Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παραλληλα δε ανακοινωσαν οτι παρα την νεοεμφανιζομενη ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ μεταλλαξη, οι ηδη εμβολιασμενοι ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ!
Αρα μελημα βασικο να εμβολιαστουν οσοι δεν εχουν:)
Τυχαιο;;

Καλα, ποοοοσο βλακας μπορει να εισαι για να το φας κι αυτο!
δεν ειναι "τρομακτικη" η μεταλλαξη , 1 κολλαει αλλους 6-8, ενω η βρετανικη 1 κολλαει 4-5. Αλλαζει ομως το χρονικο πλανο παραγωγης εμβολιων -παγκοσμιας καλυψης

Και παλιότερα, ο μη Χριστιανός, ο μη δογματικός, ο μη λευκός, ο μη φιλελεύθερος, ο μη Δεξιός, ο μη Δυτικός, μη Βόρειος και μη Υπερβόρειος, σε τελική ανάλυση, ο μη όμοιος, "δημόσιος κίνδυνος" ήταν για τη δεδομένη κοινωνία του και ως τέτοιος εξοντώθηκε.
αφου το βλεπεις να γινεται παντα ετσι, γιατι δεν εμβολιαζεσαι να εισαι απο αυτους που δεν θα εξοντωθουν ;
θα θελεις να πεθανεις ελευθερος φανταζομαι

αφου το βλεπεις να γινεται παντα ετσι, γιατι δεν εμβολιαζεσαι να εισαι απο αυτους που δεν θα εξοντωθουν ;
θα θελεις να πεθανεις ελευθερος φανταζομαι
Και που ειναι το κακο να πεθανεις ελευθερος....η απαγορευεται και αυτο

Τωρα μολιs ανακοινωσε στην Ευρωπαικη Συνοδο οτι οποιοs δεν κανει το εμβολιο θα πεθανει.Καταλαβαινω οτι λογω ευσεβειαs και προσωπικηs
συστοληs και ψυχικηs κατανυξηs o ιδιοs o ΘΕΟΣ του αποκαλυπτει ποιοs θα ζησει και ποιοs θα πεθανει.
Και αν δεν γινει ετσι? Και παει αναποδα? Λεω εγω. Γιατι ξερω οτι αυτο ειναι ΑΛΛΟΥ δουλεια.

Με ολο το σεβασμο που τρεφω παντα για τις αντιθετες θεσεις και αποψεις, θελω να σας πω οτι απο Σεπτ οι ανεμβολιαστοι , δεν θα ειστε προστατευμενοι. Και να θελει η κυβερνηση θα δυσκολευθει, γιατι καμμια κοινωνικη ομαδα (εστιαση, αθλητες, κυνηγοι κλπ) , δεν θα ανεχτει περιορισμους γιατι καποιοι δεν θελουν εμβολιο (εχουν καθε δικαιωμα). Την αδυναμια να επιβαλει λοκνταουν κλπ την ξερει η κυβερνηση και για αυτο βλεπετε τωρα ενταση της πιεσης για εμβολιασμο. Θελουν το ποσοστο ανεμβολιαστων να ειναι τετοιο πχ15-25%, που η ροη στις ΜΕΘ και οι θανατοι να ειναι σαν της γριπης , και ολα να ειναι πια φυσιολογικα και ας πεθαινουν 100-150 καθε μερα. (οπως και με τη γριπη , ποιος ασχολειται ;)
Βεβαια απο σημερα δεν ειστε προστατευμενοι , γιατι πεσαν οι μασκες.
Εχουν δικιο οι ανεμβολιαστοι που λενε , τι φοβαστε μη σας κολησουμε; και οι αλλοι, οχι αλλα μην μας ξανακλεισετε μεσα
Κακως συζηταμε και εχουμε χωριστει στα δυο. Ειναι σιγα σιγα καθαρα ατομικο θεμα (μωραινει κυριος ον βουλεται απωλεσαι)

Σήμερα κύριοι μας παραδόθηκε ένας φάκελος από την κυρία του Ανθρώπινου Δυναμικού και μέσα είχε ερωτηματολόγιο για το εμβόλιο. Το εκανες; Θα το κανεις; Είσαι αρνητης; Καταλαβαίνετε που πάει το πράγμα σιγά σιγά ετσι;
Ώπα τα ίδια κ σε εμάς! Βγήκε ο υποδιευθυντής με αυτό το ερωτηματολόγιο κ το έβγαλα φωτογραφία κ του είπα πώς είναι προσωπικά αυτά που ρωτάει κ δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω! Μαγκωσε λίγο κ πήγε στον επόμενο!

