Αν πάρω την 391 μαζί με το κοντάκι τα μισά της maxus2!!!Δηλαδή πόσο θα κοστίσει σύνολο?αγορά και κοντάκι?Γιατί αν είναι να πλησιάσεις την τιμή της maxus 2 πάρε αυτήν.
Αν πάρω την 391 μαζί με το κοντάκι τα μισά της maxus2!!!Δηλαδή πόσο θα κοστίσει σύνολο?αγορά και κοντάκι?Γιατί αν είναι να πλησιάσεις την τιμή της maxus 2 πάρε αυτήν.
Ακριβώς αυτήν την απάντηση περίμενα!!Γιατί την θεωρώ πιο πρακτική από το δίκανο
Mηπως γιατι τα κυνηγετικα sp κοστιζουν διπλασια τιμη?Γιατί τότε αγοράζουν καραμπίνα για το κυνήγι και όχι ένα κυνηγετικό sp;
Ούτε καν... αν κάποιος θέλει να κυνηγήσει με sp θα τη βρει την άκρη, υπάρχουν αξιόλογα ποζέ σε χαμηλή χρηματική κατηγορία!!!Mηπως γιατι τα κυνηγετικα sp κοστιζουν διπλασια τιμη?
Για μεταχειρισμενα μιλας?Ούτε καν... αν κάποιος θέλει να κυνηγήσει με sp θα τη βρει την άκρη, υπάρχουν αξιόλογα ποζέ σε χαμηλή χρηματική κατηγορία!!!
Την απάντηση την έδωσε ο leo πιο πάνω!!!
Αλέκο εγω λεω SX4. Το ειχα το οπλο και σου λεω αξιζει. Το κοντακι της δεν ειναι αθλιο, ταιριαζει σε πολυ κοσμο. Φανταζομαι ομως την εχεις επωμισει και ξερεις. Δινει 3 τσοκ 2,3 και 4 και ειναι σαν 3,4 και 5. Εγω δε χρειαστηκα αλλα. Αν την επιλεξεις ξανασκεψου το μηκος. Εγω την ειχα 71 και αν την ξαναπαιρνα θα ηταν 66. Ηταν μπροστοβαρη η 71 αρκεταΑν πάρω την 391 μαζί με το κοντάκι τα μισά της maxus2!!!
Με το δικαννο όμως έχουμε δύο διαφορετικές συσφίξεις και δύο διαφορετικά νούμερα σκαγιων..Γιατί την θεωρώ πιο πρακτική από το δίκανο
To είπε ο λεο,το είπε ο θεός?Ούτε καν... αν κάποιος θέλει να κυνηγήσει με sp θα τη βρει την άκρη, υπάρχουν αξιόλογα ποζέ σε χαμηλή χρηματική κατηγορία!!!
Την απάντηση την έδωσε ο leo πιο πάνω!!!
Ακόμα και αν λερώνει περισσότερο (δεν θυμάμαι αν ισχύει για αν είμαι ειλικρινής), σίγουρα καθαρίζει πολύ πιο εύκολα.
Γιατί ήταν πάντα καραμπινακηδες που απλά πήραν ένα ποζέ για το σκοπευτήριο.
Συμφωνω σε ολα. Βεβαια ειναι προσωπικες προτιμησεις και αποψεις. Δεν ειμαστε ολοι ιδιοιΓιατί την θεωρώ πιο πρακτική από το δίκανο
Πόσο μεγάλη είναι η διαφορά χρημάτων ;και στις επιλογές μου είναι η sx4 σε καινούργια και η beretta 391 urica2 σε μεταχειρισμένη!
Οσα οπλα αεριων αναφερεις ειναι πολυ καλα και αξιοπιστα Απλα η sx4 kαθαριζεται ποιο ευκολα σε σχεση με την 391 Μια καλη επιλογη ειναι και L4S και XLR της fabarm Εαν βρεις καμια 304 σε καλη κατασταση χτυπα την θα με θυμηθειςΚαλησπέρα μιας που πλησιάζουν οι μέρες που το 525 θα φύγει από τα χέρια μου σκέφτομαι για αγορά καραμπίνας αερίων μιας και έχω αδράνεια,αποκλειστικά για κυνήγι της αγαπημένης μου γαλάζιας!!! Σκεφτόμουν για την maxus2 αλλά είναι πολλά τα λεφτά η maxus1 δεν μου αρέσει λόγω σχήματος πάπιας και στις επιλογές μου είναι η sx4 σε καινούργια και η beretta 391 urica2 σε μεταχειρισμένη!!!
Το μήκος κάνης στην sx4 θα είναι σε 71 πόντους στην urica2 σκέφτομαι και το 66 γιατί έχω ακούσει ότι είναι μπροστόβαρη και φοβάμαι λόγω ύψους (είμαι 1,68 και κρατάω την πάπια αρκετά πίσω) μήπως με κουράζει!!!
Ακούω γνώμες συνασθενείς!!!
304 δεν υπαρχει Βαγγο. Δεν τις πουλανε. Ειχα βρει 2 καλες μονο οταν εψαχναΟσα οπλα αεριων αναφερεις ειναι πολυ καλα και αξιοππιστα Απλα η sx4 kαθαριζεται ποιο ευκολα σε σχεση με την 391 Μια καλη επιλογη ειναι και L4S και XLR της fabarm Εαν βρεις καμια 304 σε καλη κατασταση χτυπα την θα με θυμηθεις
Πιό απλό είναι σίγουρα,για καλύτερο δεν ξέρωΤο συστημα αεριων της FN παιζει να ειναι το καλυτερο.
φιλε την π,,,,,,,,α την εχω αχτι304 δεν υπαρχει Βαγγο. Δεν τις πουλανε. Ειχα βρει 2 καλες μονο οταν εψαχνα
Φαντασου να τη βρεις και με τσοκ. Την εβαλα στο ρανταρ ηδη. Αν εντοπισω θα σου πω.φιλε την π,,,,,,,,α την εχω αχτι
Δεν είναι τόσο το τρίτο φυσιγγι!Άλλο το σκοπευτήριο άλλο το κυνήγι η τρίτη ντουφέκια πολλές φορές χρειάζεται εκτός αυτού το θήραμα που όλο και λιγότερα συνανταμαι το βλέπεις το χάνεις το πιατακι πουλ και ΝΑΤΟ πάλι.. Πραγματικά όμως υπάρχουν κάποιοι που έχουν αυτή την τρέλα να κυνηγούν είτε μόνο με αυτογεμες είτε μόνο με δίκανο και καλά κάνει ο κάθε ένας αφού αυτό τον γεμίζει και τον ευχαριστεί.