Σημαδεύοντας την επικαιρότητα - Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Με πεντε, δεκα σωστες κινησεις η χωρα μπορει να γινει πενα!
Πχ :
Διωχνεις ολους τους αστυνομικους που αφηνουν τους χουλιγκανς να ερχονται απο την Κροατια και να σκοτωνουν .. .
Μετα διωχνεις τους τροχονομους που αφηνουν τους λαθρομεταναστες να κινουνται αναποδα στην εγνατια και σκοτωνουν ανυποψιαστους πολιτες...
Συνεχιζεις διωχνοντας ολους τους διοικητες στρατοπεδων που δεν καθαριζουν τα χορταρια και ανατιναζονται τα πυρομαχικα...
Οπωσδηποτε θα διωξεις ολους τους κλειδουχους που βαζουν τα τρενα στις ραγες αναποδα και στελνουν στον ταφο αθωες ψυχες..
Χωρις καμμια αμφιβολια τους καλοκαιρινους μηνες να βαλεις φυλακη τους μελισοκομους που βαζουν φωτιες στα δαση...
Εξυπνες κινησεις θελει..
:cool:

Για ποιον λογο Γιωργο μου ???
Λογω δουλειας μου κατανοω καποια πραγματα και ξερω κατα καποιο τροπο, πως μεταφερεται η ενεργεια(ρευμα) σε ενα αγωγο, ενας αγωγος(καλωδιο) δεν παραγει ενεργεια, ενας ''υπεραγωγος'' μειωνει τις απωλειες μεταφορας ενεργειας. Μεχρι σε πυρηνικο αντιδραστηρα εφτασε αυτος που το εγραψε, υπαρχει νομος απαραβατος στη φυσικη που λεει οτι δεν υπαρχει ενεργεια εκ του μηδενος, υπαρχει η μετατροπη μιας μορφης ενεργειας σε καποια αλλη.

Λογω δουλειας μου κατανοω καποια πραγματα και ξερω κατα καποιο τροπο, πως μεταφερεται η ενεργεια(ρευμα) σε ενα αγωγο, ενας αγωγος(καλωδιο) δεν παραγει ενεργεια, ενας ''υπεραγωγος'' μειωνει τις απωλειες μεταφορας ενεργειας. Μεχρι σε πυρηνικο αντιδραστηρα εφτασε αυτος που το εγραψε, υπαρχει νομος απαραβατος στη φυσικη που λεει οτι δεν υπαρχει ενεργεια εκ του μηδενος, υπαρχει η μετατροπη μιας μορφης ενεργειας σε καποια αλλη.
Γιώργο, το άρθρο μιλάει για υπεραγωγό που μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες περιβάλλοντος. Δεν μιλάει για παραγωγή ενέργειας εκ του μηδενός. Όλοι οι υπεραγωγοί που λειτουργούν σήμερα, δουλεύουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, πράγμα που τους κάνει δύσχρηστους και πανάκριβους. Σε συνδυασμό με καθαρή ενέργεια που παράγεται από σύντηξη θα λυνόταν το πρόβλημα του πλανήτη. Περίπου αυτό περιγράφει. Τώρα, αν όλα αυτά είναι αλήθεια, δεν μπορώ να λάβω θέση φίλε.

Γιώργο, το άρθρο μιλάει για υπεραγωγό που μπορεί να λειτουργήσει σε συνθήκες περιβάλλοντος. Δεν μιλάει για παραγωγή ενέργειας εκ του μηδενός. Όλοι οι υπεραγωγοί που λειτουργούν σήμερα, δουλεύουν σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, πράγμα που τους κάνει δύσχρηστους και πανάκριβους. Σε συνδυασμό με καθαρή ενέργεια που παράγεται από σύντηξη θα λυνόταν το πρόβλημα του πλανήτη. Περίπου αυτό περιγράφει. Τώρα, αν όλα αυτά είναι αλήθεια, δεν μπορώ να λάβω θέση φίλε.
Δηλαδη μιλαει για τον ιδανικο αγωγο χωρις απωλειες.Τα ηλεκτρονια που λεει στο κειμενο, σε ενα αγωγο, δεν ξεκιναει ενα ηλεκτρονιο απο τη μια ακρη του αγωγου κανει βολτα και καταληγει στην αλλη ακρη, δεν ειναι υγρο. Εμπλεξε και την κβαντομηχανικη που ακομα βρισκεται σε εβρυακο σταδιο..Αυτο με την συντηξη δεν ειναι κατι καινουργιο, το λενε καποιοι εδω και αρκετα χρονια αλλα δεν γνωριζω τι γινεται, ουτε εχω τις γνωσεις για να ψαξω.

Δηλαδη μιλαει για τον ιδανικο αγωγο χωρις απωλειες.Τα ηλεκτρονια που λεει στο κειμενο, σε ενα αγωγο, δεν ξεκιναει ενα ηλεκτρονιο απο τη μια ακρη του αγωγου κανει βολτα και καταληγει στην αλλη ακρη, δεν ειναι υγρο. Εμπλεξε και την κβαντομηχανικη που ακομα βρισκεται σε εβρυακο σταδιο..Αυτο με την συντηξη δεν ειναι κατι καινουργιο, το λενε καποιοι εδω και αρκετα χρονια αλλα δεν γνωριζω τι γινεται, ουτε εχω τις γνωσεις για να ψαξω.
Γιώργο, ούτε και ΄γω έχω καμία όρεξη να το ψάξω, απλά το ανέβασα σαν είδηση.

Ολα αυτά ισχύουν με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα .Κανείς δε ξέρεις τι μπορούμε ακόμη να μάθουμε κΙ πως θα αναθεωρηθούν κάποια πράγματα σε 30/40 χρόνια .Εξαλου και ο άνθρωπος ενα ενερημγιακο αποτύπωμα αφήνει όταν ανιχνεύεται με ειδικές κάμερες .Ενέργεια υπάρχουν άφθονη παντού το πώς θα την συλλάβεις και θα την μετατρέψεις προς όφελος σου για κάποια πράγματα ,πάντα θα εξελίσεται

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/1400603/koronoios-giati-anevainoun-ta-krousmata/

Και δωσε σανο....
Και μετα περιμενουμε αμεροληπτη ενημερωση...
Ποιός κορονοιος αφού δεν υφίστανται και δεν αναγνωρίζεται ούτε για να πάρει άδεια κάποιος.Οχι σανό ,βλητα,ζωχους,ραδίκια,και αμπελόφυλλα μαζί για τους ντολμάδες που ακόμη ασχολούνται και φορανε φίμωτρα στο δρόμο.Και δεν έχουν καταλάβει ότι πρώτα θα πεθάνουν από τη πείνα και μετά από Αλτσχάιμερ παρά από κορονοιο.

Status
Not open for further replies.
Back