Συναδελφοι...
Το θέμα είναι σκέφτομαι να αγοράσω...
Γράψτε κατι που να έχει σχέση με το θέμα.
Αν θέλετε να γράψετε κατι που δεν εχει σχέση με το θέμα, ανοίξτε ένα νέο θέμα με σχετικό τίτλο.
Κύριε διαχειριστά,
Συγγνώμη που παρεκτρέπομαι του θέματος του τίτλου αλλά έχω μια ουσιώδη απορία που μου γεννήθηκε μόλις τώρα.
Μπορείτε παρακαλώ να με πληροφορήσετε άν υπάρχουν μέλη δύο ή τριών ταχυτήτων ή ποιοτήτων (χρυσά, ασημένια, πλατινένια κλπ) με τα ανάλογα δικαιώματα; Άν ναί από που φαίνεται αυτό;
Είμαι σχετικά νέο μέλος και δεν ξέρω ακριβώς τα τεκταινόμενα εντός του forum αυτού γι' αυτό ζητώ την καθοδήγησή σας (χωρίς ίχνος ειρωνίας)
Μετά το ανωτέρω μήνυμά σας αντιλαμβανόμενος τι ζητάτε (ορθώς μάλιστα) εξεπλάγην όταν διάβασα ακριβώς από κάτω αυτό:
Η συζήτηση κατέληξε έτσι γιατί κάποιοι έχετε θεοποιήσει κάποιους και τους έχετε μπερδέψει δύο νοματαιους που απλά φωτογράφισαν ντουφεκιες και κατασκεύασα όπλα με τον Αριστοτέλη με την ιστορία της Ελλάδος με τα ήθη και τα έθιμα και τις αξίες κτλ.Μαλλον έχετε μπερδευτεί κύριοι και έχετε κάνει θρησκεία κάτι το οποίο οποίος δε συμφωνεί μαζί σας δείχνει ασέβεια και αποτελεί ύβρη η άποψη του στους θεούς της κάνης.Ουτε το φόρουμ είναι καφενείο ούτε χαβούζα επειδή κάποιος αναφέρει συμπεράσματα και βιώματα επειδή λέγεται Γιάννης, Μήτσος και διαφωνεί με τους θεούς σας ,σκέψου να διαφωνούσε και με την θρησκευτική σας πίστη θα τον αφοριζατε στελνοντας τις στο πυρ το εξώτερο.Κρατατε τα βιβλία κρατώ τη πράξη προσωπικά .Όταν θα μου δειξεται αποδείξεις από 30 διαφορετικα ντουφέκια με διαφορετικές κανες αυλούς τσοκ φυσίγγια σε διαφορετικές συνθήκες και αποστάσεις με αποδείξεις και δω ότι όλα έχουν τις ίδιες ντουφεκιες με το ίδιο φυσιγγι θα πειστω και εγώ και οι αποκλίσεις τους είναι 2/5 % θα πειστω και εγώ ως τότε καλή πίστη σε εσάς και τους θεούς σας είμαι άπιστος.Εχω δικό μου Θεό για τη βλητικη.Που λέγεται μάτια και αντίληψη.
Και σας ερωτώ δημόσια χωρίς καμιά προκατάληψη ή σκοπιμότητα.
Ο κύριος αυτός γιατί δεν συμμορφώνεται με αυτά που ζητάτε ; (και με το δίκιο σας).
Είναι χορηγός του forum; (τουτέστιν "δεν δαγκώνουμε το χέρι που μας ταϊζει")
Είναι συν-ιδιοκτήτης ή συν-διαχειριστής με πλήρη δικαιώματα να αλωνίζει όπου και όποτε θέλει; (έστω κι άν δεν το καταλαβαίνει)
Βρίσκεται σε κάποιο καθεστώς "ασυλίας" για όσα γράφει και λέει; (για τον οποιοδήποτε λόγο)
Βρίσκεται μήπως σε "αποστολή" να εξωθήσει άλλα μέλη του forum σε αποκλεισμό ή διαγραφή με τον ένα ή άλλο τρόπο με βάση την συμπεριφορά του;
Ζητώ προκαταβολικά ξανά συγνώμη εκ μέρους σας για την εμβόλιμη αυτή απορία μου αλλά πιστεύω πώς οποιοσδήποτε λογικός και νοήμων εξ ημών θα είχε την ίδια - εκτός άν έτσι συνηθίζεται εδώ οπότε να ξέρουμε τι μας περιμένει.