Σκάγια

Η παροιμία λέει:
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του".... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Τόσα φυσίγγια που έχω σφάξει τα σκάγια δν τα πέταξα.....ευτυχώς τα φύλαγα τα σκάγια σε σακούλι...ανάμικτα όλα τα σκάγια από Νο: BB ως 10.....:eek:

Πήρα και εγώ λοιπόν ένα σουρωτήρι με τρύπες 2,5mm και άρχισα να κοσκινίζω.....sarcastic.

View attachment 3919

View attachment 3920

Στη μια λεκάνη mix από Νο:8 (2,3mm) ως 10 (1,9mm)....για καμιά τσίχλα ή επιβλαβή...
Και στο ταψί από Νο:BB (4mm) ως Νο:7 (2,5mm)...
Χώρισα ελάχιστα BB με Νο:2 και από Νο:3 ως Νο:7 θα πάνε στα παπιά...λέτε να πειράξει στο στο στομάχι....my man..sarcastic..sarcastic.

Σκάγια...Νο:3 ως 7

View attachment 3921

Σκάγια...Νο8 ως 10

View attachment 3922

Λίγα...Νο:BB - 2

View attachment 3923

Σύνολο...3,5kg σκάγια καβάτζοσα ο εβραίος......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Έχεις μπει σε καλο δρόμο νεε μου. Εύγε

Η παροιμία λέει:
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του".... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Τόσα φυσίγγια που έχω σφάξει τα σκάγια δν τα πέταξα.....ευτυχώς τα φύλαγα τα σκάγια σε σακούλι...ανάμικτα όλα τα σκάγια από Νο: BB ως 10.....:eek:

Πήρα και εγώ λοιπόν ένα σουρωτήρι με τρύπες 2,5mm και άρχισα να κοσκινίζω.....sarcastic.

View attachment 3919

View attachment 3920

Στη μια λεκάνη mix από Νο:8 (2,3mm) ως 10 (1,9mm)....για καμιά τσίχλα ή επιβλαβή...
Και στο ταψί από Νο:BB (4mm) ως Νο:7 (2,5mm)...
Χώρισα ελάχιστα BB με Νο:2 και από Νο:3 ως Νο:7 θα πάνε στα παπιά...λέτε να πειράξει στο στο στομάχι....my man..sarcastic..sarcastic.

Σκάγια...Νο:3 ως 7

View attachment 3921

Σκάγια...Νο8 ως 10

View attachment 3922

Λίγα...Νο:BB - 2

View attachment 3923

Σύνολο...3,5kg σκάγια καβάτζοσα ο εβραίος......sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Μπράβο σου!! αυτό σημαίνει ότι έχεις υπομονή και επιμονή και στην ιδιογομωση που ξεκίνησες είναι το παν;);)

Τα σκαγια τους ''μαραναν''.......δεν βλεπουν τα χάλια τους......εχουν μουρλανει τον πλανητη και τον καιρο
με το λιωσιμο των παγων....ολοκληρη VW επι σειρα ετων ρυπαινε το περιβαλλον με ''πειραγμενους''
αισθητηρες....και τωρα τι μας λενε............διυλιζουμε τον κωνωπα και καταπινουμε την καμηλον!!!

Καλησπέρα παίδες.......Θα σας γράψω και γω την εμπειρία μου με επιχαλκωμενα σκάγια! Είχα από παλιότερα αγοράσει φυσίγγια federal σε νούμερο 7,5 με επιχαλκωμενα σκάγια . Από ότι γραφανε πολύ υψηλών ταχυτήτων! Τα χρησιμοποιησα αποκλειστικά σε πέρδικες και παρατήρησα κάτι που με κανένα άλλο φυσιγγι δεν είχα δει! Το πουλί που χτυπουσα έπεφτε και είχε ένα πολύ έντονο τρέμουλο που ξεκινούσε πριν ακουμπήσει το έδαφος και κράταγε μισό λεπτό! Αυτό συμβαίνει σε όποια πέρδικα χτυπάω μόνο με αυτά τα φυσίγγια τα οποία τα βρίσκω εξαιρετικά αν και πολύ ακριβά......Δεν μπορώ να το εξηγήσω.......

Καλησπέρα παίδες.......Θα σας γράψω και γω την εμπειρία μου με επιχαλκωμενα σκάγια! Είχα από παλιότερα αγοράσει φυσίγγια federal σε νούμερο 7,5 με επιχαλκωμενα σκάγια . Από ότι γραφανε πολύ υψηλών ταχυτήτων! Τα χρησιμοποιησα αποκλειστικά σε πέρδικες και παρατήρησα κάτι που με κανένα άλλο φυσιγγι δεν είχα δει! Το πουλί που χτυπουσα έπεφτε και είχε ένα πολύ έντονο τρέμουλο που ξεκινούσε πριν ακουμπήσει το έδαφος και κράταγε μισό λεπτό! Αυτό συμβαίνει σε όποια πέρδικα χτυπάω μόνο με αυτά τα φυσίγγια τα οποία τα βρίσκω εξαιρετικά αν και πολύ ακριβά......Δεν μπορώ να το εξηγήσω.......
Ποια federal Βαγγελη?

Oλες οι περδικες ειχαν σκασμους μετα την ντουφεκια?

Back