Σημαδεύοντας την Επικαιρότητα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αγωγή για ποιο λόγο να του κάνουν? αυτό δεν το κατάλαβα? από πότε είναι ποινικό το αδίκημα.. που το λέει αυτό?
το λέει η εργατική νομοθεσία για τους εργαζόμενους
ότι ο εργοδότης πρέπει να μεριμνά και να προστατεύει την υγεία των εργαζομένων να στο πω έτσι απλά
το λένε και άλλο νόμοι για τους πελάτες
ψάξε στο ιντερνετ και θα βρεις τους σχετικούς νόμους
διάβασε την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της ALPHA BANK

διάβασε την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της ALPHA BANK
Και από ποτέ η γελοία και φασιστική ανακοίνωση του συλλόγου της alpha bank αποτελεί "πρότυπο συμμόρφωσης" ή νόμο του κράτους??? Προς το παρόν κανένας νόμος δεν απαιτεί εμβολιασμό κατά του covvid όπως και για την γρίππη!!

Με ολο το σεβασμο που τρεφω παντα για τις αντιθετες θεσεις και αποψεις, θελω να σας πω οτι απο Σεπτ οι ανεμβολιαστοι , δεν θα ειστε προστατευμενοι. Και να θελει η κυβερνηση θα δυσκολευθει, γιατι καμμια κοινωνικη ομαδα (εστιαση, αθλητες, κυνηγοι κλπ) , δεν θα ανεχτει περιορισμους γιατι καποιοι δεν θελουν εμβολιο (εχουν καθε δικαιωμα). Την αδυναμια να επιβαλει λοκνταουν κλπ την ξερει η κυβερνηση και για αυτο βλεπετε τωρα ενταση της πιεσης για εμβολιασμο. Θελουν το ποσοστο ανεμβολιαστων να ειναι τετοιο πχ15-25%, που η ροη στις ΜΕΘ και οι θανατοι να ειναι σαν της γριπης , και ολα να ειναι πια φυσιολογικα και ας πεθαινουν 100-150 καθε μερα. (οπως και με τη γριπη , ποιος ασχολειται ;)
Βεβαια απο σημερα δεν ειστε προστατευμενοι , γιατι πεσαν οι μασκες.
Εχουν δικιο οι ανεμβολιαστοι που λενε , τι φοβαστε μη σας κολησουμε; και οι αλλοι, οχι αλλα μην μας ξανακλεισετε μεσα
Κακως συζηταμε και εχουμε χωριστει στα δυο. Ειναι σιγα σιγα καθαρα ατομικο θεμα (μωραινει κυριος ον βουλεται απωλεσαι)
Συγγνώμη από τι δεν θα είναι προστατευμένοι οι ανεμβολίαστοι και από τι θα είναι οι εμβολιασμένοι??? Το lock down πραγματικά πιστεύετε θα έρθει λόγο χαμηλού ποσοστού εμβολιασμένων.....ή λόγο νέου τρόπου ζωής??? Μήπως αυτοί θα είναι πλέον η νέα κανονικότητα που λένε και ξανά λένε??? Πραγματικά δεν γονάτισε και δεν έμεινε πίσω η ανθρωπότητα από τον έμπολα κτλ κτλ....και θα γονατίσει από μια μορφή γρίπης??? Η γρίπη των χοίρων η των πουλερικών που μας φορτώσανε ήταν λιγότερο θανατηφόρες????.....το 2009 που γινότανε "χαμός" στα κανάλια με τους χοίρους και τα ζόμπι πήγα στο Μεξικό όπου ήταν και η καρδιά του προβλήματος.....εκεί δεν ήξεραν τίποτε!!! Απλά πράγματα!!

Και από ποτέ η γελοία και φασιστική ανακοίνωση του συλλόγου της alpha bank αποτελεί "πρότυπο συμμόρφωσης" ή νόμο του κράτους??? Προς το παρόν κανένας νόμος δεν απαιτεί εμβολιασμό κατά του covvid όπως και για την γρίππη!!
και δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κανένα λόγο
απαιτούμενος για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων ναι, αλλά υποχρεωτικός όχι
και φυσικά η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της ALPHA BANK δεν αποτελεί πρότυπο συμμόρφωσης ή νόμο του κράτους
απλά δείχνει τι θα ακολουθήσει στις δουλειές
και φυσικά δε θα είναι πρώτη η Ελλάδα σε αυτό
ξεκίνησε η Αμερική και η Ρωσία και έρχονται κι άλλες χώρες
τράπεζα στην Αμερική δε δέχεται όχι μόνο ανεμβολίαστους εργαζόμενους αλλά ούτε ανεμβολίαστους πελάτες!!!
σας λέει κάτι αυτό?

