Dimitris benelli
Banned
Προσωπική μου κ ταπεινή γνώμη, μετά από πολλά όπλα δικά μου κ πάρα πολλά φίλων, το σπουδαιοτερο κ σημαντικότερο όλων είναι το που ρίχνει το όπλο, κ όχι το τι ρίχνει
Προσωπική μου κ ταπεινή γνώμη, μετά από πολλά όπλα δικά μου κ πάρα πολλά φίλων, το σπουδαιοτερο κ σημαντικότερο όλων είναι το που ρίχνει το όπλο, κ όχι το τι ρίχνει
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ....![]()
Αύξηση 23% της πίεσης λόγω Venturi από 18.7 σε 18.4.
Φαινόμενο ventouri είναι η μείωση της πίεσης και η αύξηση της ταχύτητας στη στένωση
Η αντίρρησή μου αφορούσε μόνο τον χαρακτηρισμό ως φαινομένου Ventouri που περιγράφει το 'παράδοξο' στη ροή των ρευστών στις στενώσεις να έχουμε πτώση της πίεσης (δεν είναι παράδοξο γιατί εξηγείται εύκολα από τη φυσική) . Δεν ξέρω αν μπορούν να εφαρμοστούν οι νόμοι της ρευστομηχανικής στις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν, νομίζω ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Τώρα, το ότι η κάννη λεπταίνει στη διαδρομή της, είναι απόλυτα λογικό, καθώς όσο προχωράει στην κάννη η τάπα, τόσο μεγαλώνει ο διαθέσιμος όγκος που καταλαμβάνουν τα αέρια της έκρηξης και αντίστοιχα πέφτει η πίεση.
Η αντίρρησή μου αφορούσε μόνο τον χαρακτηρισμό ως φαινομένου Ventouri που περιγράφει το 'παράδοξο' στη ροή των ρευστών στις στενώσεις να έχουμε πτώση της πίεσης (δεν είναι παράδοξο γιατί εξηγείται εύκολα από τη φυσική) . Δεν ξέρω αν μπορούν να εφαρμοστούν οι νόμοι της ρευστομηχανικής στις περιπτώσεις που μας ενδιαφέρουν, νομίζω ότι είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Τώρα, το ότι η κάννη λεπταίνει στη διαδρομή της, είναι απόλυτα λογικό, καθώς όσο προχωράει στην κάννη η τάπα, τόσο μεγαλώνει ο διαθέσιμος όγκος που καταλαμβάνουν τα αέρια της έκρηξης και αντίστοιχα πέφτει η πίεση.
Mια χαρά τα έλεγες και μας τα έκανες "φραγγοδίφραγγα" μέχρι τώρα... τι το ήθελες αυτό το παλιο pdf και μας έσπασες το ηθικό?Εδώ μπορείς να την κατεβάσεις τη μελέτη και να ρίξεις μια ματιά : https://discovery.ucl.ac.uk/id/eprint/1382490/1/396689.pdf
Ωχχχχ!!!Εδώ μπορείς να την κατεβάσεις τη μελέτη και να ρίξεις μια ματιά : https://discovery.ucl.ac.uk/id/eprint/1382490/1/396689.pdf
Θα μας κάψεις βραδιάτικαΕδώ μπορείς να την κατεβάσεις τη μελέτη και να ρίξεις μια ματιά : https://discovery.ucl.ac.uk/id/eprint/1382490/1/396689.pdf
Είναι και 278 σελίδες αν θυμάμαι καλά .... άσε που θέλει μελέτη διότι αποκρύπτει στοιχεία που ΔΕΝ συμφέρουν τον σπόνσορα, αλλά ο πονηρός έχει αφήσει υπονοούμενα ...Θα μας κάψεις βραδιάτικα![]()
Σχεδόν όλα τα τοπ είδες σε αυτογεμη χαχακαλημερα και χρονια πολλα σε ολους
ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μετα απο 2 ωρες σε μεγαλο οπλοπωλειο μπερδευτηκα αρκετα. Επωμισα αρκετα οπλα και οι εντυπωσεις ηταν αναμεικτες.
Η μαξους δεν με εντυπωσιασε τοσο στο κρατημα της και η ασφαλεια ειναι ενοχλητικη στο δαχτυλο που τραβαει την σκανδαλη γιατι βγαινει προς τα εξω
Η 930 ενω ειναι αδρανειας δεν μοιαζει τοσο με μπενελι ουτε στην στιβαροτητα ουτε στην ποιοτητα αλλα το ζυγισμα και η αισθηση μ αρεσε αρκετα
Η α400 upland ηταν συμπαθητικο οπλο εκτος απ την πλαστικουρα στην μεση του κοντακιου
Τελος το πιο ακριβο απ ολα που θα το αγοραζα αυριο αν δεν ειχε 2100 ηταν η benelli ethos sport. Μ αρεσε πολυ το κρατημα, το ζυγισμα, η σκοπευτικη γραμμη και η εμφανιση του
το ξερω ειμια ιδιοτροπος ή απλα δεν θελω να αποχωριστω την γρια browning
Σπύρο Καλημέρα. Εγώ θα δοκίμαζα κ λίγο την V3 & Versa max. Η αλήθεια είναι ότι σαν ποιότητα κι εμένα μου αρέσει ποιο πολύ η Α5 από την Maxus. Και μου έρχεται και καλύτερα στο σήκωμα η Α5.καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα μετα απο 2 ωρες σε μεγαλο οπλοπωλειο μπερδευτηκα αρκετα. Επωμισα αρκετα οπλα και οι εντυπωσεις ηταν αναμεικτες.
Η μαξους δεν με εντυπωσιασε τοσο στο κρατημα της και η ασφαλεια ειναι ενοχλητικη στο δαχτυλο που τραβαει την σκανδαλη γιατι βγαινει προς τα εξω
Η 930 ενω ειναι αδρανειας δεν μοιαζει τοσο με μπενελι ουτε στην στιβαροτητα ουτε στην ποιοτητα αλλα το ζυγισμα και η αισθηση μ αρεσε αρκετα
Η α400 upland ηταν συμπαθητικο οπλο εκτος απ την πλαστικουρα στην μεση του κοντακιου
Τελος το πιο ακριβο απ ολα που θα το αγοραζα αυριο αν δεν ειχε 2100 ηταν η benelli ethos sport. Μ αρεσε πολυ το κρατημα, το ζυγισμα, η σκοπευτικη γραμμη και η εμφανιση του
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
Αν και δεν χρησιμοποιώ action cam σε αυτά τα λεφτά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τις Xiaomi......Καλημέρα σε ολους... Καθώς η κυνηγετική σεζόν για εμένα ξεκινάει μέσα Νοεμβρίου λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων. Καιρο τώρα με ταλαιπωρεί η αγορά μιας action camera για την καταγραφή περπατητου περισσότερο...
Έχω διαβάσει σχετικούς διαλόγους στο forum αλλά μπερδεύτηκα περισσότερο.
Το μπάτζετ είναι στα 150-200... Θα εφαρμοστεί στο κεφάλι δεν θέλω να μπλέξω με shot cams... ευχαριστώ εκ των προτέρων..!!
Την benelli be diamond δεν την είδες?καλημερα και χρονια πολλα σε ολους