Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ο μοναδικός που δεν συμμετείχε στο πάρτυ ήταν ο ιδιωτικός υπάλληλος.
Νομίζω ότι παρεξηγήσατε την αγαπητή άσπρη αλεπού, δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε στον ιδιωτικό υπάλληλο αλλά στην ιδιωτική επιχειρηματικότητα που στην Ελλάδα μόνο υγιής δεν είναι.

Είμαι πολλά χρόνια στις δουλειές και θυμάμαι τις "καλές" εποχές που πήγαινα σε μεγαλο εισαγωγείς που πνιγόντουσαν απο δουλειά αλλά το προσωπικό τους το ειχαν με μισθούς πείνας .Ασε που οι ίδιοι έκλεβαν το κράτος απο χίλιες πάντες.
Είμαι 20 χρόνια σχεδόν ιδιωτικός υπάλληλος και από την πρώτη μέρα θυμάμαι τους εργοδότες να λένε, δεν πάμε καλά. Αν πάω ακόμα πιο πίσω, εδώ και 30 χρόνια ακούω ..."Σφίξτε το ζωνάρι".

Γιώργο οι προηγούμενοι δεν άφησαν τίποτα όρθιο .Εκαναν τα πάντα ( πολλά δεν τους τα είχαν ζητήσει καν τα κοράκια ) προκειμένου να εξαφανίσουν σχεδον ολα τα εργασιακά δικαιώματα.Προστάτεψαν τους μεγαλοεπιχειρηματίες με αμέτρητους νόμους που τους πέρναγαν νύχτα με πέντε βουλευτές .
Ενώ οι τωρινοί με την απραξία τους στα εργασιακά αφήνουν με κεκτημένοι ταχύτητα τους προηγούμενους να συνεχίζουν το έργο τους.

Το θέμα ειναι απο δω και πέρα τι γίνεται!!!!!
Αυτό λέω και γω...

Δεν ξέρω πως θα τελειώσουμε με αυτη την ιστορία της διαπραγμάτευσης , αλλά όταν με το καλό τελειώσουμε το πρώτο που πρέπει να γίνει ειναι να αποκατασταθούν ολες οι αδικίες που εγιναν σε βάρος τον εργαζόμενων
Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση μια Αριστερή κυβέρνηση να βγάλει στους δρόμους τους υπαλλήλους της επιθεώρησης εργασίας κάνοντας ελέγχους όλο το 24ώρο; Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση την Αριστερή κυβέρνηση να έχει έξω στους δρόμους κρατικούς ελεγκτές και ασφαλιστικά ταμεία να ελέγχουν την νομιμότητα των εργοδοτών και των μεγάλων κεφαλαίων; Σε τι εμποδίζει η διαπραγμάτευση τους κρατικούς μηχανισμούς (εδώ γελάμε) να λειτουργήσουν για μια φορά με το μέρος του εργάτη-εργαζόμενου;
Έλα ρε ΔΙονύση τώρα, για πια αποκατάσταση των αδικιών μιλάς; Μην με τρελαίνεις Κυριακάτικα ....

Δημητρη δεν αντιλεγω σε αυτο που λες
Το ποσοστο αυτο προεκυπτε απο ψηφοφορους που ψηφιζαν την ιδεολογια-τα προσωπα και οι κολλημενοι με την σημαια της καθε παραταξης και ας ετρωγαν μπλουμ μακαρονι κοφτο για μια εβδομαδα αρκει να τους κυβερναει το Πασοκ και η Νεα Δημοκρατια
Ομως ο εργατης του ιδιωτικου τομεα και αναφερομαι παντα σε αυτον θεωρω οτι ηταν αδιανοητο να στηριζει πολιτικες παραταξεις που ευνοουσαν τον εργοδοτη -επιχηρηματια δινοντας τους την δυνατοτητα να τον απολυουν οτι ωρα θελουν να του κοβουν τον μισθο και τα ενσημα και γενικα να του συμπεριφερονται σαν σκουπιδι με γνωμονα παντα το προσωπικο τους συμφερον
Τα παραδειγματα ειναι πολλα και τα εχουμε βιωσει πριν αρκετες δεκαετιες πισω

Κι όμως το έκαναν και με το παραπάνω.Ειδικά πρό κρίσης .
Όμως και τωρα που ψηφίζονταν όλα τα αντιεργατικά και καταργούσαν όλες τις κατακτήσεις των εργαζόμενων αυτοί ψήφιζαν σύμφωνα με το DΝΑ
τους.

