Σκάγια

Ποια federal Βαγγελη?
Δε θυμάμαι αυτό που γραφανε στο κουτί πάντως θυμάμαι ότι γραφανε για αρχικές 457 μέτρα και ήταν με επιχαλκωμενα σκάγια νούμερο 7,5 και 36 γραμμαρίων ! Είχα πάρει δέκα κουτιά από τον Κύργια και τα έριχνα μέχρι πέρυσι! Άμα βρω κάποιο κουτί θα ανεβάσω φωτο!

Δε θυμάμαι αυτό που γραφανε στο κουτί πάντως θυμάμαι ότι γραφανε για αρχικές 457 μέτρα και ήταν με επιχαλκωμενα σκάγια νούμερο 7,5 και 36 γραμμαρίων ! Είχα πάρει δέκα κουτιά από τον Κύργια και τα έριχνα μέχρι πέρυσι! Άμα βρω κάποιο κουτί θα ανεβάσω φωτο!
Τα πρωτα ή τα δευτερα?

Attachments

• Screenshot_20200202-195058_Chrome.jpg
    Screenshot_20200202-195058_Chrome.jpg
    274,1 KB · Προβολές: 28
  • Screenshot_20200202-195235_Chrome.jpg
    Screenshot_20200202-195235_Chrome.jpg
    283,8 KB · Προβολές: 27
Συνέβαινε σε όλες! Και το παράξενο είναι ότι ποτέ δεν θυμάμαι κάτι παρόμοιο με άλλο φυσιγγι! Για αυτό και το απέδωσα στα επιχαλκωμενα σκάγια!
Οταν καθαρισες τις περδικες ειδες εαν εχουν πουπουλα οι πληγες η ηταν καθαρες?

Οταν καθαρισες τις περδικες ειδες εαν εχουν πουπουλα οι πληγες η ηταν καθαρες?
Αυτό το έχω διαβάσει σε αμερικανικό forum για τα επινικελωμενα στον φασιανο ,δηλαδή καθαρές διατρησεις χωρίς να τραβάνε φτερά στις πληγές.

Όχι δεν το κοίταξα ποτέ! Πάντως η καταβολή κατά τα άλλα άμεση!!!!!
Αυτό το έχω διαβάσει σε αμερικανικό forum για τα επινικελωμενα στον φασιανο ,δηλαδή καθαρές διατρησεις χωρίς να τραβάνε φτερά στις πληγές.

Εχω δει αρκετες φασσες ετσι,τα επιμεταλλωμενα κανουν διαμπερη καθαρα τραυματα κανοντας
ενα φαινομενο overkill στο εδαφος.Ξερο στην ντουφεκια με σπασμους στο εδαφος.

Εχω σταματησει εδω και 8 χρονια τα μολυβδινα σκαγια εκτος τα τσιχλοφυσιγγα.Το κοστος
για να στηθει ενα κουτι στα 34 γρ ειναι μολις 9ευρο.Το ιδιο φαινομενο ισχυει και στα setup
με ατσαλινα στα υδροβια αλλα που να βρεις συνομιλητη εδω μεσα....Η σφαιρικοτητα του
σκαγιου τα κανει ολα.

Εχω σταματησει εδω και 8 χρονια τα μολυβδινα σκαγια εκτος τα τσιχλοφυσιγγα.Το κοστος
για να στηθει ενα κουτι στα 34 γρ ειναι μολις 9ευρο.Το ιδιο φαινομενο ισχυει και στα setup
με ατσαλινα στα υδροβια αλλα που να βρεις συνομιλητη εδω μεσα....Η σφαιρικοτητα του
σκαγιου τα κανει ολα.
Θεωρείς καλύτερα τα επινικελομενα η τα επιχαλκομενα ?????

Back