Ποσο τα πηρες Κωνσταντινε?Ούτε γω το περίμενα γιατί η τιμή ήταν(χαμηλή ας πούμε) όντως πολύ καλή η ποιότητα τούς.
Ποσο τα πηρες Κωνσταντινε?Ούτε γω το περίμενα γιατί η τιμή ήταν(χαμηλή ας πούμε) όντως πολύ καλή η ποιότητα τούς.
Γύρω στα $ 15 τα 10 poundsΠοσο τα πηρες Κωνσταντινε?
Αφου εισαι φαν του μπρενεκε σιγουρα το εχεις δει αυτο το βιντεο..πολυ ωραιο...Το βαζω εδω μιας και δεν εχουμε καποιο τοπικ για το ειδος..βρηκα ενα ωραιο αρθρακι για το αγαπημενο μου μονοβολο το brenneke και την αρξετα μεγακη ιστορια που εχει σαν υλικο στον κυνηγετικο χωρο
https://kynigesia.gr/index.php/opla-vlitiki/fysiggia/321-i-volida-brenneke-kai-i-istoria-tis
Μην με πατας στον καλο με τις dupont και τα λοιπα καλουδια γιατι θα θελα βαρελια απο αυτες να καψωΑφου εισαι φαν του μπρενεκε σιγουρα το εχεις δει αυτο το βιντεο..πολυ ωραιο...
Αυτα ειναι σκαγια και σε ωραιο νουμερο
Το καλύτερο νούμερο.....Για εσάς τους φασσάδες και για τους παπιατζίδες......είναι κουφέτο Αλέξη.Αυτα ειναι σκαγια και σε ωραιο νουμερο
Δεν το ξερω νομιζεις Κωστα? Για παπια δεν ξερω αλλα στη φασσα με καλυπτει απολυταΤο καλύτερο νούμερο.....Για εσάς τους φασσάδες και για τους παπιατζίδες......είναι κουφέτο Αλέξη.
Πάρε κανά τσουβαλάκι να κάνεις δουλείτσα....Δεν το ξερω νομιζεις Κωστα? Για παπια δεν ξερω αλλα στη φασσα με καλυπτει απολυτα
Δεν γεμιζω φιλαρακι, ειχα πει θα ασχολειθω με το θεμα αλλα τελικα εκανα πισωΠάρε κανά τσουβαλάκι να κάνεις δουλείτσα....![]()
Εσύ που έχεις και τους "γαλάζιους θυσαυρούς" στα μέροι σου, θα έπρεπε να γεμίζεις Αλέξη....Δεν γεμιζω φιλαρακι, ειχα πει θα ασχολειθω με το θεμα αλλα τελικα εκανα πισω
Δεν γεμιζω φιλαρακι, ειχα πει θα ασχολειθω με το θεμα αλλα τελικα εκανα πισω
Οτι εχει ειναι σιγουρο αλλα απαιτει πολυ χρονο, πολυ πειραματισμο και πρεπει να εχω καποιον στην αρχη να μου δειξει 10 πραγματα, αν δεν με καλυπταν τα εμπορικα θα ειχα ξεκινησει χθες!!!Ξεκινα Αλεξανδρε , ποτε δεν ειναι αργα......εχει αλλη ''γευση'' το κυνηγι με δικα σου φυσεκια φιλε !!!!!![]()
![]()
Οτι εχει ειναι σιγουρο αλλα απαιτει πολυ χρονο, πολυ πειραματισμο και πρεπει να εχω καποιον στην αρχη να μου δειξει 10 πραγματα, αν δεν με καλυπταν τα εμπορικα θα ειχα ξεκινησει χθες!!!
Αλλα επειδη ειμαι οκ με τα φυσιγγακια που χρησιμοποιω δεν εχω τραβηχετει ακομα με την ιδιωγομωση
Πω ρε φιλε μονο που τα βλεπω κουραζομαι..χαρα στο κουραγιο σου..ουτε φυλακισμενος δεν κανει τετοιες δουλειεςΗ παροιμία λέει:
"Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γ@μούσε τα παιδιά του"....![]()
![]()
Τόσα φυσίγγια που έχω σφάξει τα σκάγια δν τα πέταξα.....ευτυχώς τα φύλαγα τα σκάγια σε σακούλι...ανάμικτα όλα τα σκάγια από Νο: BB ως 10.....
Πήρα και εγώ λοιπόν ένα σουρωτήρι με τρύπες 2,5mm και άρχισα να κοσκινίζω....
View attachment 3919
View attachment 3920
Στη μια λεκάνη mix από Νο:8 (2,3mm) ως 10 (1,9mm)....για καμιά τσίχλα ή επιβλαβή...
Και στο ταψί από Νο:BB (4mm) ως Νο:7 (2,5mm)...
Χώρισα ελάχιστα BB με Νο:2 και από Νο:3 ως Νο:7 θα πάνε στα παπιά...λέτε να πειράξει στο στο στομάχι...
Σκάγια...Νο:3 ως 7
View attachment 3921
Σκάγια...Νο8 ως 10
View attachment 3922
Λίγα...Νο:BB - 2
View attachment 3923
Σύνολο...3,5kg σκάγια καβάτζοσα ο εβραίος.....![]()