Ερώτημα ακαδημαϊκό για την παρέα
Σου λένε ότι άμα κολλήσεις covit έχεις πιθανότητα να πεθάνεις από αυτόν 0.1%άμα κάνεις το εμβόλιο έχεις 0.0001%να πεθάνεις από καρκίνο σε 10 χρόνια τι θα έκανε ο καθένας μας
Δεν θα έκανα εμβόλιο.

και δεν πρόκειται να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για κανένα λόγο
απαιτούμενος για κάποιες κατηγορίες εργαζομένων ναι, αλλά υποχρεωτικός όχι
και φυσικά η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων της ALPHA BANK δεν αποτελεί πρότυπο συμμόρφωσης ή νόμο του κράτους
απλά δείχνει τι θα ακολουθήσει στις δουλειές
και φυσικά δε θα είναι πρώτη η Ελλάδα σε αυτό
ξεκίνησε η Αμερική και η Ρωσία και έρχονται κι άλλες χώρες
τράπεζα στην Αμερική δε δέχεται όχι μόνο ανεμβολίαστους εργαζόμενους αλλά ούτε ανεμβολίαστους πελάτες!!!
σας λέει κάτι αυτό?
Ναι ότι αυτή είναι η γαμημενη ΝΤΠ.... και όχι ότι τους ενδειαφέρει η πραγματική υγεία τον πολιτών. Αν τους ενδειαφέρει η υγεία θα είχαν επενδύσει στα νοσοκομεία απλά, είτε αυτό λέγετε τεχνολογία είτε υγειονομικό προσωπικό.

Δηλαδή είναι ντροπή να πει κάποιος ότι φοβάμαι βρε παιδί μου να κάνω το εμβόλιο με αυτά που ακούω κάθε μέρα μην αφήσω τα παιδιά μου ορφανά η αύριο βγάλω κάποιο καρκίνο γιατί και αυτοί που μου τα πουλάνε δεν είναι σίγουροι το τι μπορεί να πάθω μελλοντικά τώρα εάν θέλεις να με κρατήσεις στη δουλειά με ότι έχω προσφέρει τόσο καιρό που είμαι εδώ καλός ειδάλλως να πάω σπίτι μου τι θα του κάνουν πιστεύετε
Δεν γνωριζω τις επιπτωσεις που μπορει να προκαλεσει το εμβολιο μελλοντικα στην υγεια μου
αλλα οταν το 90% των προιοντων που καταναλωνω ειναι τυποποιημενα με ορμονες
φυτοφαρμακα διαφορες απαγορευτικες προσμιξεις
ακομα και το νερο και ο καρκινογονος αερας που αναπνεω
θελοντας και μη θα ενδωσω στο πειραμα και οσο τραβηξει αναμενο το καντηλι μου
Αν ζουσα πριν 60 χρονια που η καθημερινοτητα μου θα ηταν ποιο ελευθερη και ποιο υγιης
τοτε θα το σκεφτομουν αλλα εν ετη 2021 δεν υπαρχει διεξοδος

Για κανένα φάρμακο έχετε ακούσει τώρα τελευταία τίποτα? Παλιά ακούγαμε για αμερικάνικο... από το Ισραήλ..... αυτό το καιρό κουβέντα για φάρμακα τι έγινε κανένας δεν έχει βγάλει τίποτα νεότερο τα παράτησαν δεν ασχολούνται άλλο?