να δώκουν και οι κερδοφόρες εταιρίες εκτακτη εισφορά να βοηθήσουμε λίγο τους επίορκους , τεμπέληδες τριπλοθεσίτες κοπροσκυλαίους συμπολίτες μας...
του Δημοσίου....
και έτσι πρέπει... να συνδράμουν όλοι...
να βοηθήσω και εγω ο μισθωτός που εχω 1 πτυχίο και 2 μάστερ δουλεύω από τα 18 μου, τα δε 6 χρόνια στο εξωτερικό, @@μιεμαι 10 και 12 ώρες την ημέρα... για τους κηφίνες...

Η διατύπωσή σου γενικεύει τα πράγματα και ίσως ,άθελα σου Πάνο, μοιάζει με τσουβάλιασμα.
Μικρή μου Λονδρέζα........

Μιλάω για τον εργαζόμενο του ιδιωτικού τομέα... ο οποίος έιναι μάχημος... για αυτον μιλάω, άνθρωποι που τιμούν το μεροκάματο που βγάζουν.
Δεν τσουβαλιάζω... μιλάω για κυφήνες, επίορκους και κλέφτες.. και λέω ότι δεν είναι όλοι το ίδιο.. που το είδες το τσουβάλιασμα ακριβώς;

Τα υπολοιπα που αναφέρεις με βρίσκουν σύμφωνο και μακάρι να υπήρχε θέληση από το κράτος να πατάξει φοροδιαφυγή κλπ κλπ....

Πάνω δεν ήθελα να πως ότι τσουβαλιάζεις. Από λάθος μου, και ζητώ συγνώμη γι΄αυτό, αντί για τη λέξη «συγκεκριμενοποιείς» έγραψα τη λέξη «γενικεύεις». Ήθελα λοιπόν να πως ότι μάλλον δεν θα έπρεπε να συγκεκριμενοποιήσεις ότι αυτούς τους κάφρους δημ. υπαλλήλους τους πληρώνει μόνο ο ιδ. τομέας, αλλά τους πληρώνουμε όλοι, δημ. και ιδ. υπάλληλοι. Όπως όλοι μας πληρώνουμε τον κηφήνα και τον κλέφτη του ιδ. τομέα όταν ενώ παίρνει το επιδ. ενεργείας πηγαίνει και κάνει μαύρη εργασία. Όπως και αυτόν που φοροδιαφεύγει, όπως αυτόν που κλέβει τον εργοδότη του, όπως αυτόν που κλέβει τον υπάλληλό του κ.τ.λ. Είναι θέμα ανθρώπου, θέμα χαρακτήρα και όχι θέμα τομέα (ιδ. ή δημ.) εργασίας...
Δεν το συνεχίζω, γιατί νομίζω πως μπαίνουμε σε μια ατέρμονη κουβέντα που δεν βγάζει πουθενά...
.shake.

Οι δανειστες μας εχουν απορριψει ολες τις προτασεις που αφορουν την αποκατασταση των χαμενων εργασιακων δικαιωματων.
Δεν θελουν επουδενι να ακουσουν για επαναφορα των συλλογικων συμβασεων και επαναφορα του βασικου , δεν θελουν τον 13ο μισθο ,δεν θελουν την καταργηση των μαζικων απολυσεων ,δεν θελουν τιποτα.
Δεν θες με τιποτα να καταλαβεις οτι πεντε μηνες τωρα η χωρα μας διαπραγματευται και αυτα.

Παω για βουτια ο ηλιος καιει hot sun1

εγώ διαβάζω αρκετές απόψεις εδω μέσα. και θα μπορούσα να πω, πως λίγο πολύ όλοι έχουν δίκιο. αλλά θα ήθελα να επισημάνω κάτι. αν εξαιρέσεις τους μεγαλοεπιχειρηματίες, και η ελεύθεροι επαγγελματίες, είναι πολύ αδικημένοι. και αυτοί τραβούσαν μεγάλο μέρος της εφορίας. και μην πείτε πως έκλεβαν την εφορία. ναι το έκαναν, αλλά γινόταν αναγκαστικά. βίωναν την αδικία, και έπρεπε να αντιδράσουν και αυτοί.

