα διότι το λέω χιουμοριστικά και όχι με κακία
Εγώ πιστεύω ότι όλα αλλάζουν...Όταν υπάρχει θελήση.
Εσύ πίστευε αυτό που θέλεις και το ποιος έχει δίκιο θα φανεί στην πορεία.
Αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει.
Συνάδελφε χιουμοριστική είναι η σύγκριση που έκανα εσένα με τον Ιησού διότι αυτά που λες πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ευαγγέλιο.Χιούμορ με τον Ιησού Χριστο δεν κάνουμε .. ατυχές το χιούμορ σου . Για τα υπόλοιπα θα δείξει . Όσο ζω ελπίζω .
Συνάδελφε χιουμοριστική είναι η σύγκριση που έκανα εσένα με τον Ιησού διότι αυτά που λες πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι ευαγγέλιο.
Το κακό αυτό χιούμορ πήγαινε σε εσένα οχι στο Χριστό.
Άκου τι γίνεται...καταλαβαίνω πως δεν είσαι κακοπροαίρετος σε αυτά που λες αλλά δεν γίνεται εσύ να μπορείς να μάθεις και όλοι οι άλλοι όχι.
Δεν γίνεται εσύ να ξέρεις τι και που κάνει ένα ραβδωτο και όλοι οι άλλοι Έλληνες Όχι.
Εάν ξέρεις εσύ θα μάθουν και οι άλλοι.
Εάν πάλι εσύ δεν ξέρεις και δεν το θέλεις αν επιτραπεί μην πάρεις.
Εγώ πιστεύω ότι ο κόσμος πάει μπροστά και κάποια στιγμή θα επιτραπεί κι εδώ.
Βλέπω βιντεάκι με ραβδωτο και Διόπτρα και καταλαβαίνω πόσο πιο ασφαλές είναι απ το να ρίχνει ο άλλος μονοβολο όπου να ναι.
Και ο λόγος που δεν το επιτρέπουν είναι για τρομοκρατικές ενέργειες και όχι για τα του κυνηγιού.
Για τα του κυνηγιου υπάρχει τρόπος εκπαιδεύσης.
Και αν οι παλιοί δεν τα πάνε καλά γιατί έμαθαν στραβά η δεν τα πάνε καλά με το σχολείο να τα δίνουν σε νέους που θα κάνουν σεμινάρια.
Εντελώς φιλικά σου μιλάω και μην με παρεξηγείς.
Είναι γνωστό πως μπορεί να εκφραστώ λάθος αλλά ούτε εγώ είμαι κακοπροαίρετος για καιρο εδώ μέσα.
Όπως το έγραψες Στέλιο. Απλώς παράγουν όπλα. Όσα βίντεο και να έχω δει από τους γείτονες, η ικανότητα χειρισμού πιστολιού ή τυφεκίου αποτελεσματικά και με ασφάλεια είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Πόσο χαμηλό; Τόσο που κανονικά δεν θα έπρεπε να κρατάνε όπλο γενικά.Εγώ βλέπω στη σελίδα της ata τους δίπλα και κυνηγούν μια χαρά με ραβδωτο.
Τώρα γιατί μπορούν αυτοί και ο Έλληνας Όχι δεν το καταλαβαίνω.
Μήπως είναι καλύτεροι;
Μήπως είναι πιο φιλήσυχοι;
Μήπως είναι πιο προσεχτικοι;
Όχι βέβαια.
Απλώς παράγουν όπλα.
Αυτο ειναι όλο.
Και σαν τι θα πρεπε να θαφτει,ως μεγα ευεργετης???Εδώ έθαψαν βασιλιά ως ιδιώτη και ραβδωτο θέλουμε.
πάσχουμε από σοβαρές φοβίες ως κυβέρνηση αλλά και ως κοινωνία.
Τσιλιαδορος θα ηταν...Για ξεκαρφωμα τα φόραγε
Με τον βουδα, μπορουμε να κανουμε???Χιούμορ με τον Ιησού Χριστο δεν κάνουμε .. ατυχές το χιούμορ σου . Για τα υπόλοιπα θα δείξει . Όσο ζω ελπίζω .
