Καλησπέρα στους φίλους νέο στο φόρουμ θα τολμήσω να γράψω και εγώ την γνώμη μου όσον αφορά την σκληρότητα που έχουν τα σκάγια ο wolf τοπική βιοτεχνία φυσιγγίων δουλεύει 2.5 αντιμονίο τα σκληρά σκάγια και επειδή άρχισα πρόσφατα και την ιδιογωμοση τον έχω ζαλίσει το κεφάλι τον άνθρωπο μετά από σχετική κουβέντα λοιπόν το πολύ σκληρό με 5% αντιμονίο χαλάει και τις κατανομές πιέζονται τα σκάγια πολύ στην έξοδο και χάνουν την αρχική τους μορφή την στογγιλαδα παντός στα μονοβολα ιδικά που φτιάχνω δεν το ανεβάζω πάνω από 2.5 αντιμονιο αν και το καλούπι που έχω βγάζει μονοβολο για όλα τα τσοκ
Υ.γ Άρη Καλαμάτα αδερφέ να είσαι καλά για τα φώτα σου και φυσικά και οι υπόλοιποι συναθλητές σε πολλές συνταγές η αγαπημένη σου MP θα είναι στα ράφια αρχές του χρόνου περιμένω τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να επεκταθω και στα σκάγια καλά βόλια σε όλους
Υ.γ Άρη Καλαμάτα αδερφέ να είσαι καλά για τα φώτα σου και φυσικά και οι υπόλοιποι συναθλητές σε πολλές συνταγές η αγαπημένη σου MP θα είναι στα ράφια αρχές του χρόνου περιμένω τον υπόλοιπο εξοπλισμό για να επεκταθω και στα σκάγια καλά βόλια σε όλους