Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πληρώνεις ενοίκιο για 3αρι στον Βυρωνα, 340 ευρώ και λήγει το διετές συμβόλαιο.
Αποφασίζεις να διαπραγματευτείς με τον ιδιοκτήτη και στόχος σου είναι να πάει στα 300 ευρώ, γιατί δεν βγαίνω μάνα μου.

Έτσι λες να στείλεις κάποιον έμπειρο σε αυτά και βάζεις Τσακαλώτο να μιλήσει.

Μια ώρα μετά γυρνάει από το ραντεβού κ έχει συμφωνήσει στα 450 ευρώ ενοίκιο κ τα νοίκια όλου του 2016 μπροστά, με ρήτρα άμεσης έξωσης αν αργήσεις την καταβολή του ενοικίου κατά 3 λεπτά. Καπως ετσι γινεται κ η διαπραυματευση.sarcastic.

Τελικά δεν έχει καμία σημασία αν ο άνεμος φυσάει από τα δεξιά ή από τα αριστερά.

Η μπόχα θα σε βρει το ίδιο!!!!!!

Εμείς , απλά στο ίδιο έργο θεατές!!!

http://news247.gr/eidiseis/politiki...lytwnoyn-thn-asfalistikh-lailapa.4018197.html
Απο τα αυτοκινητα και τα λοιπά προνομια των βουλευτών που θα αφαιρούνταν φτασαμε σημερα στην εξαίρεση των βουλευτών απο τις νέες διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η εννοια ΜΑΛΑΚΑΣ στον ψηφοφόρο αποκτά νεα διασταση.

Απο τα αυτοκινητα και τα λοιπά προνομια των βουλευτών που θα αφαιρούνταν φτασαμε σημερα στην εξαίρεση των βουλευτών απο τις νέες διατάξεις του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η εννοια ΜΑΛΑΚΑΣ στον ψηφοφόρο αποκτά νεα διασταση.
Αυτό με τα αυτοκίνητα το είχα ξεχάσει.
Θυμάμαι τον εαυτό μου που είχα φάει το παραμύθι και μάλιστα το ειχα κατεβάσει αμασητο.

Mην εισαι αυστηρος με τον εαυτο σου ρε Διονυση. Καπως ετσι την παταμε συνηθως, εχουμε αναγκη να πιστεψουμε σε κατι, μαλλον εχουν αυτοι αναγκη να πιστευουμε εμεις σε κατι. Αν σταματησουμε να πιστευουμε αλλοιμονο τους

Εμένα η άποψη μου είναι ότι τελικά πάνε να μας διαλύσουν .
Στην αρχή έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο .Τι θα είχαν να κερδίσουν από μια διαλυμένη και ακυβέρνητη χώρα!!!!!
Είχα μπει και εγώ εν μέρει στην λογική (και όχι άδικα) ότι κάναμε σφάλματα και έπρεπε να μπούμε σε μία τάξη . Επειδή όμως δεν θα το κάναμε ποτέ μόνοι μας θα το έκαναν οι Ευρωπαίοι για εμάς.

Τα γεγονότα όμως δείχνουν άλλα πράγματα .
Δεν τους ενδιαφέρει αν οι Ελληνες τα τελευταία χρόνια έκαναν τεράστιες προσπάθειες και πλήρωσαν τους περισσότερους φόρους από κάθε άλλο λαό με αποτέλεσμα να πετύχουμε σε μεγάλο βαθμό τους τελείως παράλογους και ανέφικτους στόχους που μας είχαν θέσει .
Δεν τους ενδιαφέρει ότι η χώρα μας βρέθηκε στην δεινή θέση να περνάει μια προσφυγική κρίση που όμοια της δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη , ούτε τους ενδιαφέρουν οι απρόβλεπτες κοινωνικές προεκτάσεις που θα φέρει στον πληθυσμό όλη αυτή η ιστορία
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ζητάνε όλο και περισσότερα..... και μόλις εμείς καταφέρουμε να πλησιάσουμε σε αυτά που μας ζητάνε , αυτοί ανεβάζουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους .
Ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς αναλυτές αρχίζουν πλέον και "μουρμουρίζουν" για άλλα πιο σκοτεινά σχέδια .Δεν είναι δυνατόν δηλαδή μετά από όλα αυτά να μεθοδεύεις ένα τέταρτο μνημόνιο σε ένα εξουθενωμένο ήδη λαό.Είναι βέβαιο ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει τόση πίεση και τα αποτελέσματα θα είναι τουλάχιστον τραγικά.
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/paratash-agwnias.4022390.html

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μας οδηγήσουν με το ζόρι σε περιπέτειες.