γενικά πολλές γενιές γαλουχηθήκαν στην λαμογια. ετσι μαθαμε. ετσι μας εμαθαν. κάποιοι έκλεβαν πολύ, κάποιοι λιγότερο. είχε γίνει το ποιος μπορεί να κλέψει περισσότερο. δεν δούλεψε σωστά καμία κοινωνική υπηρεσία. τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά, και τίποτα δεν λειτουργεί. είχαμε επαναπαυτεί σε μια ζωή με δανεικά λεφτά (αυτά που μοίραζε το κράτος) και δεν μας ένοιαζε ποιος ήταν το λαμογιο και πόσα έκλεβε.

αυτό που θα έπρεπε να γίνει? όλοι στην Γυάρο. μάλλον όχι στην Γυάρο, γιατί θα περνούσαν καλά εκεί. σε ένα καράβι, ανοιχτα στο πέλαγος, με άγνωστη πορεία, και αναγκαστική δουλειά μέσα σε αυτό. μούτσοι όλοι.

Τι το ήθελα Κυριακάτικα να ασχοληθώ με δηλώσεις, αφού το βράδυ δεν είδα καλό όνειρο. Τα ίδια ακριβώς εισοδήματα με πέρσι, 17€ επιστροφή πέρσι, 640€ να πληρώσω φέτος. Κατά τα άλλα δεν άλλαξε τίποτα, γαμώ το σπίτι τους γαμώ ...

Toυς τα μασησες χοντρα περσι βλεπω, και ειπαν να τα παρουν πισω. Ε, να παρουν και κατι παραπανω για τον κοπο τους :mad:

και εγω ειχα μια ελπιδα για να δωσω λιγοτερα φετος, αλλα μαλλον για περισοτερα διχνει η κατασταση.
τωρα κατι ειπαν για την προκαταβολη φορου, πως θα κατεργηθει. για να δουμε. γιατι καποια στιγμη ελεγαν πως θα ηταν στο 100%.
εδω δεν εχουμε τα φετινα, θα βρουμε και την προκαταβολη.