Ώπα τα ίδια κ σε εμάς! Βγήκε ο υποδιευθυντής με αυτό το ερωτηματολόγιο κ το έβγαλα φωτογραφία κ του είπα πώς είναι προσωπικά αυτά που ρωτάει κ δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω! Μαγκωσε λίγο κ πήγε στον επόμενο!
Ένα παιδι στην ηλικία μου που δουλευε σε τουριστική επιχειρηση του λέει το αφεντικό για να έρθεις φέτος πρεπει να κάνεις το εμβόλιο.. Αρνήθηκε κ τον απελυσε.....
.......Τι να σχολιάσω.........

Θυμάστε τη "γρίπη των χοίρων";

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Γρίπη_H1N1

Πριν ακριβώς δέκα χρόνια, το πρώτο μνημόνιο που μας "διέσωσε" από την κατάρρευση της Goldman Sachs η οποία παρέσυρε και την κυβέρνηση του Κωστάκη, μας διέσωσε όπως φαίνεται και από τον ιό H1N1 και ο πακτωλός εκείνων των εμβολίων έμεινε στα ψυγεία. Φαντάζομαι, οι υψηλές τιμές αντισωμάτων σας, όπως και εκείνες των spreads του ΓΑΠ (αν τα θυμάστε), δεν θα έχουν καμία σημασία με την επόμενη κρίση και διάσωση, που πιθανότατα να πρόκειται για το δεύτερο πιθανότερο σενάριο καταστροφολογίας: τις ηλιακές καταιγίδες.
Μη φοβάστε λοιπόν. Αυτός ο κορονοϊός δεν είναι πιο επικίνδυνος από όσους μέχρι τώρα αντιμετώπισε η ανθρωπότητα. Απλά, οι διασώστες μας είναι πιο έμπειροι και πιο προσεκτικοί; Την αλήθεια θα μας την πουν μετά, όταν δεν θα κινδυνεύουν από αυτή. ;)

ΥΓ. Τα παραπάνω απευθύνονται στα μέλη του φόρουμ με IQ κάτω του μετρίου. Οι διάνοιες του HL μπορείτε να τα αγνοήσετε. :rolleyes:
Θυμάμαι κ κάτι δημοσιογράφους κ κάτι πολιτικούς-δημαρχους που μόλις σκασαν οι απάτες για τα εμβόλια τρεχαν να κρυφτούν! Και κάποιοι είναι πάλι στα κανάλια κ μας κουνάνε το δάχτυλο για το καλό μας! Α εγώ είμαι λίγο χαζούλης αλλά βαρέθηκα να μου λένε οι άλλοι πιο είναι το καλό μου! Μπουχτησα ρε αδερφέ!!! Α κ βασικό καλό για όλους αυτούς που θέλουν το καλό μας είναι κ να περνούμε βασικό 600€ με 15 χρόνια προϋπηρεσίας στην ίδια επιχείρηση! Μην δούμε κ καμία άσπρη μέρα κ σηκώσουμε κεφάλι κ δούμε πιο είναι το καλό μας!

Ένα παιδι στην ηλικία μου που δουλευε σε τουριστική επιχειρηση του λέει το αφεντικό για να έρθεις φέτος πρεπει να κάνεις το εμβόλιο.. Αρνήθηκε κ τον απελυσε.....
.......Τι να σχολιάσω.........
Στα παλιά του παπούτσια θα βρει αλλού δουλειά!!!!

Ναι Γιάννη θα βρει...
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα............
Καταλαβαίνω ρε Τάσο μου αλλά είμαστε πολύ αρχή ακόμα κ θα δούμε παρά πολλά! Το κυνήγι μαγισσών ακόμα δεν ξεκίνησε!!! Αλλά είναι κοντά...

Να ρωτήσω κάτι πάω εγώ να δουλέψω στην εστίαση ή στον τουρισμό και πάω στους εργοδότες και ένας άλλος.. Εγώ ανεμβολιαστος και κάποιος εμβολιασμένος εγώ του λέω μεροκάματο ότι θέλεις εσύ αφεντικό και ο άλλος ότι λέει ο νόμος και κάτι παραπάνω μιας και είναι εμβολιασμένος πιος θα πάρει τη δουλειά?

