Έχει δεύτερο ιμάντα πιο λεπτό που πιάνει στα ανάλογα D ring και μπορείς η χιαστί η κανονικά στη πλάτη.Το τσαντάκι το βαζεις χιαστί??
Έχει δεύτερο ιμάντα πιο λεπτό που πιάνει στα ανάλογα D ring και μπορείς η χιαστί η κανονικά στη πλάτη.Το τσαντάκι το βαζεις χιαστί??
Παναγιώτη είναι μόνο για 70mm; Τα 76mm χωρανε;Από εκεί τις πήρα με κάτι κουπόνια 2-2,5€ περίπου τις έχω βάλει σε προηγούμενη σελίδα.
Μωρομαντηλα για έξτρα φρεσκάδα.Το βιοδιασπωμενο κωλοχαρτο και το νερό είναι τα πιο βασικα
Έτσι όπως το βλέπω παίζει να χωράει ακόμα και 89mm..Δεν έχω μάγκνουμ αλλά όπως θα δεις έχει βάθος και 10 70αρια τα παίρνει άνετα.View attachment 88329
Δεν το ξέρω μπορεί να μην μπορείς να βάλεις 10 αλλα 6.Οι μεσαίες θέσεις είναι πιο άνετες στις ακρες μπαίνουν σφιχτά.Έτσι όπως το βλέπω παίζει να χωράει ακόμα και 89mm..
Βρήκα και αυτή που μου άρεσε για 16 φυσίγγια. Οι τιμές είναι τόσο χώμα που θα πάρω τις 2Δεν το ξέρω μπορεί να μην μπορείς να βάλεις 10 αλλα 6.Οι μεσαίες θέσεις είναι πιο άνετες στις ακρες μπαίνουν σφιχτά.
Εγώ δεν θα βάζω τα βασικά φυσίγγια οπότε δεν νομίζω ότι μου χρειάζεται μεγαλύτερη χωρητικότητα.Βρήκα και αυτή που μου άρεσε για 16 φυσίγγια. Οι τιμές είναι τόσο χώμα που θα πάρω τις 2
Ούτε εγώ. Τα βασικά τα έχω σε φυσιγγιοθήκηΕγώ δεν θα βάζω τα βασικά φυσίγγια οπότε δεν νομίζω ότι μου χρειάζεται μεγαλύτερη χωρητικότητα.
Μόνο ότι τα φυσίγγια είναι τελείως εκτεθημενα ,ότι πιστεύεις ότι σε βολεύει ,για το σακίδιο η τη ζώνη όπως δείχνει ;
Για μέσα στο σακίδιο το θέλω. Απλά να υπάρχουν εκεί και να μην είναι "χύμα"Μόνο ότι τα φυσίγγια είναι τελείως εκτεθημενα ,ότι πιστεύεις ότι σε βολεύει ,για το σακίδιο η τη ζώνη όπως δείχνει ;
Δε σε φοβάμαι εσένα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει το σακιδιάκι 72h survival pack. Απλά δε μας τα έδειξες όλα (κατάλυμα, τροφή κλπ κλπ).Μωρομαντηλα για έξτρα φρεσκάδα.
O sport BillyΜπήκε και το καρεκλακι και ολοκληρώθηκε το σακίδιο.View attachment 88317
Αν έχει ιμάντες με γέμιση σίγουρα θα σου κάνει ζημιά στο πάτημα του πέλματος.Ξεχασα να το ανεβασω πριν
Σα αυτο αναφερομαι
https://decathlon.com.cy/products/silent-country-sport-backpack-20l-xtralight-camo-furtiv
Ετσι λεει οτι ειναι φιλεΑν έχει ιμάντες με γέμιση σίγουρα θα σου κάνει ζημιά στο πάτημα του πέλματος.
Θα πρέπει ο ιμάντας από την μεριά που επωμιζεις να είναι τελείως ' στεγνος'.
Αυτό κοίταζα τώρα,δεν έχει αφρολεξ στους ιμάντες να τους δίνει πάχος.