Last edited by a moderator:
Κυριάκος στο συνέδριο τώρα για τον πατέρα του τον δρακουμέλ : o άνθρωπος που ένωσε τους Έλληνες , αυτός που έκανε τις πολλές μεταρρυθμίσεις και που δικαιώθηκε με το έργο του. .buy buy..buy buy..buy buy.
Ποιος άνοιξε το χαζοκούτι και ακούω όλα αυτά θεέ μου ; θα παλαβώσω.Την κλείνω και πάω για τρέξιμο γαμώ το κερατό μου .

Κυριάκος στο συνέδριο τώρα για τον πατέρα του τον δρακουμέλ : o άνθρωπος που ένωσε τους Έλληνες , αυτός που έκανε τις πολλές μεταρρυθμίσεις και που δικαιώθηκε με το έργο του. .buy buy..buy buy..buy buy.
Ποιος άνοιξε το χαζοκούτι και ακούω όλα αυτά θεέ μου ; θα παλαβώσω.Την κλείνω και πάω για τρέξιμο γαμώ το κερατό μου .

Τρέχα Μήτσο, έχω κόψει την τηλεόραση εδώ και χρόνια...

Διονύση , θυμάσαι τις κουβέντες που κάναμε;
Εντέλει εκεί πάει το πράγμα , να μας διαλύσουν.
Άκουσα μια σοφή κουβέντα για τους νόμους και στην μεταφέρω.
Ο νόμος είναι σαν τον ιστό της αράχνης που πιάνει μικρά έντομα και ζωύφια.
Τα μεγάλα τον ιστό τον σπάνε και τον προσπερνάνε.
έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα.
Πώς είναι δυνατόν αυτοί που λένε ότι είναι "Ανθρωπιστές" , τον Έλληνα τον φτύνουν.
Άκου τι έμαθα πρόσφατα και άμα θες ψάξε.
Σε παραθαλάσσια περιοχή της αττικής έχουν καταπατήσει σπίτια Ελλήνων οι πρόσφυγες και δεν μπορούν να τους βγάλει ούτε ο εισαγγελέας που κάλεσαν , γιατί υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι όσοι είναι καταπατητές και έχουν παιδιά , δεν τους πειράζει κανείς σύμφωνα με τον νόμο.
Φυσικά από πίσω κρύβονται Μ.Κ.Ο και φυσικά οι περισσότεροι είναι ξένοι , όπως Άγγλοι , Ιταλοί , Αμερικάνοι ,Γερμανοί κλπ...
Τελικά οι επισημάνσεις και οι προφητείες των Αγίων Πατέρων μας επιβεβαιώνονται κάθε μέρα.
Θα δεις που θα γίνει το μεγάλο μπαμ και δεν θα το πιστεύουμε.
Είμαστε στο Μέγα Έλεος του Θεού.δεν μας σώζει τίποτα έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση στην Ελλάδα.

Εμένα η άποψη μου είναι ότι τελικά πάνε να μας διαλύσουν .
Στην αρχή έλεγα ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο .Τι θα είχαν να κερδίσουν από μια διαλυμένη και ακυβέρνητη χώρα!!!!!
Είχα μπει και εγώ εν μέρει στην λογική (και όχι άδικα) ότι κάναμε σφάλματα και έπρεπε να μπούμε σε μία τάξη . Επειδή όμως δεν θα το κάναμε ποτέ μόνοι μας θα το έκαναν οι Ευρωπαίοι για εμάς.

Τα γεγονότα όμως δείχνουν άλλα πράγματα .
Δεν τους ενδιαφέρει αν οι Ελληνες τα τελευταία χρόνια έκαναν τεράστιες προσπάθειες και πλήρωσαν τους περισσότερους φόρους από κάθε άλλο λαό με αποτέλεσμα να πετύχουμε σε μεγάλο βαθμό τους τελείως παράλογους και ανέφικτους στόχους που μας είχαν θέσει .
Δεν τους ενδιαφέρει ότι η χώρα μας βρέθηκε στην δεινή θέση να περνάει μια προσφυγική κρίση που όμοια της δεν έχει ξαναδεί η Ευρώπη , ούτε τους ενδιαφέρουν οι απρόβλεπτες κοινωνικές προεκτάσεις που θα φέρει στον πληθυσμό όλη αυτή η ιστορία
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ζητάνε όλο και περισσότερα..... και μόλις εμείς καταφέρουμε να πλησιάσουμε σε αυτά που μας ζητάνε , αυτοί ανεβάζουν κι άλλο τις απαιτήσεις τους .
Ακόμα και οι πιο μετριοπαθείς αναλυτές αρχίζουν πλέον και "μουρμουρίζουν" για άλλα πιο σκοτεινά σχέδια .Δεν είναι δυνατόν δηλαδή μετά από όλα αυτά να μεθοδεύεις ένα τέταρτο μνημόνιο σε ένα εξουθενωμένο ήδη λαό.Είναι βέβαιο ότι κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει τόση πίεση και τα αποτελέσματα θα είναι τουλάχιστον τραγικά.
http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/paratash-agwnias.4022390.html

Εύχομαι να βγω ψεύτης αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μας οδηγήσουν με το ζόρι σε περιπέτειες.