Το εντελώς αντίθετο - με όλα αυτά που έχει "προσφέρει" στη χώρα και τον λαό της ο αποθανών και όλοι οι πρόγονοί του (σαν από έξωθεν διορισμένοι κυβερνήτες της χώρας) δεν έπρεπε κάν να μολύνει τα βασανισμένα, ποτισμένα με αίμα και ιερά χώματα αυτής της δύσμοιρης πατρίδας.Και σαν τι θα πρεπε να θαφτει,ως μεγα ευεργετης???
Δεν ειρωνευομαι, αλλο κανω....
Μαζί σουΔεν ειρωνευομαι, αλλο κανω....
Έχουν ένα 22αρι ημιαυτόματο της ντερια πάντως «πολλά υποσχόμενο» σαν εμφάνιση .Όπως το έγραψες Στέλιο. Απλώς παράγουν όπλα. Όσα βίντεο και να έχω δει από τους γείτονες, η ικανότητα χειρισμού πιστολιού ή τυφεκίου αποτελεσματικά και με ασφάλεια είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Πόσο χαμηλό; Τόσο που κανονικά δεν θα έπρεπε να κρατάνε όπλο γενικά.
Δεν έχεις καθόλου άδικο! Δεν ξέρω τι άλλαξαν οι γείτονες στο τσιφλίκι τους, αλλά τα Ντέρυα μετά το 2020+, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τα όπλα πχ του '10-'15, που ήταν σαν ξεχαρβαλωμένες κι επικίνδυνες κουδουνίστρες! Τα έχω σε υπόληψη...Έχουν ένα 22αρι ημιαυτόματο της ντερια πάντως «πολλά υποσχόμενο» σαν εμφάνιση .
Αυτό που είχες πάρει εσύ τι ήταν; Θύμησέ μου ...Δεν έχεις καθόλου άδικο! Δεν ξέρω τι άλλαξαν οι γείτονες στο τσιφλίκι τους, αλλά τα Ντέρυα μετά το 2020+, δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με τα όπλα πχ του '10-'15, που ήταν σαν ξεχαρβαλωμένες κι επικίνδυνες κουδουνίστρες! Τα έχω σε υπόληψη...
Derya Lion IPSC ... έχει παίξει αισίως 12000 φυσιγγια Λεωνίδα και παει τρένο - ούτε που το φανταζόμουν τότες... μόνο ελατήριο κ φολοουερ αποθήκης έχω αλλάξει για να παίρνει +1 φυσέκι...Αυτό που είχες πάρει εσύ τι ήταν; Θύμησέ μου ...
Καλά θυμόμουνDerya Lion IPSC ... έχει παίξει αισίως 12000 φυσιγγια Λεωνίδα και παει τρένο - ούτε που το φανταζόμουν τότες... μόνο ελατήριο κ φολοουερ αποθήκης έχω αλλάξει για να παίρνει +1 φυσέκι...
α πήρα και μια mk12 φετος αλλά ειναι στο στρώσιμο
Φυσικά ελπίζω να συμφωνείς ότι και ο Σημίτης αλλά και ΟΛΟΙ οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί μετά τα μηνημόνια θα πρέπει όταν πεθάνουν να ΜΗΝ ταφούν στην Ελλάδα,λόγω των δεινών που προκάλεσαν και προκαλούν στο Λαό μας...Το εντελώς αντίθετο - με όλα αυτά που έχει "προσφέρει" στη χώρα και τον λαό της ο αποθανών και όλοι οι πρόγονοί του (σαν από έξωθεν διορισμένοι κυβερνήτες της χώρας) δεν έπρεπε κάν να μολύνει τα βασανισμένα, ποτισμένα με αίμα και ιερά χώματα αυτής της δύσμοιρης πατρίδας.
Σαφώς.Φυσικά ελπίζω να συμφωνείς ότι και ο Σημίτης αλλά και ΟΛΟΙ οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί μετά τα μηνημόνια θα πρέπει όταν πεθάνουν να ΜΗΝ ταφούν στην Ελλάδα,λόγω των δεινών που προκάλεσαν και προκαλούν στο Λαό μας...