Τα ίδια πράγματα πάνω κάτω λέμε όλοι.
Ο ίδιος λαός είμαστε και την ίδια νοοτροπία έχουμε.Οι ίδιοι Έλληνες είναι αυτοί που ξύνουν τα παπάρα τους στο δημόσιο και οι ίδιοι αυτοί που φοροδιαφεύγουν συστηματικά και όσο υπάρχει αυτή η αναρχία που βασίζεται στην ατιμωρησία και στην μη εφαρμογή του νόμου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.
Πρέπει κράτος ,φορείς ,συνδικαλιστικό κίνημα και εργαζόμενοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.
Το κράτος απέδειξε ότι δεν είναι ικανό να διοικήσει ούτε περίπτερο αλλά και δεν θέλει.
Οι συνδικαλιστές που παριστάνουν τους εργατοπατέρες βουτήχτηκαν στη λάσπη κλείνοντας τα μάτια μπροστά σε όσα συνέβαιναν στους χώρους δουλειάς με απώτερο σκοπό τον ψήφο και τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στα βουλευτικά έδρανα. Το οκτάωρο και η αργία της Κυριακής είχε καταργηθεί προ πολλού σε πολλούς κλάδους και όλοι έκλειναν τα μάτια μπροστά στην μαύρη και ανασφάλιστη εργασία αλλά καταπατώντας και τους αγώνες που έγιναν για να κατοχυρωθούν αυτά τα δικαιώματα.
Οι εργαζόμενοι είναι μεγάλη ιστορία.Οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα δούλευαν πράγματι και μάλιστα κάτω απο πίεση και πολλές φορές χωρίς να πληρώνονται φοβούμενοι την απόλυση.απο αφεντικά λαμόγια και κλέφτες.Αν και σε αυτούς δεν ασκούνταν αυτή ηπίεση και δεν είχαν εργοδότη πάνω απο το κεφάλι τους θα δούλευαν κι αυτοί λιγότερο
Οι μισθωτοί του δημόσιου είναι μεγαλύτερη ιστορία.
Εκεί υπάρχουν πολλές κατηγορίες αφού στην ουσία δεν υπάρχει εργοδότης και τον αν κάποιοι δουλεύουν εξαρτάται από το φιλότιμο των προϊσταμένων τους αλλά και το δικό τους .
Μεγάλη μερίδα είναι και αυτοί που απλά περνάνε τη μέρα τους στη δουλειά χωρίς να έχουν αντικείμενο και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τους δώσει.Και βέβαια υπάρχουν πολλά λαμόγια ,προϊστάμενοι και μη ,που εκμεταλλεύονται την θέση τους και το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα τα παίρνουν.Αυτό που έχουν μάθει καλά από χρόνια τώρα αφού κανείς δεν τους έστειλε στα σπίτια τους .Και αντίστοιχα με τον ιδιωτικό ,αν υπήρχε αφεντικό και έλεγχος στην εργασία τους σίγουρα όλοι αυτοί θα δούλευαν παραπάνω.
Η κατάσταση δεν αλλάζει μόνο με το να διώξει κανείς αυτούς τους κοπρίτες και τα λαμόγια του δημοσίου.Δεν θα αλλάξει τίποτα με το να τιμωρήσεις λίγους φοροφυγάδες και μετά το ξεχνάμε..Πρέπει το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι σε όλους τους εργαζόμενους και φτιάχνοντας μια σωστή δημόσια διοίκηση ,ένα σωστό φορολογικό νομοσχέδιο ακι με απόλυτη εφαρμογή των νόμων να αλλάξουμε σιγά σιγά.
Η ατιμωρησία είναι ένας κύριος παράγοντας της κατάντιας αλλά έχει κι αυτός τις προεκτάσεις του.
Πίστευα στις αρχές της κρίσης ότι πράγματι είναι ώρα να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε .Διαψεύστηκα παταγωδώς .Ακούω μόνο την λέξη μεταρρύθμιση να πλανάται πάνω από το κεφάλι μου και απο ουσία τίποτα.Δυστυχώς τα πράγματα έγινα πολύ χειρότερα . Κάποιοι δουλεύουν πολύ περισσότερο απο πρίν και από την άλλη αυτοί που κάθονταν συνεχίζουν να κάθονται χωρίς όμως σε όλες τις περιπτώσεις να φταίνε οι ίδιοι.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι η Ελλάδα αλλάζει γιατί υπέγραψε δυο μνημόνια, και πόσα ακόμη δεν ξέρω , είναι γελασμένοι.Πέντε χρόνια κοροϊδίας ,στυψίματος των εργαζομένων και η χώρα βουλιάζει όλο και περισσότερο αφού ούτε εκσυγχρονίστηκε ούτε επανιδρύθηκε ούτε μεταρρυθμίστηκε αλλά ούτε και απογειώθηκε.

Τι το ήθελα Κυριακάτικα να ασχοληθώ με δηλώσεις, αφού το βράδυ δεν είδα καλό όνειρο. Τα ίδια ακριβώς εισοδήματα με πέρσι, 17€ επιστροφή πέρσι, 640€ να πληρώσω φέτος. Κατά τα άλλα δεν άλλαξε τίποτα, γαμώ το σπίτι τους γαμώ ...

Γιώργο αφοπύ ξέρεις .....φτιάχνουν ένα φορολογικό φέτος και σταδιακά κάθε χρόνο ενεργοποιούνται διατάξεις φαρμάκι.
.Οι συγκυβερνόντες είχαν πει και το θυμάμαι επι λέξη .." το νέο φορολογικό νομοσχέδιο είναι αναπτυξιακό με κοινωνικά και αντικειμενικά κριτήρια ..."
Αν τα δει κανείς να μου το πει και μένα .

Δηλαδή ρε παιδιά σας βγήκε η εκκαθάριση της δήλωσης και πληρώνετε παραπάνω με τα ίδια εισοδήματα;;;;;;

Το λέω αυτό διότι ο πατέρας μου πέρισυ πλήρωσε 480 ευρώ και φέτος 207.Περίπου τα ίδια και μια θεια μου.
Εγω που μίλησα προχθές με τον λογιστή μου είπε ότι πάνω κάτω θα μου βγουν τα ίδια , ίσως λίγο λιγότερα λόγω μειωμένων κερδών.

