Dimitris benelli
Banned
Αυτά ειναι ν 13 ΑρηΔιάμετρος 1,3 Νίκο
Αυτά ειναι ν 13 ΑρηΔιάμετρος 1,3 Νίκο
Αν όντως είναι 1.3mm σίγουρα είναι Νο13 διότι το κανονικό Νο12 θα πρέπει να έχει διάμετρο από 1.5 ως 1.6mmΑυτά ειναι ν 13 Αρη
Να μην σου πω ν 14Αν όντως είναι 1.3mm σίγουρα είναι Νο13 διότι το κανονικό Νο12 θα πρέπει να έχει διάμετρο από 1.5 ως 1.6mm
Υπάρχει.Άλλη πιθανη χρήση αυτου του σκαγιου δεν μπορώ να σκεφτώ.....
Δεν διαβασα ολα τα σχολια, παντως εγω με ενδιαφερον θα τις εβλεπα τις δοκιμες.Σας παρουσίασα ένα σκάγι σε νούμερο 12το οποίο και δεν βρησκουμε εύκολα,και πήραμε 3 κιλά για δοκιμή,και με βγάλατε παράνομο και κραχτες κτλ, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια, φαντάσου να έβαζα φωτογραφία και τις δοκιμές
Επειδή εγώ έγραψα για κραχτες...Σας παρουσίασα ένα σκάγι σε νούμερο 12το οποίο και δεν βρησκουμε εύκολα,και πήραμε 3 κιλά για δοκιμή,και με βγάλατε παράνομο και κραχτες κτλ, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια, φαντάσου να έβαζα φωτογραφία και τις δοκιμές
Σας παρουσίασα ένα σκάγι σε νούμερο 12το οποίο και δεν βρησκουμε εύκολα,και πήραμε 3 κιλά για δοκιμή,και με βγάλατε παράνομο και κραχτες κτλ, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια, φαντάσου να έβαζα φωτογραφία και τις δοκιμές
Το δέχομαι, μέχρι ένα σημείο....Αυτα τα σκαγια με πυτουρο και βελανηδοχαρτο κουπα.κανουν τρελα πραγματα στα 28,30 γρ
Καμια φορα κανουν ντου οι μυγεςΔεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο κάποιος θα χρησιμοποιήσει σκάγια μικρότερα του #8.
Εκτός, ίσως, αν δεν έχει.....μυγοσκοτώστρα.
Λευτέρη με νούμερο 9 σκάγια κυνηγάω την τσίχλα τον χειμώνα χωρίς πρόβλημα. 8 βάζω στα περάσματα μόνο αν και διαφορά δεν έχω δει με τον τρόπο που ντουφεκαω. Γιατί τα θεωρείς αχρείαστα τα 9 και λεπτότερα σκάγια;Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο κάποιος θα χρησιμοποιήσει σκάγια μικρότερα του #8.
Εκτός, ίσως, αν δεν έχει.....μυγοσκοτώστρα.