Καλημερα γερονταΑυτά της μέσης ρε παιδιά,με λίγο φόρτωμα φτάνουν στα γόνατα!
Έχουν σωσιβιο οι Έλληνες;;Καλημερα γεροντα
Της μεσης δεν θελουν να χουμε ´´ψωμακιά´´
Οταν εχουμε ψωμακια-σωσιβιο τα βαζουμε πανω απο αυτο και στα πρωτα 100 μετρα αρχιζουν να πεφτουν
Οταν δεν εχεις πιανουμ σωστα στους μυες της μεσης και κρατανε
Την ζωνη αυτη (και την φυσιγγιοθηκη το ιδιο)την ειχα παροπλισει πολλα χρονια που ειχα περισσοτερο βαρος για αυτο το λογο
Μετα που ηρθα στα σωστα κιλα δεν ειχα θεμα
Ο σκοπος ειναι να μην φορας καθολου τιραντες
Να μην πιανει καθολου ο αυχενας βαρος και να μην σε χαλαει το βαρος που κρατα η τιταντα ως προς την επωμιση
Ολοι μας Ελληνες και μη εχουμε σωσιβιοΈχουν σωσιβιο οι Έλληνες;;
Θα βελαξειςView attachment 85810Καλησπερα παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο τσάντα χιαστί για κυνήγι πέρδικας να μου πείτε αν αξίζει και αν υπάρχει πιάσιμο η πόνος στον αυχένα??
Ούτε καν.....View attachment 85810Καλησπερα παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο τσάντα χιαστί για κυνήγι πέρδικας να μου πείτε αν αξίζει και αν υπάρχει πιάσιμο η πόνος στον αυχένα??
Λες?Θα βελαξεις
Για περδικα δεν βολευει με τιποτα .Κουβαλας νερο ,και διαφορα αλλα που χρειαζωντε .View attachment 85810Καλησπερα παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο τσάντα χιαστί για κυνήγι πέρδικας να μου πείτε αν αξίζει και αν υπάρχει πιάσιμο η πόνος στον αυχένα??
Μόνο σακίδιο πλάτης ή γιλέκο.View attachment 85810Καλησπερα παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο τσάντα χιαστί για κυνήγι πέρδικας να μου πείτε αν αξίζει και αν υπάρχει πιάσιμο η πόνος στον αυχένα??
Κάτι τέτοιες πλαστικές και σχεδόν ψεύτικες έχει φτιάξει ο Λαναράς και τις πουλάει μέσω του Φάντομ.View attachment 85810Καλησπερα παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι παρόμοιο τσάντα χιαστί για κυνήγι πέρδικας να μου πείτε αν αξίζει και αν υπάρχει πιάσιμο η πόνος στον αυχένα??
Σακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!Μόνο σακίδιο πλάτης ή γιλέκο.
Σακίδιο μέσης τότεΣακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Σιδερένιος.Δεν το γνώριζα.Σακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Να σαι καλά φίλε μου!!Σιδερένιος.Δεν το γνώριζα.