Θα λες για 1-2 κουτια δεν είναι για πάνω από 5 κιλά.Σε τέτοιο βάζω τα φυσίγγια εγώ.
6 κουτιά, δεν ξέρω τό μέγεθος σε αυτό που έχεις.Θα λες για 1-2 κουτια δεν είναι για πάνω από 5 κιλά.
Σαν μέγεθος χωράνε ,σαν βάρος μήπως σκίσει γιατί δεν είναι για τέτοια δουλειά .Έχει πάντως σκάφη από σκληρό πλαστικό.6 κουτιά, δεν ξέρω τό μέγεθος σε αυτό που έχεις.
Όχι ρε, δεν παθαίνει τίποτα.Σαν μέγεθος χωράνε ,σαν βάρος μήπως σκίσει γιατί δεν είναι για τέτοια δουλειά .Έχει πάντως σκάφη από σκληρό πλαστικό.
.Σε τέτοιο βάζω τα φυσίγγια εγώ.
Παικτουρα!
Χύμα,όλα μέσα. Από μονόβολα μέχρι 10ρια διασποράς και κάνεις την τσίχλα διαμπερές.
Τέτοιο έχει ο outlander και έχει τα φυσίγγια σε σακουλάκια το τοστ όλα τα νούμεραΧύμα,όλα μέσα. Από μονόβολα μέχρι 10ρια διασποράς και κάνεις την τσίχλα διαμπερές.
Μην με καρφώνεις ρε!Τέτοιο έχει ο outlander και έχει τα φυσίγγια σε σακουλάκια το τοστ όλα τα νούμερα
Και οταν ξεμεινεις τι τον λες;Τέτοιο έχει ο outlander και έχει τα φυσίγγια σε σακουλάκια το τοστ όλα τα νούμερα
Το πήρες βγήκε καλό?Ξεχασα να το ανεβασω πριν
Σα αυτο αναφερομαι
https://decathlon.com.cy/products/silent-country-sport-backpack-20l-xtralight-camo-furtiv
Οχι φιλε εμεινε στα θελωΤο πήρες βγήκε καλό?
Ψάχνω τώρα και εγώ ένα σακίδιο και λογικά θέλουμε τα ίδια να βάζω 2-3 μπουκάλια νερό καμία ζακέτα ποιο μετά και κανένα λαγό.
Το βασικο ειναι οι τιραντες φιλε μουΜάλλον θα πάρω αυτή λίγο που κοίταξα μου έκανε το κλικ
Σωστά ναι, για αυτό αν θες σακίδιο για περπατητό παίρνεις κάτι σε χιαστί. Αν το θες για τα φυσίγγια σου ,νερο, είδη πρώτης ανάγκης κτλ για από και προς το καρτέρι μια χαρά τα backpackΤο βασικο ειναι οι τιραντες φιλε μου
Εαν εχουν αρκετο παχος θα σε εμποδιζουν στην επομιση