Διονύση θυμάμαι πόσο αντίθετος ήσουν παλιότερα με όσους υποστήριζαν αυτά που γράφεις τώρα εσύ. Άσχετα αν είχες δίκιο τότε ή τώρα, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι συγχαρητήρια που είχες το θάρρος να εκφράσεις την γνώμη σου ακόμη κι αν είναι αντίθετη με αυτά που πίστευες πριν χωρίς να κάνεις την πάπια. Για μένα αυτό δείχνει (για ακόμη μια φορά) άνθρωπο χωρίς εμμονές και εγωισμούς... .well done.

Δημήτρη κι εγώ όταν το άκουσα με έπιασαν τα γέλια. Όμως με το που διέκοψε την ομιλία ο Κούλης για τα χειροκροτήματα, γύρισα προς στην TV και βλέποντας τον ναρκισσιστικό όλο νόημα βλέμμα του Κούλη τότε εκνευρίστηκα... .fiurius.

Last edited:
Διονύση θυμάμαι πόσο αντίθετος ήσουν παλιότερα με όσους υποστήριζαν αυτά που γράφεις τώρα εσύ. Άσχετα αν είχες τότε δίκιο ή τώρα, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι συγχαρητήρια που είχες το θάρρος να εκφράσεις την γνώμη σου ακόμη κι αν είναι αντίθετη με αυτά που πίστευες πριν χωρίς να κάνεις την πάπια. Για μένα αυτό δείχνει (για ακόμη μια φορά) άνθρωπο χωρίς εμμονές και εγωισμούς... .well done.

Δημήτρη κι εγώ όταν το άκουσα με έπιασαν τα γέλια. Όμως με το που διέκοψε την ομιλία ο Κούλης για τα χειροκροτήματα, γύρισα προς στην TV και βλέποντας τον ναρκισσιστικό όλο νόημα βλέμμα του Κούλη τότε εκνευρίστηκα... .fiurius.
Οσο υπαρχει μασα υπαρχουν και οπαδοι του καθε καραγκιοζη που λεει οτι ειναι βουλευτεις και παλευει για την ελλαδα (τσεπη του)

Και οχι μονο με τους μαλακες που εχουμε ακομα και εκει κοψιμο για ολους εκτος τα του οικους τους αρε λαμογια μιλαμε για πολυ ξυλο και φυλακη θελουν ολοι αυτοι ακου εκει τα 4.20 θα τους σωσουν

Eχει ομως ενα κενο το εγγραφο, εκτος φυσικα οτι ειναι γραμμενο σε Greeklish. Εαν οντως ο στρατευσιμος θεωρηται δημοσιος υπαλληλος, τοτε θα πρεπει το κρατος να καταβαλλει ασφαλιστικες εισφορες απο την μερα καταταξης, και να τις διακοπτει τη μερα απολυσης. Επειδη ειμαι λοιπον βεβαιος οτι κανενας δεν προκειται να ασφαλισει τοσους φανταρους, πληρωνοντας μαλιστα στα ταμεια ενα σκασμο λεφτα, νομιζω οτι το θεμα ειναι πως το συγκεκριμενο υπουργειο ή γενικα το κρατος ξυνει το βαρελι να βρει λεφτα για τους υπαλληλους και τις υποχρεωσεις. Γελοια αποφαση παντως, και ακομα πιο γελοιος ο λογος

http://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/98378?ref=yfp
Πώς λέει ο Πανούσης στο τραγούδι...Έλληνας,ΝεοΈλληνας....

Όπως είχα γράψει παλιότερα, είναι από αυτούς τους ανθρώπους που το παίζουν "προοδευτικοί" και "απελευθερωμένοι" αλλά όπου θέλει ας είναι μόνο μακριά από τον κ@λο τους... .sarcastic.

Παντως στην Ελλαδα της κρισης δεν γινονται αυτα:
http://www.enikos.gr/international/...nero-ston-Mara8wnio-toy-Londinoy--BINTEO.html

Φανταστειτε στη χωρα τους η κατασταση με τους προσφυγες να ηταν παρομοια με της Ελλαδας. Τι θα εκαναν αραγε αυτοι οι ¨πολιτισμενοι ¨ Ευρωπαιοι;
http://www.enikos.gr/international/385211,Aystria-Akrodexio-sok-stis-proedrikes-ekloges.html

Status
Not open for further replies.
Back