Τι ψαχουλευες πάλι εκεί;καλορίζικο πολυ καλό το είδα σήμερα στον Καλκαντζάκο
Είχες αποκλειστικες πληροφορίες για κανένα οπλακι πάλι;
Τι ψαχουλευες πάλι εκεί;καλορίζικο πολυ καλό το είδα σήμερα στον Καλκαντζάκο
Ωραίο και μοντέρνο! Βλέπωντας πολλά βίντεο στο youtube έχω παρατηρήσει ότι οι κυνηγοί στρέφονται σε πολλά στρατιωτικά είδη! Σε κάθε ποερίπτωση είναι πολύ όμορφο Γιάννη και να το χαρείς!Επειδή δεν είχα κάτι καλό σε σακίδιο πήρα αυτό :
https://www.hobbi.gr/sakidio-pentagon-trojan-p-11485.html
Είναι 25 λίτρων, αρκετό για καρτέρι και μικρά ημερήσια περπατητά.
Έχει πολλές εσωτερικές θήκες και φαίνεται αξιόπιστη κατασκευή.
Χωράει πολλά ψιλολογια που αλλοιως μπορεί να πέσουν και να χαθούν.
Όταν το οργανωσω θα σας πω λεπτομέρειες.
Ευχαριστω Βασιλη.Τα στρατιωτικου τυπου ειναι πιο γερα απο πχ Polo κλπ.Ωραίο και μοντέρνο! Βλέπωντας πολλά βίντεο στο youtube έχω παρατηρήσει ότι οι κυνηγοί στρέφονται σε πολλά στρατιωτικά είδη! Σε κάθε ποερίπτωση είναι πολύ όμορφο Γιάννη και να το χαρείς!
ένας φίλος κοιτάει κάτι και πήγαμε παρέαΤι ψαχουλευες πάλι εκεί;
Είχες αποκλειστικες πληροφορίες για κανένα οπλακι πάλι;
Το ωραίο το ζηλευεις κακά τα ψέματα.Ζήλεψες βλέπω Γιάννη και αγόρασες και εσύ σακίδιο.
Καλορίζικο να είναι, καλές εξορμήσεις.
Ο φίλος σου ο Λάκης; ωχ...ο σκοπευτής αχ ....ένας φίλος κοιτάει κάτι και πήγαμε παρέα
Ωραία κομμάτια Κωνσταντίνε.Ένας σακος για ρουχισμο και μια τσάντα για φυσιγγια και παρελκόμενα.
upload gif from url
image hosting no register
post a picture
image hosting free
Καλημέρα άρχοντα Μάκη, συνεταιρος άμα θέλεις μαζεύω τα μπογαλακια μου τώρα γιατί το πρωί έχει ταξίδι.Κωνσταντίνε το εμπλουτίζεις το μαγαζάκι που λέγαμε...θα με βάλεις να δουλεύω;;;;δεν θέλω αμοιβή
πραγματι ωραία κομμάτια
καλά να περάσειςΚαλημέρα άρχοντα Μάκη, συνεταιρος άμα θέλεις μαζεύω τα μπογαλακια μου τώρα γιατί το πρωί έχει ταξίδι.
Με γεια Κωνσταντίνε και καλή εξορμηση να εχεις
Κωνσταντίνε με γειά σου και καλά κυνήγια!
Ευχαριστω παιδια να στε καλα.Μπράβο Κωνσταντίνε, καλορίζικα και πάντα γεμάτα με κυνηγοαξεσουάρ.
Αντε με το καλό να τα εγκαινιάσεις φίλε .Ένας σακος για ρουχισμο και μια τσάντα για φυσιγγια και παρελκόμενα.
upload gif from url
image hosting no register
post a picture
image hosting free