Εγώ να δεις! Στον Παπαδά?Εγω ειμαι μεσα!!!!
Εγώ να δεις! Στον Παπαδά?Εγω ειμαι μεσα!!!!
Η εκεί η στο στέκι της ΠέγκυςΕγώ να δεις! Στον Παπαδά?
Καλή η Πέγκυ???Η εκεί η στο στέκι της Πέγκυς
Πες μας πότε και είμαστε μέσα! Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Ο Παπαδάς έχει και καλή προβατίνα.Η εκεί η στο στέκι της Πέγκυς
Σαν μαγαζί η σαν.........Καλή η Πέγκυ???
Σε παρακαλώ πολύ....μην μπλέξεις το ωμό με το ψητό κρέαςΚαλή η Πέγκυ???
Καλή η Πέγκυ???
Εξαρτάται από το πόσο έχεις πιει.....Καλή η Πέγκυ???
Αγαπητε outlander βλεπω οτι εκτος απο ολα τα φυσιγγια γνωριζεις και τις καλες ταβερνες....!Καλή η Πέγκυ???
Σαν μαγαζί η σαν.........
Θα ηθελα να σου κανω ακομα μια ερωτηση ,μιας και ησουν κατοχος,που αφορα τα τσοκ.Τι τσοκ φοραει(μομπιλ)και αν ησουν ικανοποιημενος με τα μαμα ή αγορασες καποιο εξτρα.Το ότι νιώθεις ότι σου ταιριάζει γάντι, είναι το σοβαρότερο κριτήριο. Την affinity την έχω αγοράσει 2 φορές. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο καινούργιος τρόπος που έχουν κολλήσει το σιδηρόδρομο με το δαχτυλίδι του που περνάει στην αποθήκη φυσιγγίων, έχει εξαλείψει όλα τα θέματα. Το κοντάκι της όντως ταιριάζει σε πολλούς. Εγώ την άλλαξα με μια browning A5, η οποία έρχεται στο μάτι αμέσως. Αν θες πήγαινε να τσεκαρεις κι αυτή.
Εντυπωσεις, ή ειναι νωρις ακομα?Το ότι νιώθεις ότι σου ταιριάζει γάντι, είναι το σοβαρότερο κριτήριο. Την affinity την έχω αγοράσει 2 φορές. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ο καινούργιος τρόπος που έχουν κολλήσει το σιδηρόδρομο με το δαχτυλίδι του που περνάει στην αποθήκη φυσιγγίων, έχει εξαλείψει όλα τα θέματα. Το κοντάκι της όντως ταιριάζει σε πολλούς. Εγώ την άλλαξα με μια browning A5, η οποία έρχεται στο μάτι αμέσως. Αν θες πήγαινε να τσεκαρεις κι αυτή.
Κάποιες εκδόσεις φοράνε μομπιλ και κάποιες Κριό Πλας. Τάσο δεν πολυασχολούμαι με τσοκ. Καλά είναι πάντως.Θα ηθελα να σου κανω ακομα μια ερωτηση ,μιας και ησουν κατοχος,που αφορα τα τσοκ.Τι τσοκ φοραει(μομπιλ)και αν ησουν ικανοποιημενος με τα μαμα ή αγορασες καποιο εξτρα.
Δεν έχει βγει η άδεια ακόμα. Καθυστερεί το ποινικό μητρώο λόγω εκλογών.Εντυπωσεις, ή ειναι νωρις ακομα?
Απο Αθίκια εισαι Πάνο;Ελάτε Αθίκια για γκιοσα
Ξέρεις με τι φυσίγγια ρίχνουν και πόσο καλά κρατούν το όπλο όχι επομένως μη βγάζεις συμπέρασμα.Θεωρητικά τα αδρανείας θέλουν κόντρα για να δουλεύουν χωρις εμπλοκή αλλά, πόσα βίντεο έχουμε δει επιδείξεις σε πιατακια να σπάνε με το όπλο πάνω από το κεφάλι.
Το όπλο δεν θέλει σφιχτό κράτημα ,πως θα ακολουθήσεις τον στόχο;Ξέρεις με τι φυσίγγια ρίχνουν και πόσο καλά κρατούν το όπλο όχι επομένως μη βγάζεις συμπέρασμα.
ΝαιΑπο Αθίκια εισαι Πάνο;