Kinigos
Moderator
Σακίδιο μέσης και παντελόνι συγουρα όσο για cal 20 δύσκολο!!!Σακίδιο μέσης τότε
Παντελόνι με αρκετές τσέπες
Και οπλακι cal20
Σακίδιο μέσης και παντελόνι συγουρα όσο για cal 20 δύσκολο!!!Σακίδιο μέσης τότε
Παντελόνι με αρκετές τσέπες
Και οπλακι cal20
Είναι γλυκά τα μικρά και σωτηρία για την μέση και τον αυχέναΣακίδιο μέσης και παντελόνι συγουρα όσο για cal 20 δύσκολο!!!
Σιδερένιος ΠαναγιώτηΣακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Είμαι σίγουρος για αυτό φίλε μου απλά δεν μπορώ να κυνηγησω εγώ με τέτοιο όπλο!!Είναι γλυκά τα μικρά και σωτηρία για την μέση και τον αυχένα
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Σιδερένιος Παναγιώτη
Ο γιατρός,τί σου είπε;Να σαι καλά φίλε μου!!
Ούτε καν!!Μαγκνουμακιας ταγμένος
Ο γιατρός τι να πει προσοχή λέει και όχι πολλά βαρύ γίνονται αυτά τα πράγματα που λέειΟ γιατρός,τί σου είπε;
Πέραν της πλάκας προσοχή να έχεις την υγεία σουΟ γιατρός τι να πει προσοχή λέει και όχι πολλά βαρύ γίνονται αυτά τα πράγματα που λέει
Αυτό πάνω απο όλα η υγεία μαςΠέραν της πλάκας προσοχή να έχεις την υγεία σου
Περαστικά να είναι και όλα θα φτιάξουν.Ο γιατρός τι να πει προσοχή λέει και όχι πολλά βαρύ γίνονται αυτά τα πράγματα που λέει
Σιδερένιος Παναγιώτη, γέρος και δυνατός να είσαι!!!Σακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Περαστικά φίλε μου.Σακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Σιδερένιος φίλε μέσα από την καρδιά μουΣακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Δεν πειράζει ο Αύγουστος είναι κοντά, περαστικάΣακίδιο και γιλέκο τέλος από φέτος για εμένα φίλε μου μετά από το χειρουργείο στην μέση!
Γιατι ειδος κυνηγιου;Επιχείρηση κυνηγετικό σακίδιο ,η βάση είναι σακίδιο 10 λίτρων που υπήρχε της tuff mens gear να προστεθούν κάποιες θήκες με σύστημα molle,View attachment 88256 για να είναι ελεύθερος ο κεντρικός χώρος για 2 κουτιά φυσιγγια και ίσως κάποιο κολατσιό εκεί η σε επιπλέον θήκη. Συνεχίζεται...
Από εκεί πάρθηκαν από 2-5€ ίδια ποιότητα κορντουρα,η φυσιγγιοθηκηειναι για μονοβολα- δράμια.Γιατι ειδος κυνηγιου;
Θα φορας και φυσιγγιοθηκη μαζι με το σακκιδιο;
Ρωτω γιατι υπαρχει και αυτο στην περιπτωση που δεν εχεις φυσιγγιοθηκη και θα σε βοηθησει στο στησιμο
https://share.temu.com/tKEwUUjDLZA