Παυλο αμα σου ερθει στειλε μια ποσα κουτακια χωραει!σε ευχαριστώ πολύ φυσικά και με κάλυψες - έπεσε και η παραγγελία ήδη !!!
καλοδουλευτο..!σε ευχαριστώ πολύ φυσικά και με κάλυψες - έπεσε και η παραγγελία ήδη !!!
Χα Χα Χα Χα Χα φανταζομε πόσα θα εχεις,αν νομίζεις ότι υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζω τότε βγαλε,διαφορετικά μην σε βάλω σε κόπο..να σου βγάλω φώτο από εκεί ; χεχεχ
Ε...σιγα μη το φόρτωνες εσύ, με κάτι άλλο εκτός απο 20αρια...Να και το δικό μου, το πέτυχα σε ένα μαγαζί που πουλάει ρούχα και καμία σχέση με κυνηγετικα είδη μαρεσε κοίταξα στο γκουγκλι τιμή $70 σε άλλα μαγαζιά ,σε αυτό είχε $ 35 και το μουνταρα.
image hosting sites
uploading pictures
free image host
.forum image hosting
Μαρεσουν και οι θήκες που έχει πάνω στη ζώνη χρήσιμες για μικροπραγματα και για τσοκακια.
free image upload
upload a picture
Μπορεί Σπύρο σε κάποιο άλλο μαγαζί δεν ξέρω, αρωστεια αρωστεια φίλε.Με γεια Παύλο!!!
Καλοφόρετο!!!!
Μ' αρεσει που είναι μονόχρωμο και όχι παραλλαγή...
Ε...σιγα μη το φόρτωνες εσύ, με κάτι άλλο εκτός απο 20αρια...
Ωραίο πάντως...
Σε μονόχρωμο χακί ή κάποια απόχρωση του πράσινου βγαινει?
Αρρώστια... αλλά μερακλίδικη αρρώστια το 20αρι ρε φίλε...Μπορεί Σπύρο σε κάποιο άλλο μαγαζί δεν ξέρω, αρωστεια αρωστεια φίλε.
Under Armor τσαντακι κυνηγητικο ??????????? κορυφη ρε φιλε , δεν το εχω δει ουτε στο ιντερνετ αυτό , και ουτε ηξερα ότι αυτή η κορυφαια εταιρια βγαζει κυνηγητικα ειδηΝα και το δικό μου, το πέτυχα σε ένα μαγαζί που πουλάει ρούχα και καμία σχέση με κυνηγετικα είδη μαρεσε κοίταξα στο γκουγκλι τιμή $70 σε άλλα μαγαζιά ,σε αυτό είχε $ 35 και το μουνταρα.
image hosting sites
uploading pictures
free image host
.forum image hosting
Μαρεσουν και οι θήκες που έχει πάνω στη ζώνη χρήσιμες για μικροπραγματα και για τσοκακια.
free image upload
upload a picture
Τα πάντα Δημήτρη και είναι μια από τις πιο αναγνωρισμενες εταιρείες στο χώρο.Under Armor τσαντακι κυνηγητικο ??????????? κορυφη ρε φιλε , δεν το εχω δει ουτε στο ιντερνετ αυτό , και ουτε ηξερα ότι αυτή η κορυφαια εταιρια βγαζει κυνηγητικα ειδη