Να ρωτήσω κάτι πάω εγώ να δουλέψω στην εστίαση ή στον τουρισμό και πάω στους εργοδότες και ένας άλλος.. Εγώ ανεμβολιαστος και κάποιος εμβολιασμένος εγώ του λέω μεροκάματο ότι θέλεις εσύ αφεντικό και ο άλλος ότι λέει ο νόμος και κάτι παραπάνω μιας και είναι εμβολιασμένος πιος θα πάρει τη δουλειά?
Ωραίο ερώτημα
Αν και βλέπω να φέρνουν τα πράγματα είτε εμβολιασμενος είτε ανεμβολιαστος στο ότι θέλεις εσύ του εργοδότη

να σε ρωτήσω κάτι
για να δουλέψεις στην εστίαση δεν κάνεις κάποιες εξετάσεις, πχ σαλμονέλα, φυματίωση κτλ κάθε 1-2 χρόνια?

Δηλαδή είναι ντροπή να πει κάποιος ότι φοβάμαι βρε παιδί μου να κάνω το εμβόλιο με αυτά που ακούω κάθε μέρα μην αφήσω τα παιδιά μου ορφανά η αύριο βγάλω κάποιο καρκίνο γιατί και αυτοί που μου τα πουλάνε δεν είναι σίγουροι το τι μπορεί να πάθω μελλοντικά τώρα εάν θέλεις να με κρατήσεις στη δουλειά με ότι έχω προσφέρει τόσο καιρό που είμαι εδώ καλός ειδάλλως να πάω σπίτι μου τι θα του κάνουν πιστεύετε

να σε ρωτήσω κάτι
για να δουλέψεις στην εστίαση δεν κάνεις κάποιες εξετάσεις, πχ σαλμονέλα, φυματίωση κτλ κάθε 1-2 χρόνια?
Αυτό που κολλάει με το εμβόλιο
Άλλο πράγμα η εξέταση και άλλο πράγμα αυτό που συζητήσαμε

Δηλαδή είναι ντροπή να πει κάποιος ότι φοβάμαι βρε παιδί μου να κάνω το εμβόλιο με αυτά που ακούω κάθε μέρα μην αφήσω τα παιδιά μου ορφανά η αύριο βγάλω κάποιο καρκίνο γιατί και αυτοί που μου τα πουλάνε δεν είναι σίγουροι το τι μπορεί να πάθω μελλοντικά τώρα εάν θέλεις να με κρατήσεις στη δουλειά με ότι έχω προσφέρει τόσο καιρό που είμαι εδώ καλός ειδάλλως να πάω σπίτι μου τι θα του κάνουν πιστεύετε
σίγουρα ντροπή δεν είναι και ο φόβος είναι απόλυτα κατανοητός
ΑΛΛΑ και όπως βλέπεις το αλλά είναι μεγάλο
δε θα τον προσλάβουν, τόσο απλά
γιατί κανείς εργοδότης δεν διακινδυνεύει να μπλέξει με αγωγές και αποζημιώσεις κτλ από πελάτες ή/και από άλλους εργαζόμενους λόγω ανεμβολίαστου εργαζόμενου
το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε λίγο καιρό θα είναι μέσα στα απαιτούμενα χαρτιά που θα πρέπει να προσκομίσει κάποιος για να εργαστεί

Οτι υπαρχουν τεστ αντισωματων ολοι το γνωριζουν αγαπητε φιλε.
Εγω δεν ρωτησα αυτο.
Ρωτησα, γιστι δεν τα μοιραζουν ΑΥΤΑ ΔΩΡΕΑΝ , αντι να μοιραζουν κατα εκατομυρια τα αναμφιβολου ποιοτητας ΤΡΟΜΟΤΕΣΤΑΚΙΑ ανιχνευσης της ιωσης.

Ρωτησα επισης ,γιατι επι της ουσιας σδεν τους ενδιαφερει τι ποσοστο πληθυσμου εχει περασει την ιωση, και γιατι υπαρχει επιπλρον τοση εμονη να εμβολιαστουν οσους εχουν φυσικα αντισωματα.

Υ.Σ Φιλος ασυμπτωμστικος θετικος , τα ακουμπαγε καθε μηνα, ωστε να μπορω να πω τωρα με βεβαιοτητα οτι ειχε φυσικα αντισωματα επι σχεδον οκτω μηνες
ποια είναι αυτά τα τεστ αντισωμάτων σε κιτ και που τα πουλάνε να πάμε να αγοράσουμε μερικά
μπορείς να μας πεις?
γιατί εγώ ξέρω πως μόνο σε μικροβιολογικό εργαστήριο μπορεί να γίνει αυτό
δε γίνεται με κιτ
αλλά αν ξέρεις κάτι παραπάνω σε παρακαλώ ενημέρωσε μας, με ενδιαφέρει

Status
Not open for further replies.
Back