Δεν γνωριζω τις επιπτωσεις που μπορει να προκαλεσει το εμβολιο μελλοντικα στην υγεια μου
Αν ζουσα πριν 60 χρονια που η καθημερινοτητα μου θα ηταν ποιο ελευθερη και ποιο υγιης
πριν 60 χρόνια, το 1960 δηλαδή, πέθαιναν παιδιά από ιλαρά και κοκύτη γιατί δεν υπήρχαν τα εμβόλια
πριν από 70 χρόνια, ακόμα χειρότερα

Για κανένα φάρμακο έχετε ακούσει τώρα τελευταία τίποτα? Παλιά ακούγαμε για αμερικάνικο... από το Ισραήλ..... αυτό το καιρό κουβέντα για φάρμακα τι έγινε κανένας δεν έχει βγάλει τίποτα νεότερο τα παράτησαν δεν ασχολούνται άλλο?
όχι είναι σε πειραματικά στάδια 2-3 φάρμακα με ελπιδοφόρα αποτελέσματα
και το πανεπιστήμιο κρήτης έβγαλε ένα και ψάχνει χρηματοδότηση για να κάνει τη φάση 1
θέλει 5 εκ. ευρώ για αυτό

Να τρως για κρέας αγριογούρουνο λαγους και πουλιά και για πρασιναδα χόρτα από το βουνό που έχεις μαζεμένα (δε θέλω να ακούω χαζά πράγματα από εξυπνους ανθρώπους ότι και καλά δεν έχω διέξοδο) Ολα αυτά τα παραπάνω τα ανέφερα σαν εναλλακτικές επιλογές σε υπερβολικό βαθμό για παράδειγμα.. στο αδιέξοδο που μου εθεσες

Πάντως εγώ στον κύκλο των ανθρώπων που ξέρω δεν έχω αυτό που λένε "αρνητες"γιατί τα έχουν κάνει όλα τα εμβόλια από μικροί και στον στρατό αλλά τόσα.Θα έλεγα καλύτερα "σκεπτικιστες"γιατι υπάρχει το άγνωστο και η αβεβαιότητα.Θα έλεγα επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να κινηθεί με την αλαζονεία της υπερ-Προστασίας γιατί είναι βέβαιο ότι η corona κρύβει ακόμα οπλα.Χρειάζεται ακόμη λίγος χρόνος έστω και αν δεν έχουμε να βελτιώσουν κάποια πράγματα να τα κάνουν πιο ασφαλή.

Ένα Ερώτημα ακαδημαϊκό για τη παρέα
Απο αυτούς που είχαν παρενέργειες από τα εμβόλια πόσοι τη γλιτωσαν ξέρει κανένας?
Γιατί οι παρενέργειες από τα εμβόλια όπως θρόμβωση δεν νομίζω να την γλίτωσε κανένας εάν εξαιρέσεις μία περίπτωση μιας γυναίκας πού το κατάλαβε και πήγε καρφί στο νοσοκομείο όλοι οι υπόλοιποι τους έφαγε το χώμα 100% επιτυχία στην παρενέργεια της θρόμβωσης

να σε ρωτήσω κάτι
για να δουλέψεις στην εστίαση δεν κάνεις κάποιες εξετάσεις, πχ σαλμονέλα, φυματίωση κτλ κάθε 1-2 χρόνια?
Νομιζω ζητανε και πιστοποιητικα εμβολιασμου για καποιες ασθενειες,πχ Ηπατιτιδες,που καποιες απο αυτες μεταδιδονται μεσω τροφιμων.
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος...

Θυμάστε τη "γρίπη των χοίρων";

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/Γρίπη_H1N1

Πριν ακριβώς δέκα χρόνια, το πρώτο μνημόνιο που μας "διέσωσε" από την κατάρρευση της Goldman Sachs...

Πότε κατερρεψε η goldmαn sachs και δεν το πήρα χαμπάρι;;

Αυτό είναι σίγουρο ότι εκεί θα πάει η δουλειά... ότι θέλει το αφεντικό...
Εκεί είναι ήδη φιλε. Ότι θελουν κανουν. Πάει το μαγείρεμα σύννεφο για να ρίξουν τον εργαζόμενο και να γεμίσουν τις ήδη ξεχειλισμενες τσέπες τους.

Γιωργο αυτή η σαλουφα λέει ότι της πει η τωρινή αντιπολίτευση. Αν η τωρινή αντιπολίτευση ήταν κυβέρνηση σήμερα να είσαι σίγουρος ότι αλλά θα ελεγε. Γενικά όπως και ο φασιστοκουλης έχει τα παπαγαλάκια του παντου τα ίδια έχει και ο βλαμμενος ο Αλεξης.

Status
Not open for further replies.
Back