Λογιστές έχει το φόρουμ , ας μας πουν αν έχει αλλάξει κάτι απο πέρισυ για να προετοιμαστούμε για την κρυάδα.

Δεν εχει αλλαξει σχεδον τιποτα φορολογικα ( σε γενικες γραμμες) περα απο καποιες ρυθμισεις (θετικες) στην προκαταβολη του φορου...
Οι φοροι σε πολλες περιπτωσεις ειναι μειωμενοι οχι λογο καποιας αλλαγης οπως καποιοι πιστευουν, αλλα λογω της περσινης προκαταβολης φορου...
Ο Γιωργος μαλλον ηταν απο τους ατυχους με λιγοτερους παρακρατηθεντες φορους απο αυτους που θα αναλογουσαν στο εισοδημα του...
Αλλαγες εχουν γινει ειναι κυριως στην απεικονηση των εισοδηματων ( για μενα εντελως ηλιθιες, αχρηστες κ με μελλοντικα προβληματα σε πολλους αλλους φορεις )...
Μεχρι κ την Πρασκευη τα λαθη τους συστηματος κ του φορολογικου νομοσχεδιου μπορει να εβγαζαν χιλιαδες ευρω φορο για τη δηλωση ας πουμε μολις 0,01 ευρω τοκους καταθεσεων... Θα διορθωθει ομως μην ανησυχειτε, θα εχουν τελειωσει πρωτα οι δηλωσεις κ μετα... .no. Δεν υπαρχει κ ενα emoticon να κανει το γουδι-το γουδοχερι... .ban.

Πάντως στον φόρο απο μισθωτές υπηρεσίες και συντάξεις δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Η μάνα μου η οποία παίρνει σύνταξη απο το ΙΚΑ ,πέρσι πλήρωσε 50 € και φέτος 102.
Η διαφορά είναι ότι πέρσι είχε παρακράτηση φόρου 50 € ενώ φέτος δεν είχε γίνει καθόλου παρακράτηση.
Εγώ πέρσι πλήρωσα γύρω στα 500 και φέτος 530. Με μια παρακράτηση 4600 και εισφορά αλληλεγγύης 500

Μεχρι κ την Πρασκευη τα λαθη τους συστηματος κ του φορολογικου νομοσχεδιου μπορει να εβγαζαν χιλιαδες ευρω φορο για τη δηλωση ας πουμε μολις 0,01 ευρω τοκους καταθεσεων... Θα διορθωθει ομως μην ανησυχειτε, θα εχουν τελειωσει πρωτα οι δηλωσεις κ μετα... .no. Δεν υπαρχει κ ενα emoticon να κανει το γουδι-το γουδοχερι... .ban.

Αυτό το νομοσχέδιο .μην ξεχνάτε ότι βαπτίστηκε μεταρρύθμιση !!!!!

Αυτο δεν ειναι μεταρρυθμιση... ειναι η λυπηρη πραγματικοτητα να αποφασιζονται πραγματα σε αυτη τη χωρα χωρις τουλαχιστον να παιρνουν τη γνωμη ανθρωπων ( στην προκειμενη περιπτωση λογιστων ας πουμε) που βιωνουν καθημερινα τις αδυναμιες του συστηματος...

Αυτο δεν ειναι μεταρρυθμιση... ειναι η λυπηρη πραγματικοτητα να αποφασιζονται πραγματα σε αυτη τη χωρα χωρις τουλαχιστον να παιρνουν τη γνωμη ανθρωπων ( στην προκειμενη περιπτωση λογιστων ας πουμε) που βιωνουν καθημερινα τις αδυναμιες του συστηματος...

