Εγώ τέτοιο σακίδιο έχω όντως πολύ καλό για τα λεφτά του και ανθεκτικό!!!Πολύ καλές τσάντες για μεταφορά του εξοπλισμού είναι και οι επιχειρησιακες της mil-tec.μεγαλης αντοχής και ως ένα βαθμό αδιάβροχες.
View attachment 91419
Εγώ τέτοιο σακίδιο έχω όντως πολύ καλό για τα λεφτά του και ανθεκτικό!!!Πολύ καλές τσάντες για μεταφορά του εξοπλισμού είναι και οι επιχειρησιακες της mil-tec.μεγαλης αντοχής και ως ένα βαθμό αδιάβροχες.
View attachment 91419
Έχω πάρει 3 τέτοια.Ενα για την δουλειά.Ενα για το ψάρεμα και ένα για το κυνήγι.Των 36 λίτρων.Μεγαλα φερμουάρ χοντροι ιμάντες,χοντρό ύφασμα.Ειναι φοβερή τσάντα και φθηνή.Μιλαω αποκλειστικά για της mil tec που έχω.Υπαρχουν και της Tac maven που έχουν άτομα στην δουλειά και είναι και αυτές πολύ καλές.Εγώ τέτοιο σακίδιο έχω όντως πολύ καλό για τα λεφτά του και ανθεκτικό!!!
Πήρα πρόσφατα το Tac Maven Assault Pack 51lt (αμφιβάλω αν χωράει 51 λίτρα διότι σε μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο με της Mil Tec των 36 λίτρων). Από ποιότητα κατασκευής θα έλεγα ότι είναι ισάξια. Η μόνος λόγος που με έκανε να πάω στο Tac Maven έναντι του λίγο φθηνότερου Mil Tec είναι ότι διαθέτει και ιμάντα στήθους που προσφέρει ακόμα καλύτερη συγκράτηση και εφαρμογή στο σώμα ειδικά όταν είναι καλά φορτωμένο.Έχω πάρει 3 τέτοια.Ενα για την δουλειά.Ενα για το ψάρεμα και ένα για το κυνήγι.Των 36 λίτρων.Μεγαλα φερμουάρ χοντροι ιμάντες,χοντρό ύφασμα.Ειναι φοβερή τσάντα και φθηνή.Μιλαω αποκλειστικά για της mil tec που έχω.Υπαρχουν και της Tac maven που έχουν άτομα στην δουλειά και είναι και αυτές πολύ καλές.
Έχει στήθους εμένα η mil tec και στην μέση.Τελος πάντων.Ειναι καλά προϊόντα και σε χαμηλή τιμηΠήρα πρόσφατα το Tac Maven Assault Pack 51lt (αμφιβάλω αν χωράει 51 λίτρα διότι σε μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο με της Mil Tec των 36 λίτρων). Από ποιότητα κατασκευής θα έλεγα ότι είναι ισάξια. Η μόνος λόγος που με έκανε να πάω στο Tac Maven έναντι του λίγο φθηνότερου Mil Tec είναι ότι διαθέτει και ιμάντα στήθους που προσφέρει ακόμα καλύτερη συγκράτηση και εφαρμογή στο σώμα ειδικά όταν είναι καλά φορτωμένο.
View attachment 91422View attachment 91423
Όσες είδα δεν είχε καμία. Ίσως μόνο αυτές με τη διχρωμία όπως η δική σου να έχουν.Έχει στήθους εμένα η mil tec και στην μέση.Τελος πάντων.Ειναι καλά προϊόντα και σε χαμηλή τιμη
Έχω ίδια μαύρη της survivors....... με ιμάντα στήθους και μέσης.....η ίδια τσάντα ράβεται στην Κίνα και απλά αλλάζει το ταμπελακι.....την έχω δύο χρόνια τώρα....αν και την έχω φορτωμένη αρκετά.....οι ραφές στους ώμους θέλουν μια ενίσχυση.... ήδη μια φορά το έκανα. Για πολύωρη πεζοπορία δεν είναι και ότι καλύτερο.... αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαράΠήρα πρόσφατα το Tac Maven Assault Pack 51lt (αμφιβάλω αν χωράει 51 λίτρα διότι σε μέγεθος είναι σχεδόν ίδιο με της Mil Tec των 36 λίτρων). Από ποιότητα κατασκευής θα έλεγα ότι είναι ισάξια. Η μόνος λόγος που με έκανε να πάω στο Tac Maven έναντι του λίγο φθηνότερου Mil Tec είναι ότι διαθέτει και ιμάντα στήθους που προσφέρει ακόμα καλύτερη συγκράτηση και εφαρμογή στο σώμα ειδικά όταν είναι καλά φορτωμένο.
