Σημαδεύοντας την επικαιρότητα

δεν ειχε τιποτα που να χρειαζοταν αδεια εκτο απο το χορτο...
Το οπλοστάσιο με τα αεροβόλα ,και τους σουγιάδες και φωτοβολίδες δε ξέρω που είδανε, καλά που δε έρχονται στο δικό μου που έχει στη κουζίνα 40 τραπεζομαχαιρα και κουζινομάχαιρα ακόνι, μπαλτά , 2 ξυριστικες μηχανές 4 ψαλίδια και 10 τσατσάρες και βούρτσες για να περιποιούμε τα πτώματα .

Το οπλοστάσιο με τα αεροβόλα ,και τους σουγιάδες και φωτοβολίδες δε ξέρω που είδανε, καλά που δε έρχονται στο δικό μου που έχει στη κουζίνα 40 τραπεζομαχαιρα και κουζινομάχαιρα ακόνι, μπαλτά , 2 ξυριστικες μηχανές 4 ψαλίδια και 10 τσατσάρες και βούρτσες για να περιποιούμε τα πτώματα .
.my man. Για μακιγιάζ πτωμάτων δεν έχεις κάτι ;
Οι όλη κατάσταση αναρωτιέμαι αν είναι να γελάς ή για να κλαις.

Αν θυμάστε πριν ενα μήνα που ταξίδεψα απο Ιωάννινα προς Αλεξανδρούπολη ,δηλαδή την Εγνατία , τι έγραψα γι αυτόν τον επικίνδυνο όπως κατάντησε δρόμο με την αμέλεια του ίδιου τους κράτος αφού σ αυτό ανήκει αυτό το αίσχος.
Με τέτοιες συνθήκες που τον κάνει ούτως η άλλως επικίνδυνο ,άντε να μη σου ανοίγει και η μπάρα των διοδίων και να σου λεει η υπάλληλος να κάνεις πίσω με ομίχλη και ορατότητα μηδέν.
Βεβαίως δεν παραβλέπω και τον ανθρώπινο παράγοντα γιατί εχω δει άπειρους πιθήκους με όψη ανθρώπου να κάνουν οτι μαλακία μπορεί να φανταστεί κανείς στα διόδια.

Πάντως στην κατάσταση που ειναι η Εγνατία τίποτα δεν ειναι τυχαίο και ολα μπορεί να συμβούν ,οπως και γίνεται άλλωστε.

εχω δει άπειρους πιθήκους με όψη ανθρώπου
Πιθηκανθρώπους δηλαδή;;)Πάντως άκουσα στα ΜΜΕ ότι και ο Ουκρανός φορτηγατζής έτρεχε πολύ:ως επαγγελματίας δεν έπρεπε να προσέχει με τέτοια ομίχλη μάλιστα;.think.

Δημογλίδου εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής αστυνομίας
Δ"εν είμαστε στο δρόμο για να τιμωρήσουμε τους πελάτες τους πολίτες.."

Για αυτό επικρατεί αυτή η αναρχία στους δρόμους, για αυτό όλοι οδηγούν με ενα κινητό στο χέρι , για αυτό κανείς δεν σέβεται προτεραιότητα, στοπ και κόκκινο. Γιατί εσείς δεν θέλετε να τιμωρήσετε. Δηλαδή να εφαρμόσετε το νόμο!

Ασε μας κυρία μου ,αι τράβα βάψε κανα αυγό !

Το να ασχοληθούν πως δίνουν τα διπλώματα και ίσως να μη. Επιτρέπετε οι νέοι κάτω των 23 να οδηγούν αυτοκίνητο πάνω των 120 ιπων δεν το σκέφτονται ,σκέφτονται μόνο το φοροεισπρακτιμο θέμα πρόστιμο και μεγαλύτερο πρόστιμο.https://www.makeleio.gr/εξωφυλλο/va...ellinikous-dromous-pano-apo-2-500-travmaties/

100 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ​

Ήμουνα νιος και γέρασα να ακούω για αλλαγές στο σύστημα έκδοσης διπλώματος οδήγησης αλλά και απο την άλλη τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα αστυνόμευσης αλλά και η τροχαία είναι ανύπαρκτα. Δρόμοι με προβλήματα ,σημάνσεις να μην φαίνονται απο τα δέντρα ,μυαλό μπρόκολου κλπ κλπ ... , αρα οδηγούμαστε σε τέτοια αποτελέσματα.
Φούτσες χρωματιστές κατά τ άλλα , να χουμε να λέμε.

100 ΝΕΚΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ​

Ήμουνα νιος και γέρασα να ακούω για αλλαγές στο σύστημα έκδοσης διπλώματος οδήγησης αλλά και απο την άλλη τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα αστυνόμευσης αλλά και η τροχαία είναι ανύπαρκτα. Δρόμοι με προβλήματα ,σημάνσεις να μην φαίνονται απο τα δέντρα ,μυαλό μπρόκολου κλπ κλπ ... , αρα οδηγούμαστε σε τέτοια αποτελέσματα.
Φούτσες χρωματιστές κατά τ άλλα , να χουμε να λέμε.

Δεν ειναι ουτε θεμα εκπαιδευσης των νεων οδηγων ουτε αστυνομευσης.
Ειναι θεμα παιδείας και νοοτροπιας.
Και μιας κι αυτα τα 2 δεν αλλαζουν, δεν αλλαζουν και τα αποτελεσματα.

Πλέον κάθε σπίτι έχει από τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα και ελάχιστοι είναι εκείνοι που δεν κάθονται πίσω από το τιμόνι, από 17 μέχρι 97 χρονών. Με όλα τα ινφοτεινμεντ, κινητά, ακουστικά, οθόνες, ραδιόφωνα, φραπέδες, τσιγάρα, τζιχαντιστες με παπάκια, γριές με αλτσχαιμερ, σκυλιά, γατιά, ακολες τρουπες, κρυμμένα φανάρια, δρόμους σαγρε, δρόμους γυαλί, ανάποδες κλίσεις...έχει και άλλα...βγαίνω στο δρομο κάθε πρωί με τη μηχανή για να πάω στο γραφείο και είναι σαν να παίζω στο survival

Δεν ειναι ουτε θεμα εκπαιδευσης των νεων οδηγων ουτε αστυνομευσης.
Ειναι θεμα παιδείας και νοοτροπιας.
Και μιας κι αυτα τα 2 δεν αλλαζουν, δεν αλλαζουν και τα αποτελεσματα.
Η παιδεία και η νοοτροπία δεν κληρονομούνται . Καλλιεργούνται απο το σπιτι ,απο το σχολείο και στην ανάγκη διαμορφώνονται με λήψη μέτρων .
.Ζωντανό παραδειγμα που αφορα την οδηγικη συμπεριφορά είναι οι χώρες της Β.Ευρωπης που απο πρώτες στα ατυχήματα με λήψη σοβαρών μέτρων και με προβολές απο πραγματικά ατυχήματα έπιασαν πάτο στη λίστα.
Αν λοιπόν εμείς είμαστε μπρόκολα, η πολιτεία οφείλει να μας συνετήσει εφαρμόζοντας τους νόμους . Επειδη όμως σ αυτη τη χώρα η πολιτεία αρέσκεται να καλλιεργεί μπρόκολα , δυστυχώς το να μιλαμε για παιδεία, ειναι απλα ουτοπία .

Back