Αυτό που λες Αρη είναι πάγια τακτική και δείχνει πως λειτουργεί το σύστημα.
Ομως εδώ μιλάμε για τρανταχτές περιπτώσεις ηλιθιότητας η σκοπιμότητας.
Και επειδή πιάσαμε αυτή την κουβέντα ας μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχει ο κωδικός που αφορά τις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών, δηλαδή ο κωδικός 049.
Τι νόημα έχει το να πρέπει να δικαιολογώ δαπάνες ίσες με το 25% του εισοδήματος μου ,πράγμα το οποίο γίνεται και μόνο με τις αποδείξεις των σουπερ μαρκετ.Η ειρωνεία είναι ότι αν δεν τις καταθέσω έχω ποινή ίση με το 10% του ποσού για τις αποδείξεις που δεν μάζεψα.
Μόνο απο τις αποδείξεις των σούπερ μαρκετ είμαστε υπερκαλυμμένοι.
Αντί να δώσουν κίνητρα με επιστροφή φόρου να μαζέψει ο κόσμος αποδείξεις απο κει που δεν κόβονται ,και ξέρουμε όλοι απο που , αυτοί μας κοροϊδεύουν κανονικότατα και μεις χειροκροτάμε.
Ετσι χτυπιέται η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

Να συμπληρώσω μόνο ότι δεν υπάρχουν ορισμένες δαπάνες που μέχρι πέρισυ μείωναν είτε το φόρο είτε το φορολογητέο εισόδημα, όπως είναι οι υποχρεωτικές εισφορές εκτός ΙΚΑ, ποσά ασφαλίστρων ζωής...

Αυτό που λες Αρη είναι πάγια τακτική και δείχνει πως λειτουργεί το σύστημα.
Ομως εδώ μιλάμε για τρανταχτές περιπτώσεις ηλιθιότητας η σκοπιμότητας.
Και επειδή πιάσαμε αυτή την κουβέντα ας μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχει ο κωδικός που αφορά τις δαπάνες αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών, δηλαδή ο κωδικός 049.
Τι νόημα έχει το να πρέπει να δικαιολογώ δαπάνες ίσες με το 25% του εισοδήματος μου ,πράγμα το οποίο γίνεται και μόνο με τις αποδείξεις των σουπερ μαρκετ.Η ειρωνεία είναι ότι αν δεν τις καταθέσω έχω ποινή ίση με το 10% του ποσού για τις αποδείξεις που δεν μάζεψα.
Μόνο απο τις αποδείξεις των σούπερ μαρκετ είμαστε υπερκαλυμμένοι.
Αντί να δώσουν κίνητρα με επιστροφή φόρου να μαζέψει ο κόσμος αποδείξεις απο κει που δεν κόβονται ,και ξέρουμε όλοι απο που , αυτοί μας κοροϊδεύουν κανονικότατα και μεις χειροκροτάμε.
Ετσι χτυπιέται η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα

Δημήτρη τα πράγματα φέτος έχουν αλλάξει... Το ποσό που χρειάζεσαι είναι 10% και η ποινή 22% όσον αφορά τις δαπάνες. Απλά κατάλαβαν ότι δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελαν, να ζητάμε και καλά αποδείξεις για να μην υπάρχει φοροδιαφυγή.. Όμως αυτοί που δεν κόβουν αποδείξεις συνήθως ήταν σε επαγγέλματα ιατρών γι'αυτό και έμεινε μεταξύ άλλων η έκπτωσησε αυτές τις δαπάνες...Διαφωνώ στο πως χτυπιέται η φοροδιαφυγή αλλά ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του φυσικά. Η φοροδιαφυγή σε όλα τα κράτη χτυπιέται με παιδεία, να ξέρεις ότι οι φόροι που πληρώνεις είναι ανταποδοτικοί, να υπάρχει επιβολή του νόμου και να επικρατεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.

και άντε αύριο μας σβήνουν το χρέος και μας δίνουν κι άλλα τόσα για να πάμε φούλ στην ανάπτυξη......το θαύμα ;)
και άντε διορθώνονται τα του δημοσίου που έβλαψαν και βλάπτουν ακόμα τον ιδιωτικό τομέα και γενικά την κοινωνία.....το όνειρο ;)
θα κοψει ο γιατρός απόδειξη ο υδραυλικός ο ηλεκτρολόγος ο κηπουρός και λοιποί όλοι θα δηλώσουν αυτά που πρέπει;;........η πραγματικότητα ;)
και όλοι εμείς οι παραπάνω έχουμε την ατυχία να ζούμε σε μιά Ευρώπη πολύ υψηλής δημοκρατίας αλλά πολύ χαμηλής ανάπτυξης.....
η αποτυχία :(

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back