View attachment 91422View attachment 91423
Η πλάτη είναι αρκετά χοντρή με μαξιλάρι.Οτι και να βάζεις μέσα δεν νιώθεις στην πλάτη κάτι.Αν την έχεις τέρμα γεμάτη εννοείται δεν είναι για πολύ ώρα.Πρεπει να έχεις αρκετά γυμνασμενο κορμοΈχω ίδια μαύρη της survivors....... με ιμάντα στήθους και μέσης.....η ίδια τσάντα ράβεται στην Κίνα και απλά αλλάζει το ταμπελακι.....την έχω δύο χρόνια τώρα....αν και την έχω φορτωμένη αρκετά.....οι ραφές στους ώμους θέλουν μια ενίσχυση.... ήδη μια φορά το έκανα. Για πολύωρη πεζοπορία δεν είναι και ότι καλύτερο.... αλλά για τα λεφτά τους είναι μια χαρά
Έχω την ίδια ξέρω τι λες......αν όμως το συγκρίνεις με ένα άλλο ποιοτικό σακίδιο που έχω της osprey..... είναι η μέρα με τη νύχτα....Η πλάτη είναι αρκετά χοντρή με μαξιλάρι.Οτι και να βάζεις μέσα δεν νιώθεις στην πλάτη κάτι.Αν την έχεις τέρμα γεμάτη εννοείται δεν είναι για πολύ ώρα.Πρεπει να έχεις αρκετά γυμνασμενο κορμο
Για σάκο θηραμάτων μπορείς να πάρεις ένα διχτυ για ψώνια και το προσαρμόσεις στο σακίδιο .Εχω πάρει ενα σακίδιο της miltec, αλλά δε με βόλεψε κι ετσι χρησιμοποιώ το κλασσικό φάκελο με το διχτάκι. Δεν βόλεψε γιατί, δεν έχει σάκο θηραμάτων, τα φυσίγγια πρέπει να τα χεις μεσα στα κουτιά και το κυριοτερο έχει χοντρούς ιμάντες που ξεχνάς επώμιση όταν περπατάς και σου πεταχτεί τίποτα.
Ωραία ιδέα!Για σάκο θηραμάτων μπορείς να πάρεις ένα διχτυ για ψώνια και το προσαρμόσεις στο σακίδιο .View attachment 91426
Κι εγώ μια mil tec έχω 25L ,5-6 χρονια χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Είναι όντως πολύ εργονομικές με πολλές επιλογές για να έχεις τακτοποιημένα τα πράγματα σου. Το αρνητικό είναι οι χοντροί ιμάντες με αφρώδες υλικό και είναι σχεδόν απαγορευτική η επωμιση. Το έχω μόνο για καρτέριΠολύ καλές τσάντες για μεταφορά του εξοπλισμού είναι και οι επιχειρησιακες της mil-tec.μεγαλης αντοχής και ως ένα βαθμό αδιάβροχες.
View attachment 91419
Το ίδιο έχουμε.Κι εγώ μια mil tec έχω 25L ,5-6 χρονια χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό. Είναι όντως πολύ εργονομικές με πολλές επιλογές για να έχεις τακτοποιημένα τα πράγματα σου. Το αρνητικό είναι οι χοντροί με ιμάντες με αφρώδες υλικό και είναι σχεδόν απαγορευτική η επωμιση. Το έχω μόνο για καρτέρι
View attachment 91436
Ίδια τουφέκια ,ίδια σακίδιαΤο ίδιο έχουμε.
Και εμένα κάτι μου θυμίζει αυτή η βαλίτσα....Ίδια τουφέκια ,ίδια σακίδια
Είναι βαλίτσα για διαμαντιαΚαι εμένα κάτι μου θυμίζει αυτή η βαλίτσα....
Ξέρω ξέρω μέσα σε μαύρο κάλυμμα....Είναι βαλίτσα για διαμαντια
Ξέρεις εσυ….
Και ίδια ηλικία!Ίδια τουφέκια ,ίδια σακίδια
To tanker της mil tec φαίνεται καλό. Ένα 30άρι.Σωστά ναι, για αυτό αν θες σακίδιο για περπατητό παίρνεις κάτι σε χιαστί. Αν το θες για τα φυσίγγια σου ,νερο, είδη πρώτης ανάγκης κτλ για από και προς το καρτέρι μια χαρά τα backpack